Koshkers Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 A tur nau kkaada viena mega liela maaja, kuraa visi vareetu chuchaat. Tad tikai vajadzeetu katram guljammaisu liidzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 nu ko visi uztraucaas par guleeshanu, mees tachu tur braucam tuseet nevis guleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 nu ko visi uztraucaas par guleeshanu, mees tachu tur braucam tuseet nevis guleet BET katrā tusā pienāk brīdis (apzināts vai neapzināts), kad tev nekas cits kā pakrist un gulēt neatliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 es laikam piesakos ar telti. kad naks tuvak, tad ari parskaitishu to naudu uz kontu. ps - koshker braucam no rigas kopa ar autinju? ~_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Domāju varetu aizlaist, bet man pec 3 dienām paliks 16 gadi bet tas jau nekas tāpat dzeršu savā dzimenē. Edited July 16, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Es drīzāk būšu, nekā nebūšu. Kautgan man baigi nepatīk tas, ka tur būs vēl dafiga citi cilvēki, kuri mums jauks gaisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) galiigi nevelk atkal uz tiem godeljiem - ezeraa pa smigu ieiet nevar , no riita kaajas buus dirsaa sapistas , kautgan man vinjas jau bija sadurtas arii taapat pa skaidro, iespeejams kkas mainiisies bet nu mainiisies tikai tad ja man uz to laiku buus meitene lai nav jaaskataas kaa dareks ar stojaku lien uudenii , bet ja nopietni tad buutu ar ko parunaaties un pamiileeties ja kaads no jums nobesiis nu varbuut ja stoke buus tad atbraukshu arii taapat Edited July 16, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Nu ja darbs atlaus, esmu iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 By the way esmu viennozimigi par majinjas nemshanu, teltuii lai gulj cilveki, kas buus tada stadija, ka viss vienalga, es domaju, ka es varetu kaadus 3-4 geksus pielaust nemt majinju, ta ka maza majinjaa pagaidaam jau dereetu. Dereetu lielaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 mani burzma neuzbudina Da ko mīz, tak katru gadu ir tā ka visi brēc, ka būs, bet atbrauc tikai tie ritīgie gignieši. Es ar skatīšos kā man ar darbiem būs, ceru ka būšu ticējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Es jau labprāt brauktu, bet esmu pēc dabas klus cilvēks + visi nepazīstami cilvēki = Sēdētu maliņā Takā pagaidām domāju ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Es jau labprāt brauktu, bet esmu pēc dabas klus cilvēks + visi nepazīstami cilvēki = Sēdētu maliņā Takā pagaidām domāju ko darīt same as me .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 nav ko mizt, jabrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Es jau labprāt brauktu, bet esmu pēc dabas klus cilvēks + visi nepazīstami cilvēki = Sēdētu maliņā Takā pagaidām domāju ko darīt Ja jau esi tik kautrigs, panjem lidz kadu draugu Man bralis ar kautko ieminejas, ka varbut ar meiteni braukshot blin, izskatas, ka daudz cilveku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 it kaa gribeetu, bet nereaali taalu sanaakt braukt. 13ls turp atpaklaj biljetees.. yo! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 gribeetos jau lai peec ispeejas mazaak sveshinieku... lai visi saveejie GIGNERI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 gribeetos jau lai peec ispeejas mazaak sveshinieku... lai visi saveejie GIGNERI Nu davaj, es zinu ka tu gribi izspljaut paaris vaardinjus kam nebraukt... tu to gribi. Bet kluseejot vinji pashi nenaaks gaismaa. Patiesiibaa es jau arii negribi lai brauc kkaadi nuubi kuri tiko pieregojushies forumaa un par kuriem zinaams ir 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ps - koshker braucam no rigas kopa ar autinju? ~_0 can I join you ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 (edited) no rita gjerbjoties, radas jautajums - kas ar muziku?! blody, kush es ierakstishu tas dziesmas! EDIT: teiksim ta - afraid gaming dziesmas Edited July 17, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 da labi muziku vaig tadu lai patiktu visiem jo nu cik zinu tur bus dazaadu stilu piekriteji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 visi, kuri gribes no rigas braukt ar autinju, bet negrib braukt vieni, msg me mircaa (Rawen, gan 118.lv gan irc.lv). Paslaik jau barina ir fleshbeks un minoritate ( koshker bljin kaa ar tevi?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 eee macho tas goots mosh ar buus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 eee blee macho tas goots mosh ar buus ? kas es viņa mamma kaut kāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Kaadu laiku biju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Patiesiibaa es jau arii negribi lai brauc kkaadi nuubi kuri tiko pieregojushies forumaa un par kuriem zinaams ir 0. Kā tad lai viņi iepazīst kādu, ja ne aizbraucot uz tusu? Kad gāju uz "Tornado" tusu, es pazinu +/- nevienu. Tad jau man ar vajadzēja tupēt mājās un neiet, jo kaķiem nepatīk jaunie nuubiki P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now