SuperRembo Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Varbut ir tada tema bijusi, bet es veletos iemest ideju. Kads ir jusu sapnu kompis ko var Latvija dabut, neka nereala, bet realas detalas, kadas jus gribetu savas majas Eh es vel petu, bet energijas daudzums gan uzaugtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) 2 Gb RAM, 3.5 GHz procesors un 128 mb video karte. edit: labi man taads kaa pinky. Edited July 6, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 prociks: AMD ATHLON 64 X2 3800+ S939 BOX Mātene: ASUS S939 NFORCE4 SLI, PCI EXP. DDR Operatīvā atmiņa: 1GB 667MHZ DDR2 NON-ECC CL5 SODIMM Video Karte: GF7900GTX PCI-E 512MB HDTV 2X DVI-I CD Iekārta: LG DVD+-RW DL 16X RETAIL EXT.LIGHTSCRIBE Cietais Disks: CAVIAR RE 320GB SATA1.5GB/S 7200RPM 8MB floppyjs SONY FDD 1.44MB EXT USB2 LOCAL BLACK tīklene PLANET 10/100BASETX PCI ETH REALTEK CHIP skaņas karte: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI FATAL1TY FPS s cooler'is ZALMAN CPU COOLER S775 WITH PWM CONTROL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Nē nu mans būtu tāds PARCIK RUNĀJAM PAR SAPŅU RAMS tads. Video karte tada. Processors tads. Cietais disks tads. Kopā sanāk apmēram ~4734.0Ls + viss pārējais Iznāktu ap 5000Ls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mans sapnju pc, kaads man arii shobriid ir: Pentiums 3.5ghz, 2gb operatiivaa, cietais 400gb, videokarte 256mb ati x800, maatene kkaada asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 bus alga iegada6os sekojo6u Pc CPU: Pentium IV-650, 3400Mhz, 2Mb cache/800 MainBoard: i915GL Chipset, FSB 800 mATX, 3PCI, USB 2.0. 2DIMM slot AGP slot HDD: 160Gb, 7200rpm, SATA, 8Mb RAM: 2068 DDRAM/400Mhz/Kingston Video: 256Mb, PCE-E, DDRAM, FX 6200 Geforce CD-ROM: Combo DVD-ROM/CD+RW "LG","Lite-on" Floppy: FDD 1.44 Mb, 3.5'' Case: ATX, 300W Mouse: "Logitech" B58 melna optiskā pele PS/2 Keyboard: bez tastatūras Card Reader: USB 2.0 -CF, MMC, SD, Multimedia, Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Miikstie, es labak dual vai quad opteron panjemtu kaa savu sapnju datoru... vienigi jarekinas ka elektribas rekins buus dual vai quad lati attiecibaa pret standarta reekinu Videokarti... bet PROTAMS ka pedejo geforce SLI rezhimaa uz pci-e baazes. Pie visa shii, datoram pilnu dirsu piedziitu ar scsi diskiem un sasleegtu tos raidaa. Ramu stabili vismaz 4gb, kaa arii 3 lcd displeji vismaz 20", salikti blakus viens otram (visi tak esam matrix redzejushi, ne?). Viss tas ir reali iespejams un cena arii nav nekaada paardabiskaa... nu ok ir pietiekami, lai apsveertu domu nopirkt vietaa vel vienu mashiinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ja būtu nauda nopirktu tādu solīdu kompīti max pa 500Ls (bez monīša) un varētu normāli rubīt spēlītes un par pārējo naudu, kas paliktu pāri (kuru jūs iztērētu savā sapņu datora ) es nopirktu dafiga saldumus un vēl atdotu veco kompi Āfrikas bērniem, lai viņiem arī ir kāds prieciņš īstenībā man nav tāda sapņu datora, psc kas tas pa fufeli - sapņu dators? sapņu mašīnā, sapņu sieviete, jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Aafrikas beerniem nav elektriibas, taa ka tu vinjus tikai moraali spiidzinaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Es šobrīd pie sava sapņu datora sēžu. ooookeeeej.. nu varbūt labāka video derētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nezin kā jūs, bet es gan par kompjiem nesapņoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mans kompis ir OK, bet nu varētu uzlabot proci un grafiku... vaidzētu dual core 3.2 pentiumu uz 775 socketa ( vai kaut kā tā bija tas sokets) un grafiku G6800 256/256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nezin kā jūs, bet es gan par kompjiem nesapņoju Piekriitu es ar es sapnjoju par meiteeneem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Piekriitu es ar es sapnjoju par meiteeneem.... kad es sapnjoju par meiteneem, man arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 kad es sapnjoju par meiteneem, man arii LoL lol tā iereecu nu nē tas bija nejau tā domāts, bet gan meitenes ir vairak vajadzīgas nekā kompis Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mani pilniibaa apmierina mans 3800+ un X1800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ak ssie juusu slapjie sapnni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) ak ssie juusu slapjie sapnni aa nu skaidrs ar tevi tu saki juusu zna4it tev taadu nav nu skaidrs tu esi impuntents? Edited July 6, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 aa nu skaidrs ar tevi tu saki juusu zna4it tev taadu nav nu skaidrs tu esi inpuntents? iespeejams impotents, bet nesaprotu no kaa tu to raavi. es par meiteneem ilgi neesmu sapnjojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 iespeejams impotents, bet nesaprotu no kaa tu to raavi. es par meiteneem ilgi neesmu sapnjojis. Nu varbut tev ir pietiekami daudz gadu vai ari tev ir meitene vai pat sieva es jau nez p.s es gribetu sev radion vidio karti 256mb protams tas man jaanoperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 inpuntents? sapratu tikai to, ka tas ir sveshvaards varbuut bija domaats "inputtents" (var gadiities, ka cilveeks paarrakstaas), kas it kaa latviski noziimeetu "ievadtelts". Diemzheel vaarda "ievadtelts" noziimi nesaprotu. Varbuut tas kaads termins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 B-Drake, Tev paliktu labaak, ja topika nosaukums buutu "Sapnju Chika" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charter Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Es pat nezinu - sapņu dators... mmm , ar laiku viņi visi noveco un pārvēršas par murgiem. Ir prātīgākas lietas ,kur tērēt naudu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) B-Drake, Tev paliktu labaak, ja topika nosaukums buutu "Sapnju Chika" ? Nop :/ Edited July 6, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 LABI GAN ka blackdrake savu INPUNTENTU nomainīja uz IMPUNTENTU. āāāā segalol. kas attiecas uz kompi - man ir ūberkompis, moš tikai 1gb ramu vajadzētu klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now