Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) Kā tu vari zinat kāds laiks būs tad ? kaut arii zinatu kads bus laiks, majinjas ir jaaiznjem menesi ieprieksh! Ir ari teltis, kuras lietu cauri nelaizh samuray, tas jau pec katra ieskatiem! xeq, vel nekas nav izlemts! EDIT: iisteniba vajadzetu sho lietu kustinat, jo ja braucam uz tiem godeljiem - japazinjo daudz aatrak! Taka pedejais laiks izlemt! Sheit visi varetu rakstit par/pret, jo tik tiesham jazin daudz aatrak, lai varam aizsist visas tas telshu vietas, jo ja pirms tam jau bus rezervejushi daudzi cilveki, mums, vnk, atteiks! Un kursh tur sudzejas par dargo celju?! Kopa mierigi varetu pietikt ar 20 ls, protams, ja nedzer (a kursh nedzers?) laikam stulbs jautajums Nu ar visu dzershanu, eeshanu, celju ap ~ 30 ls. Tiem kas nestrada, to nav nemaz tik gruti sakrat menesha laika... p.s ka jau teicu, vajag zinat aptuveno brauceju skaitu! Edited July 15, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 esmu PAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 es arii (p.s. darek tu vareetu veidot arii sarakstu ar brauceejiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 laikam ar esmu par.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 buushu ja dabuushu mashiinu bet teoreetiski esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 samuray, kadu tur sarakstu vel jau nemaz nav zinams kur iisti notiksies tas pasaciens! p.s gribetos zinat vai kads no braucejiem bus ari zem 16 gadiem?! Ja bus, tad tur vajag kautko izdomat, man par kadu atbildet tajas paris dienas negribetos Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Es ar labprāt šai pasākumā piedalītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 bencik esmu par paintboolu, esmu par to, ka macho aplauziisies futbola laukumaa, respektiivi, vinjsh ir nuuule, kas veel, aaa nu maucam, principaa vienalga kur kaut vai augshgalee... Xujedit: blaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ja buushu tad bumba buus taa pati "roteiro" kas pagaajushgad - tikai piepumpeet vajadzeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Esmu par dareka vietu. Es palieku teltii, braukshu ar mashiinu, liidzbrauceejiem jaamet benziinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 esmu par & arī tiks gulēts teltī p.s allworth no problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 nu es jau labprāt apskatītu vēl variantus, bet neredzu, ka kāds īpaši iebilstu pret tiem godeļiem. Un ja jau teica, ka tur ir forši... hm. Nu lai tā būtu. Man personīgi ir vienalga kur un tā godeļu vieta der. Tā ka - nu tad braucam uz turieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Kamoon , davai pirms 18. augusta man 18.augusta jalido uz angliju, jo ja jau pirmos divus Gadus esu bijis ari uz treso gribeetos tikt... p.s. bencik njemam lielo maaju | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Tagad kad vieta jau izveeleeta, vareetu uztaisiit kaadu atsevishkju topiku - kur, kaa un tieshi notiks. Citaadi negribas shitam visam burties cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Allworth tad man ir vieta mashina? par piemeshanu benziinam nav probleemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 Allworth tad man ir vieta mashina? par piemeshanu benziinam nav probleemu jautājumus PMo lolo. jauns topiks uztaisīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts