tupla Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Sveiki! Gribētu pajautāt vienu lietu, gribu taisiit savu serveri, to protu labi un maajas lapu ari normaalu varu uztaisiit! šāds procis: AMD Athlon64 3200 +2.0 Mātes plate: GIGABYTE K8Triton series nForce4 RAM: 2x512 + 2x512mb DDR400 HDD: 200Gb SATA Video: nav noziimes Gribētu uzzināt vai ar šādu kompi var uztaisīt normālu serveri un cik apmēram cilvēkus var likt, ( slotus ). ā, interneta ātrums ir - (līdz 1024/512 Kbit/s) Gribētu arī uzzināt uz kura būtu ieteicamāk turēt uz Windows Xp vai Linux, es domāju tā lai būtu jaudīgāk priekš servera! - ir tas ka mums videnē nemāca ptreiz par linux programmatūrām, windowsu pārzinu kā savus pirkstus, bet linux nav nācies lietot. Varbūt ir kāds linux kuru var iemācīties ātri?? Vēl gribētu uzzināt ja jūs man iesakat Linux, tad vai es pats varēšu ar viņu strādāt, nu piemēram Ar Microsoft word utt.. Jo videnē liek daudz ko raxtīt un man daķis vajadzīgs gan lai programmētu un utt. Vnk es mācos par Programmētāju. Un vai uz linux ja es turu serveri es pats varēšu spēlēt Cs 1.6?? Vēl gribētu uzzināt kādu Web likt Apache vai Wamp?? Zinui ka Wamp ir kaut kādi gļuki!! Protams es nopirku arī hotu .lv diezgan padārgi Paldies par uzmanību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Vēl gribētu uzzināt kādu Web likt Apache vai Wamp Apache ir arii Wamp iekshaa liec sho vislabaakais no visiem! Ja ir labs interneta piesleegums tad vari kautvai 5 serverus tureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 prieksh servera linux ir daudz labaaks, bet tas tev nedereees skolaa, jo nav MS worda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 A kāda starpība skolai, kas viņam mājās? Un kāda starpība - ir vai nav M$ Words? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 A kāda starpība skolai, kas viņam mājās? Un kāda starpība - ir vai nav M$ Words? vinsh raxtiija, ka maajaas vinjam vajag daudz raxtiit wordaa prieksh skolas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 lai tur abus reize , tb linux serveriem ka tadiem ir labaks, worms pats ir teicis ka uz win cs servs iet labak, bet ari padzirdeju ka gign griezas uz linux, tagad vairs nesaprotu kas labaks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Arī linuxī var dabūt rakstīt tikai nevis MS office, bet openoffice un no tā exportē uz .doc vai neexportē un skolā atver ar openoffice P.S. Es nezinu vai ir kāda lieta kas uz Win iet labāk nekā linux, bet ir lietas kas uz linux viekārši neiet. P.S.S. Ubuntu linux šķiet nav sarežģits es pats kā linux newbie pats saliku, kad kaut ko nepratu prasiju ubuntuforums.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 uz 20 slot vareetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now