Jump to content
GIGN Forum

Amxmodx 1.75

Recommended Posts

Vakar ieejot amxmodx maajaslapaa ieraudziiju, ka ir iznaakusi 1.75 versija, ar dazhiem papildinaajumiem... Laikam jaapameegjina... Galvenais uzlabojums esot tas, ka tagad nebuus jaalabo modules.ini, lai ietu kaads no pluginiem, kam nepiecieshams speciaals modulis:

AMX Mod X now detects and loads modules automatically as needed. For most cases, you will never need to touch modules.ini again. Furthermore, to help people organize their servers, you can now group plugins into separate, auto-detected config files.

es šito mēģināju uzliku bet pēc šitā uzlikšanas negāja man psihostati.. beigas uzliku atpakaļ 1.70  rolleyes.gif

Deelj shitaa nekaads sakars ar psychostatiem lol! neko nebija jaamaina! Idinjsh! Man viss iet. paarliku addons/amxmodx un aiziet viss!

EDITED: Nu veel ko jaunu pamaniiju - kad caur amxmodmenu iet kautko slap, slay utt, tad adminam aiz vaarda ir zvaigzniite, lai zin, ka tas admins! biggrin.gif

Edited by .:tomy91:.

Tomy tiesi addons nevajadzeeja paarlikt laugh.giflaugh.gif Jaunais amxx 1.75 ir addons... Tad pasaki prieksam tu nokacaaji addons prieks 1.75 tad uzliki atpakal vecos addons... tad tev sanaak ka atkal tev ir tas pats vecais amxx kuru tu lietoji ieprieks smile.gif

Edited by LiL_Netii

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...