Jump to content
GIGN Forum

Ļaunais Koshers


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoče nezinu ar ko lai sāk. Mans bēdu stāsts ir neizmērojams.

Spēlējām karti csp kaut kas ar tuneļiem apakšā un nepietiek ar to ka šis reāli blato un bano visus pa labi un par kreisi gandriz neparko ar debilām atmazkām reason wh un aim un so on BET NĒĒĒ!

Viņš vel sāk atklāti draudēt komandas biedriem. Viņš saka - ja šausiet manus fragus - tad es jūs banošu nost. Un tad vel viņš saka - ja skriesiet ātrāk kā es, tad arī banošu. un tad viņš saka, ja skriesiet ar nazi - tad bans uz 5h.

Es protams ātri paslēpu savu nazi kabatā...

BET TAD es skrienu un atrodu zemē kalašu. Es itkā atceros, ka viņš arī tika draudējis, ka viss, kas mētājas zemē - tas ir tēvoča koshera bet nu es paskatos pa labi un pa kreisi un es viņu neredzu un es paceļu to kalašu un BAN! uzreizu BAN un reason tk - tēvoča koshera kalash. sad.gif((

Nu tā taču nedrīkst! :/

Beefy.. sad.gif((

Link to comment
Share on other sites

Es tak jokoju.. biggrin.gif patiesiiba man jau bija apnicis speelet un tur kaut kaadie dzeki vinju graizija kaa leetu mauku raunda saakumaa un tad nu sis arii piedraudeja, ka ja kads vinju vel grieziis tad 5h pastaiga garanteta. bet nu blaa - ja jau pats prasa... es protams atrodu puulii tiesi vinju, pieskrienu klaat un iegriezhu mugura - shljek - 5 hitpointi nost. Skatos. sis apstaajas - aha skaidrs.. sadusmojas.. joku nesaprata! biggrin.gif skrienu pa trubu domaju vel paspesu kaadu novaakt bet ne.. sad.gif pie pasas tiksanas ar cteriem hop - bans (5h reason tevoca koshera kalash).

Beefy! smile.gif

Edit: slow hands pats esi %$^% laugh.gifsmiliez.de_2125.gif

EDIT EDIT: bet es nedusmojos uz vinju, viekarsi gribeju visiem joku pastastit par tevoca koshera kalashu! biggrin.gif

Edit edit edit: allworth - ta tak tikai spele ! dzivosim draudzigi! smile.gif

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Kas ir Jaaniitis?  10cms.gif  upset.gif  31.gif

Jebkura latvieša lepnums. Tas pats mazais draudziņš, kuru tu padarīji par iedomīgu utubungu, kad izveidoji šo topiku! Iepriekšējo postu varēji nerakstīt, jo pašam labi bija skaidrs... wink.gif

Edited by bukuciS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...