edzusZ Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ew ir tada problema es iekacaju botus ielieku vinus valve mape cstrike ieeju ieksaa kontra konsole raxtu add_bot bet parada unknow comand ko darit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitrogen Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 mozhet ne tuda ih nado pihat' ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RB_92 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 add_bot t vai add_bot ct Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 a mok vinji nau jaliek CS srtike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 mozh tu nepareizi raxti ir jaaraxta bot_add!!!!!! vai ari nau pareiza mapē iebāzts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 DA che ti parihsa ! skacahj prosto cs +zbot i vso ! kak skachal srazu boti budut uze ! i nekuda nehego extraktit nenado Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 konsolē jāraksta bot_add nevis add_bot. vienkāršāk ir piespiest h un tad caur turieni pielikt botus...a začem tew wispār boti???? spēlē i-netā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 vini jaliec Cstrike mape visi faili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 vini jaliec Cstrike mape visi faili ai ar botiem nav interesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ir gan interesanti... ka tevi katrs no vinjiem pa 10-50 hp mochii tad vairaak par 2-10 nenogalinaasi... tas gan ja tev ir bot_difficulty 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mok tev gamedll cits stav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3376&st=0 nu te ir par amx ar botiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzusZ Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3376&st=0 nu te ir par amx ar botiem... kr4 es nesaprotu es nokacaju botus no gign.lv tad es vinus extrakteju uz Valve - cstrike - mapi es ieeju contra un raxtu pec pamacibas add_bot un man parada unknown command bet kad spezu h atveras lodzins un tur kur ir chnge team (vai ka tur) bija japarodas bultinai lai ieliktu botus bet nav varat pateikt norm bez visadiem hll un citiem vailiem jo es vinus nerubiju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 kr4 es nesaprotu es nokacaju botus no gign.lv tad es vinus extrakteju uz Valve - cstrike - mapi es ieeju contra un raxtu pec pamacibas add_bot un man parada unknown command bet kad spezu h atveras lodzins un tur kur ir chnge team (vai ka tur) bija japarodas bultinai lai ieliktu botus bet nav varat pateikt norm bez visadiem hll un citiem vailiem jo es vinus nerubiju!! Bla tu lasīt nemāki??????? bot_add jāraxta Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 piekritu ka ar botiem ir garlacigi. bet zinu kaa war uzlikt to botus paskaties pec bildem un tad sapratisi. wizmaz ceru ka sapratisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 baac man nesanak pievienot failu. kapec taa.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 ievieto cstike direktorijaa botus, liblistaa pieraxti (kas ir raxtiits read me txt failaaa) properties uzliec "read me" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 baac man nesanak pievienot failu. kapec taa.? Psc kaut kadus suda botus nemak ielikt nokaca to winrar mapiti kur tie boti . Tad atver vinu vala un tur bus visi faili nu no tiem botiem ! tad atver vala vave/cstrike nu kr4 kur visi faili mapes sounds un samet tos failus ieksa . Un bus , ja nevienojas boti caur piemeram kur H -> nu tur atseviski ir piemeram pievienot pie ct vai pie T , tad liec vienkarsi add_bot ,man ari nevienojas kad gribu piemeram vienu T pielikt vai ct . Ja tikunta nevienojas tad ja tve cs serveris ir ieks tas cstrike mapes tad atrodi libsit failu un prosta izdzes "gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"" kaut pedejos divus burtus un saglaba. Un kad griibi serveri palais savu HLDS tad atkal atver vala to libsit failu un izlabo kads vins bija jau ieprieks. P.S Atri raktiju varbut ir kaut kadas kludas un neskaidras vietas , tad sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ai vispar piriekskam tev boti spele gigna skils augs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 pirms doshanaas serverii lietderiigi ir uzspeeleet kaadas 10 min ar botiem piemeerm ice 1vs10 taaa tiiiri iesildiishanaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray4a^ Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 njeee..nju ir daudz botu wersijas..gign failos ir labs botu fails..tie iet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 pirms insteleee botus parliecinies vai tew amxx izsleegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) Ew ir tada problema es iekacaju botus ielieku vinus valve mape cstrike ieeju ieksaa kontra konsole raxtu add_bot bet parada unknow comand ko darit??? 1. jaraksta: bot_add nevis add_bot 2. visi faili jaliek valve/cstrike nevis valve 3. piekriiti parejiem spele i-netaa nevis pret botiem, bet boti dazreiz noder ja neesi ilgu laiku spelejis cs un tad tev skills vairs nav taads ka agraks un der pret botiem bisk patreneties lai nav kada i-net serveri jabotojas Edited August 28, 2006 by cEncoRe^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts