~ jeyna ~ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Pēdējā laikā atsākot kapāt CS, lielākā proba ir tas, ka uz galda sakrājas visādi mēsli ik pēc 30 minūtēm, un visās malās ķeras. Tad nu šodien dabūju algu un izdomāju nopirkt palikni. Bet tajā jomā gan ne bum bum. Ko jūs varētu ieteikt? Kuras labāk slīd un turas pie galda. Kādi mīnusi? Cena varētu būt līdz 20 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 SteelPad Qck ! Vaia rii akadu citu SteePad seeriju !!! Latvijaa vispaar nevar noprikt labos paliknus , ir japasuuta pa netu !!! Vēl vari uzmest aci ''Qpad'' padiem !! Vai ''Razor'' padiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nu psc cik slimam jābūt lai paliknīti pirktu par 20 Ls?? OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
desT- Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 te jau kautkadaa topick'aa worm mineeja,ka labakais ir pirk ''auduma'',neslid,nekjeras un tadaa garaa..vispaar for6 nopirku pa 20sant. ietaupiisi pikji,vareesi iet iedzert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 nu funcu var pirkt. esmu meegjinaajis un vispaar patika. domaaju, ka bloodlords var rekomendeet. ja minority gribeetu lupatu, tad vinjsh nenaaktu forumaa prasiit padomu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Iesaku iegadaties "Kastanj" un notirit galdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
roNz Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 hmz man pat nevajag palekniiti , man pat ar vinu bija grutak spelet bet ja taa tad visticamak tev ir japasuuta no steelpad kautkads , kurs acis vis vairak iespid Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 hmz man pat nevajag palekniiti , man pat ar vinu bija grutak spelet bet ja taa tad visticamak tev ir japasuuta no steelpad kautkads , kurs acis vis vairak iespid Jā, protams. Idiots. Izskatīsies kruta bet slīdēs kā sūds pa asvaltu. Protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 cepums minoritaatei ir interese iegaadaaties audumnieku palikni, bet lielo (nevis standarta, bet ~50x40cm), kaadu es pie viena choma redzeeju. a to jaunajaa dziivoklii pa stikla galdu optiskaa zhurka atsakaas straadaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
roNz Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) Ja tu nesaproti ko esmu uzrakstijis , izlasi velreiz , sapratisi ! Ja iepatikas , vajag jau ari pastities , kaa un kas ! Edited June 11, 2006 by roNz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 vislabaakie ir auduma un vienkraasaini vislabaak balti vai melni Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 (edited) Nē, nu tu čista esi pilnīgākais lohs ! Interesanti kā es varu ar skatienu uzzināt palikņa slīdamību un pārējos plusus? Karoč paldies DuH'am. Nopriku to tipo auduma. Nav gan 50x40, bet gan 25x20. Biju cerējis izdot vienas tramvaja biļetes cenu, lai sanāk tikai vienreiz braukt pa zaķi, bet NĒĒĒĒĒ, protams atkal sanāca pa dārgo. VESELI 45 SAŅI! C'MON! Bet paliknis kalpo labi. Domājams izdodot 20 ls būtu dabūjis, ko grandiozāku, bet šis mani pagaidām apmierina. vismaz neķeras visādos sūdos. PS - ja kādam ir kāds konkrēts piedāvājums varat vel, ko iepostot, bet reāli varat lokot, jo domāju ka šo lietošu kamēr neatpelnīšu naudu. ps - mersy tenks tev ar. Edited June 11, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now