Jump to content
GIGN Forum

cEncoRe^

Mirstīgais
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cEncoRe^

  1. cEncoRe^

    Php-fusion

    ble ko tev te var palidzet smirdigais bomzi..tev saka nokacaa vajadzigo dizainu un bus a ble tu pat neatskir burtus no atteliem ej ble acis iztaisno ! CIk tev gadi? 8?
  2. cEncoRe^

    Php-fusion

    Nu kk ! Es tikai saku ar savu uzskatu ka vaidzetu lock - nu ja vel kadam ir ko teikt tad drosi =] es jau ten nekads noteicejs ari neesmu kaa daris foruma moderatori ta ari bus =]
  3. cEncoRe^

    Php-fusion

    KO? Es atbildeju uz vina jautajumu - MEKLE TADU DIZAINU! Viss lieta atrisinata.. Un diez ka es tev varu but zb ja pedejo reizi savaa topicaa par cfg teicu lock LOL !!
  4. cEncoRe^

    Php-fusion

    Teiksu velreiz.. tas ir weba dizains ar tadiem panelu dizaina nosaukumiem..atrodi tadu pasu vai lidzigu dizainu un bus tev ari tadi burti ! Un seit neiet runa par to vai var vai nevar iezimet manas acis tie ir burti un viss nevienam vini nav jaievelk vai hz ko vel ! Un tos tekstus var iezimet Edit: pietiks spamot !!!
  5. cEncoRe^

    Php-fusion

    LOOOOL!! Tu domaa tos krutos melnos burtus panelu nosaukumiem? Tad tev acis kubaa jo tie nav atteli bet gan uzlikts savadaks dizains ar tadiem stila burtiem..
  6. Vel kass. Ja tev ir mDSL un ja tu pa nakti rauj laukaa modema interneta vadu tad nedari to jo tad toch tev mainisies ip katru dienu..
  7. cEncoRe^

    Php-fusion

    Edit: Ja nezini tad neposto Topic var LOCK...
  8. EDIT: Ta izskatas.. dzex laikam mekle kkadu uuber super labo modu.. nem kadu dod un dzivo laimigs !
  9. cEncoRe^

    Php-fusion

    NEVAR TUR IELIKT BILDES ! KAS NAV SAPROTAMS? ES PHP WEBUS ESMU TAISIJIS 100-TIEM REIZU UN ZINU KA NEVAR...
  10. cEncoRe^

    Php-fusion

    Tu tajas vietas bildi neieliksi.. vari tikai webam augsa uzlikt LOGO ja vel neesi to izdarijis !
  11. Tad kadaa jegaa tu postoji lai velreiz kads pasaka kur novilkt kadu cw modu jau jau Invisible bija vienu linku iemetis? Ar vienu cw modu nepietiek?
  12. Man jautajums tads : Cik jau ir savakta nauda un vai vel vispar vajag ziedot wormam.. Ja vajag tad 5 Ls esmu ar mieru
  13. Hello from marss - Ten bus tavs plugins.
  14. OK thx..atradu ! Tagad viss kartiba. Topic var LOCK
  15. Es vakar vakaraa sava irc channel (MIRCA) ieliku Irc Botu (dreambot v5.1) Uzliku vinam visu: lai bano par flood, repeat, krasam u.c. bet es nesaprotu kaa jauzliek lai bots ari automatiski pec kada notekta laika atbano to cilveku kuru nobanojis par flood u.t.t. ! Help me..
  16. cEncoRe^

    Cfg

    SEIT IR TAVS DEAULTAIS CFG
  17. cEncoRe^

    [wtf?]

    Tad es neesmu taja skaitaa no daudziem
  18. cEncoRe^

    [wtf?]

    Tad es maksaju 10 Ls par nick un parejo naudu mby noziedosu vel parlis Ls Edit: FCK ! Es ka lohs netisam kka sataisiju divus postus pec kartas sorry foruma administratoriem.. VNk es nemaku izdzest postus, tikai labot ieprieksejos tapec sanaca ka pie izlabosanas ierakstiju atvainosanos un ka tas nebija tiisam...varbut varat kads pateikt vai vispar iespejams izdzest savus rakstitos postus un kaa. Lai tas neatkartotos veel kadreiz !!
  19. cEncoRe^

    [wtf?]

    WTF? Slotu nav iespejams nopirkt ?
  20. cEncoRe^

    [wtf?]

    Tad cik jamaksa par slotu ? Jau apnicis bisku ka serveri nevar ilgi tikt ieksa.. 25, 30 Ls ! Der ?
  21. cEncoRe^

    [wtf?]

    Es gign serverii tieku tikai pa naktim un pa naktim ari sanak spelet.. Pa dienu neiznak jo nav slota bez kura es ilgi netieku serveri un nav registrets nick bez kura met laukaa no servera "Tavu vietu ienemis registrets speletajs" !Man uz vietas ir nauda. Tapec man radas tads jautajums vai pa 20 Ls es varu dabut registretu nick & Slotu...
  22. cEncoRe^

    Mans Cfg

    EDIT: Sito topic var LOCK beidzot ....
  23. cEncoRe^

    Mans Cfg

    Bikl tu esi nelabojams daunis es nekur neko nedirsu..
×
×
  • Create New...