Celsijs Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Tātad tā : es gribēju pajautāt kā savā mapē var ielikt mūziku - vienu dziesmiņu . Vai varētu pateikt kā jātaisa un kādā failā un mapē jāieliek ? Edited June 10, 2006 by Celsijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Cik zinu, tad tas ir ar entity - ambient_generic. Varbūt pa4akarējies un sapratīsji. Pašam tikai vienu reizi vajadzēja skaņu, bet nemācēju tur salikt. Varbūt tu mācēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celsijs Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Traffic sorry , bet tavas liktās cerības neattaisnojās =/ Vai kāds , kas vairāk kko saprot no šīs lietas nevarētu iepostot šamējā topic`ā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 uztaisi entitty ambient_generic tad uzspied tajaa atvērta'jā logā |flags| tur atkjeksee ku tu gribi lai skan , bet kad palaid mapi un ieej iekshaa un aiziej tur , nosākuma uzreiz neskanās vajag vienu reizi sevi nokillot tad nākošajā raundā skanēs! man vens drugs taa pateica un ir!!!! cerams oderees mans posts traffic tev ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
for Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 sory veci .muziku lai ieliktu tai jabut ar spes progu saspiestai jo tas apstrades laika ieliekas digitalie signali.no kuriem ari vadas mapes etiji:)info parbaudita.(no plasiem i-neta laukiem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
for Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 piemers mape italia.kad skan opera:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celsijs Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 uztaisi entitty ambient_generic tad uzspied tajaa atvērta'jā logā |flags| tur atkjeksee ku tu gribi lai skan , bet kad palaid mapi un ieej iekshaa un aiziej tur , nosākuma uzreiz neskanās vajag vienu reizi sevi nokillot tad nākošajā raundā skanēs! man vens drugs taa pateica un ir!!!! cerams oderees mans posts traffic tev ar Karo4 shito es izdariiju , tikai nepalaidu mapi . Kā tagad man jāpārveido tā dziesma un kur jāliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 KAD TU UZ TAA ENTITY_AMBIENT uzspied path fail > un atd izveelies *.wav formāta melodiju vai dziesmu neisaku būt ļoti garai jo *.wav ļoti daudz aizņem tāpēc ieliec kādu mazāku gabalu un pie flags atķeksē kā gribi lai skan un viss tad palaid mapi kill sevi un aizej tajā vietaa kur ir ielikta meodija un tad redzēsi ka skan!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Tātad tā : es gribēju pajautāt kā savā mapē var ielikt mūziku - vienu dziesmiņu . Vai varētu pateikt kā jātaisa un kādā failā un mapē jāieliek ? *.wav melodijas jaaliec <mod dir.>/cstrike/sounds te ieliec !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celsijs Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknais911 Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 es nesaprotu kas ta pa enttity mapi plz help man!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csPRO|skutais Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 es nesaprotu kas ta pa enttity mapi plz help man!!!!!!! hey man tu vispar zini kas ir entity? Ja ne tad vizpirms palasi to tutoriaļus šaja forumā (IStaba 1...istaba 4) A ja zini tad uztaisi ambient_generic entity un sapratīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now