rolka13 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nu kads beidzot var iznemt serveri 84.237.131.51:27015 ara no serveru datubazes ! ZB cik reiz var raxtit un nevar iznemt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 jaa un manu arii 62.85.122.103:27015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Manu Ariiii 83.99.158.82 no gign serveru datubaazes iznemat araaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 piedodiet, bet man šķiet, ka viņiem par jums ir nospļauties, viņi ir aizņemti ļautiņi un vēl tagad tak jāņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 piedodiet, bet man šķiet, ka viņiem par jums ir nospļauties, viņi ir aizņemti ļautiņi un vēl tagad tak jāņi. 100% piekriitu!! Kas tad pa vainu ka jaanem araa?? UPTIME neapmierina, buus jaasaak jauna dziive ar lielaaku server uptime??? - VNK ejiet uz poda Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Un tāpat, vai tad tik grūti pagaidīt? Webs pats ņem ārā serverus kuri ir neaktīvi. Tātad vnk izslēdz serveri un gaidi kamēr tas tavs serveris pazudīs no lista, un tad savu projektiņu sāc no jauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Da nu tāpat ne1 neņems jūsu serveru ārā un i nevajag. Tā būs mācība, pirms likt serveri jebkad nākotnē apdomāt, vai nevajadzēs atkal dīkt, lai ņem ārā. P.S. Priecīgus Līgo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 vispar es apdomajjos! otrkart mans servis vismaz 3 menesus nav ieslegts bet tik un ta ir datubaze! Bet tad kad iesleduzu vins neko nerada! laikam vins ir iznemis tikai nepavisam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 iznemis tikai nepavisam! Forši It kā viņiem darīt nav ko Samierinies ar domu, ka tev nav lemts pilntiesīgi izbaudīt šo jauko litiņu, kā redzēt savu serveri to sarakstā... so sad, sad situation... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 a kaapeec tu gribi njemt araa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) vispar es apdomajjos! otrkart mans servis vismaz 3 menesus nav ieslegts bet tik un ta ir datubaze! Bet tad kad iesleduzu vins neko nerada! laikam vins ir iznemis tikai nepavisam! Par samaksu (5+ls) wormsiiijs droshi vien iznems a kaapeec tu gribi njemt araa? Vins grib buut kruts Edited June 23, 2006 by archees Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Aj man arii tas bija kad CS apnika...tad atkal gribeeju bet izdomaju uz taistiit WOW serveri (arii taads bija ) tad sagribeejas MuOnline serveri uztasiiit (arii tas sanaaca ) bet kad jau abi apnika izdomaju atkal uztasiiit serveri un vinjsh vairs nebija gign saraxtaa tas bija pusgada laikaa iznjema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now