Dream Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Gribeeju paluugt pievienot manam tiesiibu klastam xk. Zinu ka neesu tas pats biezhaakais speeleetaajs, bet tas ir atkariigs cik daudz pie pc tieku, un ja pie vinja esu tad arii gigna ieeju paspeeleet. un tas ir tapeec ka biezhi vien maajaas neesu , jau vien tapeec ka tagad ir sakusies vasara... kapec vaig xk - noder, ir reizes kad ar slay/etc nepietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Te pat nau jaadomaa. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 well, ņemot vērā pagājušās vasaras gign pasākumu, kur Dream bija vienīgais kurš noskatījās kā es vemju (bet kāpēc kāpēc? vai tevī ir kāds slēptais fetišists?)... rekomendācija. čitso čelovečeskaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Esmu pilnigi par to, lai iedotu jo neprasa jau daudz, un spele arii pa naktiim daudz, kad adminu vispaar nav. Biezhi ir nacies redzeet, ka Dream slay viskaut kaadus jefinus pa naktiim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 protams: bind mouse1 "+attack;xslay sasha(prokiller);xslay 3492390;xslay TOSHA" ir jestri.. bet cheaterus un vel visaadus degjeneraatus bik vienkaarshaak buutu kikot.. daudzi pie tiesiibaam rakstija, speelees pa naktiim, speelees pa naktiim.. bet cik ir redzeets, jerrico pazuud ap trijiem, pinky ap chetriem, un denja ap pieciem.. a chetors un citi paraadaas ap astonjiem.. tas ir protams, JA vinji speelee tapee diezgan biezhi esam iztikushi ar autoslay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 protams: bind mouse1 "+attack;xslay sasha(prokiller);xslay 3492390;xslay TOSHA" ir jestri.. bet cheaterus un vel visaadus degjeneraatus bik vienkaarshaak buutu kikot.. daudzi pie tiesiibaam rakstija, speelees pa naktiim, speelees pa naktiim.. bet cik ir redzeets, jerrico pazuud ap trijiem, pinky ap chetriem, un denja ap pieciem.. a chetors un citi paraadaas ap astonjiem.. tas ir protams, JA vinji speelee tapee diezgan biezhi esam iztikushi ar autoslay. xe xe xee esmu nodzeeries triis dienas, bet es jau nu labaak zinaashu kad speeleeju, kad man nav jaastradaa speeleeju visu nakti paprasi pasham Dreamam kad speelejeu tad liidz riitam, tu jau neesi pats biezhaakais viesis naktiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 vispaar man liekas, ka kkaads jauns chalis gignaa ar niku molder tur kko mainiijas nikus un viens no vinjiem bija dream. nu vismaz man taa liekas. vaardu sakot nav tiirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 vispaar man liekas, ka kkaads jauns chalis gignaa ar niku molder tur kko mainiijas nikus un viens no vinjiem bija dream. nu vismaz man taa liekas. vaardu sakot nav tiirs. viņi viens otru lieliski pazīst un pieņemu, ka varbūt pat abi vienlaicīgi bija pie viena datora. vispār drīma kandidatūru atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 vispaar man liekas, ka kkaads jauns chalis gignaa ar niku molder tur kko mainiijas nikus un viens no vinjiem bija dream. nu vismaz man taa liekas. vaardu sakot nav tiirs. apm pirms nedeeljas shamie abi dzeera pie moldera Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 xe xe xee esmu nodzeeries triis dienas, bet es jau nu labaak zinaashu kad speeleeju, kad man nav jaastradaa speeleeju visu nakti paprasi pasham Dreamam kad speelejeu tad liidz riitam, tu jau neesi pats biezhaakais viesis naktiis Ir gadijies, kad tu lidz riitam spelee, bet vairaak gan atluusti uz saules lekshanas pusi un lai nu, nu kas bet Edy speele visu nakti un biezhi, vins ir zin cik daudz reizes dream ir glaabis serveri rita pusee no visadiem chiterishiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Dream,domāju ka pagaidām nebūs tev prasītais .Parcik topics pamests novārtā veru viņu ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts