Guest darek Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Tatad, radas doma, ka pa zvejniek svetkiem varetu braukt uz Roju, ar teltim utt. Ta ir smuka vieta, blakam jurai... cerams, ka pats Rojas tusinjsh ar bus! Bet ja nebus, radisim pashi savu Vel jau, itka, laika pietiekami, bet ja kadam kas jautajams prasat sheit! Organizators ir hivemind Autobusi tur kurse, aizbraukshana uz Roju problemas neradis! Vienigais, kas janjem lidz ir telts, kur pasham ari gulet! Paiku sapirksim tur uz vietas! Alkaholu ari. No Rigas uz Roju, autobusa biljete varetu maksat lidz 3 ls, autobusi kurse biezhi. links emm, ko lai vel pieraksta es pat nezinu, ja ir jautajumi - jautajiet sheit! p.s ja kadam vajag manu numuru, paprasiet privataja! big_shit pie manis brauks dienu ieprieksh, t.i, uz Talsies. Un vieglak uz Roju ir tikt caur Talsiem, ja kadam ir veleshanas mes varam sagaidit jus Talsos un uz Roju braukt kopa! Vienigi, ja worms savu seeliku varetu samainit pret autobusu vispar butu perfekti! Brauceji: darek, big_shit, spite, worm, hivemind, blody, cilveeks ar chiksu. Edited July 1, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 laipni aicinaati darek es noteikti pievienojos ar savu chiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 karo4 , buus atkal grupnjiks muusu 1337 gejiskajaa teltii ko iegaadaajas darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 BLOOD, zheel ka tik taalu, laikam nesanaaks atbraukt. Plus veel daargi maksaa, buutu mosh kkur tuvak, tad veel vareetu. Svineeshu vien zvejniek sveetkus savaa Zvejniekciemaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 50/50 .. vienk nākamajā nedēļā 21 paliek, un tas nozīmē , ka nauda mazliet jāietaupa, bet redzēs, moška būšu un ja būšu, tad ne viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Hmm,ar Roju saistas nelagas atminjas ,pagaizhgad ar draugiem ar tesam uz turieni ,bet celenieki parava dupsi ,par tiesibam -par laimi bija vecie sodi un tikai 40 ls dabuju samaksat... Jus domajat pie juras palik ,vai ar kadas pazinas seta vai ka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Hive, lai tik vinjsh obligati vinju panjemtu liidzi! Garidzniek, domaju, ka jaa, paliksim pie juras, jo laiks shobrid ir pietiekami silts, auksts nebus! Bet nu droshibai, ieteiktu panjemt lidz kadu dzhemperi ar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) vispaar doma nav slikta... vieniigi zheel ka taalu jaabrauc (joks ) mby arii aizvilkshos... Edited July 1, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 redzees, redzees. mosh atpeldeeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Es shoriit pamodos un sapratu, ka sen neesmu devies arpus savaam ikdienishkjajaam takaam. Kad iisti ir tie zvejnieksveetki ? Edited July 1, 2006 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) zvejnieksvetki ir katru gadu julija 2. 6diena! EDIT: cilveeks, Tu manu numuru zini, pazvani - sarunasim sikak! p.s koshker, es nezinu vai ir tas Rojas tusinjsh un man ir kkaads nerealais slinkums meklet organizatora numuru, zvanit un prasit, bet vispar tas butu jadara hivemindam! EDIT2: varbut ari brauks jonathans, ja vares parcelt reisu uz Angliju! Edited July 1, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Vienu lietu ko aizmirsu pateikt, lai kads panjem volejbola bumbu! Varesim juras smiltis paspelet! Man ar ir, bet ta ir Ventspili un uz turieni man shobrid nesanak braukt! aaa, btw., kas ar to anfisu?! EDIT: par bumbu viss nokartots! Edited July 2, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 anfisa kozhas.... teica ka nebuus jo bail ka kaads atkal neielien biksees © blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Jāskātās kādi piedāvājumi vēl būs uz šo laiku, ja nekas kruts un grandiozs, tad noteikti ieradīšos. EDIT: es izdomāju, ka šitais arī varētu būt tas grandiozais pasākums ^^. 99%, ka būšu, tik man te (Rīgā) un laikam arī mājās, uz kurām es tā vai tā netiktu, nav telts.. tas nozīmē, ka man būtu, pie kāda pārīša jāguļ . Edited July 2, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Atcerieties! Uz Talsiem jums ir jatiek 12:00-13:00, autobusi, kas kurse no ritiem ir pietiekoshi! Pirms iebraukshanas Talsos, pazvanat man, mes aiziesim preti! blody, NEaizmirsti telti! Hollow life, ja tev nav telts, tad mierigi varesi gulet pie blodya un hivemind vinji jau ir pieradushi gulet kopa! Tas taka iisuma viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tikai rojinieki iebraucējus nemīl, to es zinu ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 nav tik traki ja vien pashi suudus netaisa un neblaustaas par centru! vinji nemiil blakus ciema dzekus ar kuriem parasti sanaak normaali rubaki! bet kokcnieki gan iebrauceejus nevienus nemiil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 darek es buushu ar draudzeni un tajaa teltii neviens cits negulees... es tev vinju atdoshu tikai peec pasaakuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 karoch vareetu kadu saraxtinju uztaisiit! es noteikti buushu ar savu draudzeni un ar draugu un vinja draudzeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 jā, lai nesanāk, ka es uz plosta paštaisīta guļu.. ^^ kas vēl no Rīgas brauks (ar busu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Oij es uz Juras svetkiem laikam arii uz Roju braukshu, man tu chomam pieder armijas kazarmas pie pashas juuras, taa vares notuseeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 gribeeju zinaat kaa no talsiem uz roju tiksim. visi ar autobusu brauksim vai ar autinjiem aizvediis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 anfisa nebūs jo brauks pie manis ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 jā, lai nesanāk, ka es uz plosta paštaisīta guļu.. ^^ kas vēl no Rīgas brauks (ar busu)? Telti priekš tevis paņemsim. Un īstenībā jau jūs šeit paši varat noskaidrot kas brauc un cikos visi satiekaties. Pagaidām sanāk, ka ar mašīnu brauc spite un worms (cik sapratu tad ar viņiem arī blodijs un hiveminds) un pārējie braucēji ar autobusu. Tāpēc tie potenciālie braucēji, kas te kaut ko ierakstīja, lūdzu esiet aktīvi un sarunājiet visu, neviens to jūsu vietā nedarīs! P.s. LOL, blody, pēc tava posta es nesapratu ko tu darekam atdosi - to draudzeni vai telti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 draudzeni cccssst (mums taada maza noruna bija nu ka tu saproti .... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now