xXx Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) Kaadeel nevar spamot? ble tapeec ka tu kraaj postus prieks kvadraatinjiem nejau taadeelj lai uzzinaatu! nu vnk nevaig taisiit jaunus topikus un vislaik piespamot lai vairaak posti un kvadraatinji! es neteicu ka nedriikst! nafig vaig? Edited July 9, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) pamuļķis tu kādreiz vispār dzīvē 16m esi redzējis? Drīzāk no 16cm tu tur lec, no 16m atsistu visas iekšas un uzpeldētu pēc dienas.. Tas augstums ir apmēēēram 5-6 stāvu māja ~_- Nu es varbut skaitiju tos ari zem udens, kopa sanak, nu labi biki pa daudz varbut pateicu, bet 4ista siena augsta, nav mera izjutas moz man bet 3 stavu majas augstuma to4 ir , ja netici atbrauc abi kopa noleksim Edited July 9, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 psc kur tik stulbs jautajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Vai tad daunatnei nebija jaatuseejas pa CSa sadalju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Vai tad daunatnei nebija jaatuseejas pa CSa sadalju? vispār piekrītu, bet laikam šī sērga ir superaktīva un tā izplatās ļoti ātri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CircenZZ Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Čumaļu ezers Un protams jūra Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Liepājas jūra, Beberliņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Labs topiks, jo normalu vietu ap Rigu, kur peldet, nav nemaz tik viegli atrast! Es parasti peldos vecakju pludmale, jaunmarupes karjera vai ari maciju uz to pludmali, kas ir aiz kjemeriem. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Melnaa juura Poti krastos (Gruzijaa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Dzhakuzi un daudz chiksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Zvejniekciema jeb Bernātu pludmale! Maz cilvēku un jauks chillll.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 katru dienu izpeldos vannā Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjuks Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 man gan patiik peldeeties silta pelķeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Dzhakuzi un daudz chiksas Tik zhel ,ka tev tas chiksas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 adrijas jūra, kautkur horvātijas daļā, kur nav pārāk publiska peldvieta. ( protams, ja tev ir čībiņas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Tik zhel ,ka tev tas chiksas nav Nespried peec seviim Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Čumaļu ezers kur tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Mana mīļākā vieta ir Hugrada ( ēģipte ). Jauks, zils, tīrs ūdentiņš. Tikai ļoti sāļš. Pat acis attaisīt grūti. man gan liekaas ka ir Hurgada nevis hugrada bet piekriitu - eegiptee ir vislabaak... (arii turcijai un griekijai nav ne vainas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Nespried peec seviim Es nespriezhu es zinu ... Ble tak nedir........ ,pasaki vel kad tev dudinas shampi pienes Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 pasaki vel kad tev dudinas shampi pienes vel nee, bet pienaax laix kad taa buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 MmM adrijas juura @ horvaatija roXX Dzidrs , caurspiidiigs , saaljsh uudens :* mcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CircenZZ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 kur tas ir? Tas pie Talsu puses,mazs ezerinsh bet forsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ir tads stast (pec patiesiem notikumiem) kad man bij laikam 8 gadi lija lietus un ar baigi lielam lasem es biju aizbraucis pie vecvecakiem un pie majas bija liels gravis lietus bija lijis man liekas visu dienu bet vakara mes salasijamies dzekinu bars un gajam uz to gravi dzumit saku no pieredzes nav ne vainas tikai pec tam mati bij jagriez nost jo bij pilni ar dubliem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts