allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Tu varētu mani visu vakaru ar alu slīcināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu nav probleemu , tikai uz darbu ar hokeja somu jaaiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu nav probleemu , tikai uz darbu ar hokeja somu jaaiet ar mazo smago maby? tu verētu visus apdzirdīt ^^, tad visi ar piem kvadracikliem tiktu papbraukāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 P.S. meniks, kur esi? atbalstu, atbalstu manai idejai. nu, es biki nebiju šito topiku lasījis. sākumā nedaudz. nu protams, ka es atbalstu šo ideju, man laikam tā patuvāk tur viss ir forši, līdz ezeram ( normāla pludmale, viss sakopts ) +/- 15 sek, kas ir liels pluss. bet vispār tas ko worms teica, par to, ka viss ir nodzeršanās, tad ši vieta varētu arī atkrist, bet nu es esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) Braucam uz Godeļiem. Varēsim noslīcināt Haivmaindu ar visu viņa dibenu. vinju nevar nosliicinaat, vinjam dibens virs uudens peld Edited July 12, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu bet ar dibenu tak viņš neelpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 pameegjini balonu nosliicinaat. par to buushanu - redzees, sliecos jau uz klaatbuutni Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es vienkarshi neredzu jeegu izdot naudu par kaut kaadu vietu, ja pilnigi pietiek ar mezhu kur var spelet paslepes un dzert alinju liidz klinkjim... pectam kadaa graavii izguleties - araa tak silts, nenomirsim no aukstuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Un xXx'am mammas ziimi jaanjem liidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 es vienkarshi neredzu jeegu izdot naudu par kaut kaadu vietu, ja pilnigi pietiek ar mezhu kur var spelet paslepes un dzert alinju liidz klinkjim... pectam kadaa graavii izguleties - araa tak silts, nenomirsim no aukstuma vajag tikai vēl ezeru/upi/jūru blakām un vietu kur spēlēt futbolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) brauciet uz Kalveni pie Tīda ezera - cik atceros tur kkādas mājeles bija, bet pagruvušas izskatijās, normāli teltis sacelt var, katamarānus un laivas īrēt - katamarāns laikam 5ls, laiva 2 uz visu dienu.. Slinkums tagad gūglēt, bet vieta atmiņā palikusi forša. Ā jā - ezera vidū vel forša saliņa ir kur var sēdēt un dzert admini - pārējie dzer krastā vai uz ūdens edit - vai arī - ČĪTERUS UZ ATSTUMTO SALAS! Edited July 12, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 http://www.juraspriede.lv <-- ar visu CS dziivajaa (paintball) Nez, neesu tur bijis, bet tur notika darba pasaakums. Peec bildeem jau izskatiijaas forshi. Neko siikaak gan vairs nezinu. Tikai tik cik weblapaa. Mok uz masu pasaakumu varat sarunaat atlaides Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 brauciet uz Kalveni pie Tīda ezera zabej. tas ir tikpat tālu cik gulbene. silver - peintbolu neviens nespēlēs - visi dzers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nu vispār peintbolu uzspēlēt, manuprāt, nebūtu slikta ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 citreiz. un neviens no sīkajiem to tāpat nevar atļauties, ko nevarētu teikt par pudeli šņabja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja tas nebutu tik talu es varetu piedavat 10 kastes alina CESU Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja tas nebutu tik talu es varetu piedavat 10 kastes alina CESU Neticas :/ taa ari nesapratu kur kas notiks ja nebus talu varetu aizmaukt nee bet tiesham ceru ka juus mani nesitiiisiet par sliktajiem raxtiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Ja tas nebutu tik talu es varetu piedavat 10 kastes alina CESU kur ir tuvu? pie tam superrembo, cik ilgs laiks jau ir pagājis. mums tak vienkārši vajag satikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Manupraat, vinjsh dziivoja Reezeknee Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Manupraat, vinjsh dziivoja Reezeknee Nekas man vecie dziivo 20 km no rezeknes vinjiem pieder 4 hektaari tieshi pie upes bet taa ir maza un vel kadi 10 km uz prieshu ir feimanju ezers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Es esmu 100 procenti par peintbolu, pat galvenais tur nav awp - vareshu vienreiz Dareku noshaut :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nu Superrembo jau pagājšgad solījās ierasties ar 30 litriem alus. Un visus piedirsa. Šogad piedirsīs atkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Nu tad ko? Brauksiet uz USMAS ezeru speelet krumos paintbolu? Domaju, ka paintbola gunus var iziret. Man tik liekas, ka USMA visur cenas sacelusas . Vismaz vectiruksu kempinga bija pizdec salidzinajuma ar citiem gadiem, kad esmu tur bijis. Tur labak vairs neiesaku braukt! Itka jau nav obligati palikt pa nakti kaut kur un pievemt visas iespejamas vietas, bet tas tomer ir jautrak! Bracka - skauts - stastija par kaut kaadu afigenaako ezeru kaut kur netalu no carnikavas! padomajiet! Ja teltiiis tad jau pofig kur, ka tik ar masinu var atbraukt! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 (edited) atbalstu ideju par peintbolu ar tam sekojoshu piedzershanos ritualu. Edited July 13, 2006 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ir bauskaa viena vieta laba , volejbola tiikls ir , araa kreesli salikti un shuupoles etc , 5m attaalumaa ir upe , vietu es vareetu sarunat par velti , bet tas ir mazliet aarpus bauskas , tapec arii veikals nebuus tuvaak par kaadu 1km .. ja vajag foto , varu piedavat ne aatraak kaa nakamnedeelj - bet tur ir okeij ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts