Jump to content
GIGN Forum

Rayusa Garsigaa Senu Merce


Rayus
 Share

Recommended Posts

Tatad daram visi taa:

1. noperkam apmeram 1 kg sampinjonu

2. iegadajamies bazilika garsvielas

3. turpat veikala pakeram veco labo Vegeta

4. garam ejot uz kasi panemam deserta vinu Kagor ~ 1.25 Ls

5. aizmirsaam!!! panemam saldo krejumu (35 %) un Spilvas sarkano merci (to ar to vistas stilbu uz etiketes, var mazo burciu)

Strategija vienkarsa

1. nomazgajam senes un sagriezam 3 mm biezas skelites

2. liekam vinas cepties parlejot ar augu ellu

3. pec apm 3 min parberam riktigi ar vegetu un baziliku

4. uzliekam vaku pannai

5. tad kad sula riktigi sulojas no senem lauka piesaujam vinu (apm 100 gr)

6. uzpipejam ciigu (~ apm 5 - 8 min), jebsu kaasi

7. iemalkojam atlikuso viinu

8. nolejam sulu un atsatjam tik cik vajag lai nepierautu pie pannas

9. ziperigi pec 8.punkta izpildisanas piesaujam 2 edamkarotes sarkanas merces

10. vaku neliekam virsu ja kas

11. maisam ik pec 1 min un panakam tadu kondiciju, ka senes mazliet apcepas brunas (apm 5 - 7 min)

12. uzlejam apm 50 gr salda krejuma

13. parbaudam garsu, ja pa saldu piesaujam smalko saali klat.

14. nemem no ledusskapja lauka alinus

15. vel reiziti apmaisam un pagaidam 3 min

16. griezam nost, liekam skivjos un veram alinus vala

JUMS GARSOS

p.s pirms 45 min izmeginaju sito recepti pirmoreiz, man garsoja

labu apetiti

Link to comment
Share on other sites

2. liekam vinas cepties parlejot ar augu ellu

iedrukaa arii, ka jaapeerk augu eļļa.

ieraadiishu sho recepti mammiitei-pavaare, bet taakaa vinja jau ir Pr0 tajaa jomaa, tad diezvai spees noveerteet. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

->kopa ar ceptiem kartupelisiem.

->var ari ar svaigu un mikstu saldskabo maizi

->kaa ari var stumt giimii tapat uzdzerot alinu un skatoties kaa Anglijas izlase uzvar

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...