macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Bracka - skauts - stastija par kaut kaadu afigenaako ezeru kaut kur netalu no carnikavas! padomajiet! Ja teltiiis tad jau pofig kur, ka tik ar masinu var atbraukt! Beefy hm. es ne pārāk gribētu lai tur vēl kaut kādi cilvēki baigi uzturētos. pie tam, futbolu arī tur diezvai varēs spēlēt. Pie tam neizklausās pārāk pārliecinoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 hm. es ne pārāk gribētu lai tur vēl kaut kādi cilvēki baigi uzturētos. pie tam, futbolu arī tur diezvai varēs spēlēt. Pie tam neizklausās pārāk pārliecinoši. Futbols buus jaspele, bet ko tu saki par peintbolu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Būtu prieks ar Benciku peintbolu uzshaut <c> blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Es iznomaashu peintbola awp un seedeehu kokaa... A par taam vietaam runaajot, visticamaak tiks izveeleeti varianti tuvaak Riigai un ar bildeem . Jaagaida nedeeljas nogalee sarazhotaas bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 un es dareku graiziishu ar peintbola nazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 A par taam vietaam runaajot, visticamaak tiks izveeleeti varianti tuvaak Riigai un ar bildeem . Jaagaida nedeeljas nogalee sarazhotaas bildes. Vispār nē. Pagājušo gad bija tuvu Rīgai, bet kopumā tā vieta bija sliktāka par to kas bija gadu pirms tam - tālu baigi - pie Kuldīgas, toties vieta reāli kruta. Ja tur nebūtu tik megaanāla nokļūšana, varētu braukt vēlreiz, jo ideālāku vietu man grūti iedomāties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) Pag, tad man ir/nav tolks kratities, teret degvielu un taisit tiem godeljiem bildes?! Jo cik skatos, kautka ta vieta vairs neinterese... Ja interese, telts vieta tur maksa 1 ls! un beefy, beidz vienreiz dirst, nekadas uuber cenas tur nav! Kur nu vel paceltas?! Tadas kadas ir vienmer! EDIT: par to peintbolu, manliekas, dzilja dirsa! Ja braukshu, tad tikai, lai dzertu un vienkarshi atpustos, nevis atkal shaushanas! Edited July 13, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Būtu prieks ar Benciku peintbolu uzshaut <c> blade Oij veciit es ar tevi arii gribu pashaudiities, a to zb mani galinaat visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Pag, tad man ir/nav tolks kratities, teret degvielu un taisit tiem godeljiem bildes?! Jo cik skatos, kautka ta vieta vairs neinterese... nezinu gan caur kādu dirsu tu skaties. nu loģiski, ka interesē. Un ja ir bildes - vispār lieliski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 nee nu, skatos, vnk, sheit liela dalja par to peintbolu utt. Tur vienigais ar ko var shaudities ir chiekuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Var jau iztikt bez tā peintbola, bet Godeļi kā vieta ir vienkarši ideāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 darek, nemīz - es tikai nezinu, vai Tev vērts tās bildes taisīt, jo ir jau tajā bencika ieliktajā saita kaut kādas bildes. Pagaidām tas Godeļu variants liekas visreālākais (man vismaz), ja nu vienīgi jerrico vai Xeqtors nepārsteigs ar bildēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) nu po. domaju kadas uztaisit, pie reizes aizbraukshu nopeldeties Alvi, uzmanies, shas tev bus 1337 posti, busi kruts EDIT: lol, tagad tik apskatisjos to becika postu tur tak ir pietiekami bildes, vairak nemaz i nevajag! Edited July 13, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Da to peintbolu var apvienot mieriigi, no rita tiekamies visi aizbraucam uz peintbolu(vietas ir te pat apkaart Rigai), pashaudamies, un laimigi maucam talaak, buus juutams neliels nogurums, tapec vakara visi nevis dzers, bet speles kartis un dziedaas slavas dziesmas ljeninjam, worms arii buus apmierinaats, jo visi lopaa nepieedzersies esmu par godeljiem, un arii par peintbolu, ja ir cilveki un pasakums solaas buut normaals nauda nav problema man Te ir viena vieta normala: http://www.paintball.lv/modules.php?name=C...=showpage&pid=5 Man tur pazinja stradaa, ta ka ja brauc kaadi 15 cilveki, veel letaak sanaak Vins savac ar businju visus vienaa vietaa un atved atpakal... Teiksim centraa muus savaac tiem kam nav autinju, un tad atved atpakal, tad dodamies uz vilcienu vai autobusu un mochijam talaak uz godeljiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Runajot par cenam sakumkomplekts varet buut 8-10 ls, un nakamas 100 bumbinjas 3 ls laikam, nu kaut kaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Un te ir visi Latvijas peintbola parki, ja nu kaads varbuut vairaak interesee http://www.vietas.lv/index.php?p=15&field=...uct=0&fClass=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Jūs varat plānot peintballu. Es nekādu peintballu gign pasākumā spēlēt negrasos. Es gribu aizbraukt pie ezera, pačillot, iedzert alu un uzspēlēt futbolu. Viss. Nedomāju ka tagad te vajag bāzt vēl kaut kādu peintballu iekšā. To labāk plānot atsevišķi. btw tajos godeļos nebūs daudz cilvēku gadījumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Jūs varat plānot peintballu. Es nekādu peintballu gign pasākumā spēlēt negrasos. Es gribu aizbraukt pie ezera, pačillot, iedzert alu un uzspēlēt futbolu. Viss. Nedomāju ka tagad te vajag bāzt vēl kaut kādu peintballu iekšā. To labāk plānot atsevišķi. btw tajos godeļos nebūs daudz cilvēku gadījumā? Zinu, ka tu spelee futbolu.... taaa celjamies, vai atkal kriitaam... nee es to var... celjamies atkal kriitam, taaa... vai atkal kritiens, ne labaak paguleeshu.... Nu tu jau esi boss tu arii izlem ko dariisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 vareetu taisit gign cup v3, bet tikai shoreiz futbolaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) Par to pentballu piekritu macho. Un runajot par tiem cilvekiem, nu nez... Varu megjinat noskaidrot, tik jazina "iistie datumi"! Tad ko izvelamies, 1os vai 2os datumus?! EDIT: mierigi varu pazvanit tai pazinjai un pajautat, lai noskaidro cik cilveku bus tajos datumos! EDIT: Es tagad sezhu kautkada... kluba Liepaja Kamer rakstiju sho postu, man sezh blakam kluba admins un mierigi mauc cs ar wh, un aimu aaa, un vel tie stari! ok, tad prasishu par tiem datumiem! Edited July 13, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 nu visticamāk 18-20 augustā. ļoti maza iespēja ka pirmajā datumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 patiesibaa peintbolam nebutu ne vainas, es kaa reizi gribetu uzvilkt kaadu forshu ieteerpu lai pasleeptu savas piesvidushaas paduses no citiem, kaa arii lai saule netiktu klaat aadai... varbut tie kostiimi ir arii siltumnecaurlaidiigi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 vai tad tas tuss netiek riikots, lai atpuustos no shaudiishanaas? bet tu atkal gribi tik shaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Cik es sapratu tuss tiek rīkots lai nodzertos, izpeldētos un laikam vel futbolu uzspēlētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Cik es sapratu tuss tiek rīkots lai nodzertos, izpeldētos un laikam vel futbolu uzspēlētu. Tie ir kautkādi likumi vai kā? Kāpēc nevar lieku reizi izmēģināt arī ko citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts