Hainy Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 atdodiet apavus Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 ROFL, guļammaisu mistērijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 mistika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nē tas ir šovs Maināmies guļammaisiem Es zinu, ka es aizbraucu ar vienu, gulēju citā un aizbraucu prom ar pavisam citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nē tas ir šovs Maināmies guļammaisiem Es zinu, ka es aizbraucu ar vienu, gulēju citā un aizbraucu prom ar pavisam citu odiņ kad buus filma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiamonD Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 jimbuga, es aizbraucu bez un atbraucu ar guļammaisu. Iespējams, ka tavējais. Kāds tev vinš bija ? tas gadījumā nav zaļā krāsā? jo mans kkur nez kur palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 brīnums kā neviens nav mob pakāsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) brīnums kā neviens nav mob pakāsis Ja mani atminja nevilj tad kads pakasa tikai shi ljoti liela gign vienotiba un telefons tika atrasts edit: hive, tava cepure ari kadu laiku pie manis bija Edited August 22, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 es pakaasu " dareka cepuriit" un atradu pie krisha *klepus* kleptomaani *klepus* Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 pie manis ir gaiši zils guļammais ar vēl gaišāk zilu iekšpusi tā kā īpašnieks iespējams ir ar zilajām tiesībām (kā man patīk šī frāze) es kaut kad naktībiju noparkojis savu telefonu uz galda, bet tomass man viņu tulīt pat piegādāja un taica, ka tur nedrīkst likt telefonus un jā es biju diezgan pārsteigts, kad atradu savā somā baltu cepurīti a savas šķiltavas esmu veiksmīgi dabūjis atpakaļ, bet alvis dabūs atlīdzību tikai tad, kad nebūs pie stūres p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Izlasot visas atsaukmes un apskatot bildes izskatijas diezgan funny , bet man liekas pagashgad ir bijis jautraks pasakums , vismaz pagashgad bildes bij redzamas kkadas aktivitates , sheit bij vnk nodzerushies cilveki :/ tas vairs neatgadina forshu tusinju , bet vnk tizlu dzershanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 ah, bija tak ari daudz visadu pasakumu. Piemeram, ka Allworth's noraka vairakas mashinas un vel ari iipashi jautrie kjerinji starp fuj1tsy, bloodlordu un ali nemaz nebija tik slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 aktivitātes!?!?! pa tām tad mēs samaksātu vēl 6ls no purna, jo tur par VISU bija jāmaksā + mēs bijām nevēlamās personas (no tās interneta spēlēs), kas visu reāli piecūkoja & ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 labi, ka BH neieradās, citādi būtu vēl 30 ls jāmaksā par to, ka viš i klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Duh, cik sapratu, tad tu samaksāji par visiem. Es tev naudiņu neiedevu, ņemot vērā, ka tu visu laiku biji pilnīgi skaidrā, un ar tevi bija pavisam elementāri komunicēt. Cik tur bija tā skāde un kā lai tev naudu piegādā. Man visērtāk būtu caur banku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 krish tas laikam mans gulammaiss , kaada firma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 a kāda tavējam bija??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 nu galarezultaataa es paliku ar -20+ Ls ieguvumu. cik konkreeti, hz. ja atrodas kaads godiigais, kam pamodaas sirdsapzinja, k-kur topika saakumaa (pirmajaas 10 lapaas) var atrast manu konta nr. p.s. nak3d, tu man esi 9 ls paraadaa (bendzh + tuss laikam. vai arii par tusu tu samaksaaji, hz, neatceros 6.70 noteikti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 bet cik tad bija par to palikšanu jāmaksā? es kaut ko dzirdēju par 3 vai 3,5 Ls. Bet skaidru ziņu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 3ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Cik atceros es samaksaju vai ari kautko te sapnjoju? Ne, nopietni, es ta iisti neatceros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 es tikko samaksāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 a kāda tavējam bija??? man krasa bija zila, un iekshaa gaishi zila Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 man krasa bija zila, un iekshaa gaishi zila Viņš gribēja uzzināt firmas nosaukumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 man krasa bija zila, un iekshaa gaishi zila kaut kaads campin or whatever prasi dia, vinja nopirka man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now