matrxx Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 aa nu skaidrs ar tevi tu saki juusu zna4it tev taadu nav nu skaidrs tu esi impuntents? ja kaadreiz tev buus pastaaviiga draudzene, un protams sex, tad zinaasi kapeec nav un protams iemaacies raxtiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ehh, kas tur pa sapņu kompi, galvenais, ka var "sērfot" netā un cs kādu reizi uzraut. Pašlaik lietoju šādu kasti: AMD Athlon 64 3000+ 1GB ram ATI Radeon 9600pro Nvidia skaņas karte (aizmirsu visu nosaukumu, bet katrā gadījumā - sūds) Samsung 200HDD (arī šeit īsti neizteiks nosaukums) Tas laikam viss. Domāju šito kasti ilgi nemainīt, jo problēmu nesaskatu...lai darbojās kamēr uzsprāgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 mans sapnju pc, kaads man arii shobriid ir: Pentiums 3.5ghz, 2gb operatiivaa, cietais 400gb, videokarte 256mb ati x800, maatene kkaada asus. tik labs kompis man tik 1.5 GHz un 512 RAM 64 Videokarte 120gb cietie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) jaasapnjo par sievieteem nevis par kompjiem -10 Edited July 7, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:tomy91:. Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 (edited) Edited July 7, 2006 by .:tomy91:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 kas attiecas uz kompi - man ir ūberkompis, moš tikai 1gb ramu vajadzētu klāt. Kas tev skaitas uberpro? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) Kas tev skaitas uberpro? ?? man jau sskkiet ka uuberkompis un uuberpro ir divas dazzaadas lietas dammn Edited July 9, 2006 by matrxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ja es uzlabotu savu pc,tad ieliktu vel klaat 1gb ram (man pietiktu),Vidoekarti bisk labak vajadzetu(man ir 128 bet gribetu 512,protams tadu dabut butu gruti),Procesors norm ar 2,66Ghz man pietiktu un Cietodisk lielaku vajadzetu kadi 300 gb,a un vel man steidzmi kautkur vajag dabut Window XP parinstelesanas disk[psc ka man to meslu vajag kompis keras un Cs tapat] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now