Jump to content
GIGN Forum

Viens Noderix Plugins

Recommended Posts

nu lap serveris man ir jaw diezgan ilgi bet man ir radies viens jautajums par pluginu adminiem.. karo4e tas ir ta ja admins ir dead vai spec vinsh var redzet cauri sienam ja skatas no kada spletaja..

vai luudzu nevaretu pateikt ka sho te pluginu sauc vai vismz saitu kur meklet.. wink.gifsmiliez.de_2538.gif

post-2-1150484988.jpg

' date='Jun 16 2006, 21:15'] jaa... ar jaunu pluginu ievieshanu uz servera tagad mums ir probleemas, jo amxmodx.org nestrada sad.gif

nu ja zzel ka nojucis vinsh.. bet shitas ir labais plugins vieglak uzkert tos kam ir WH...

Bet ja nu kads zin kur shito pluginu var atrast uzraxtat buushu pateiciigs thumbsup.gif

post-2-1150486411.jpg

tongue.gif Man ir šitais plugins, riktīgi labs, es tikai nezinu kā lai ielieku savu to sma failu gign, neesmu interesejies, viena no retajām lietām kura ir vieenkārša un es nezinu, slinkums arī meklēt, ja kāds zin kā to dara tad sakiet oki, tad es varēšu izlīdzēt tev biggrin.gif

nu ja zzel ka nojucis vinsh.. bet shitas ir labais plugins vieglak uzkert tos kam ir WH...

Bet ja nu kads zin kur shito pluginu var atrast uzraxtat buushu pateiciigs thumbsup.gif

ar to pluginu tev atram 2. labam speleeetaajam buus bans jaaliek

ar to pluginu tev atram 2. labam speleeetaajam buus bans jaaliek

nu tas nav domats man bet citiem jo es atshkiru kam i wh un citas fignjas tas ir iesacjiem adminiem, bet ir reizes ka tiesham taa var lloti labi uzkert biggrin.gifthumbsup.gif

post-2-1150558916.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...