coldmember Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 " Uzlikshu uz sava kompja pub vai cw server protams ne pavelti " ja nevajag tad labaak neko nerakstat ,a to ja zb ,ne uz tematu rakstiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Būtu jau uzlicis parametrus PC & i-net........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Pasaki pc parametrus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinshs- Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) kadeelj nekas vairs nenotiek par velti!? Hehmz tureetu es kompi 24/7 es par velti uzlikshu CS serveri, tomer pasham ari ir kkads gandariijums, nejau visam vajg nest naudu vai kko tada garaa... Un saubos vai kaads par to ka tu gribu tereet serveri, tev iipashi maksaas! Bet tik un taa, pc parametrus vareetu uzrakstiit Edited June 10, 2006 by martinshs- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 pasaki ka uztaisit (sikaak) bet ja nee ka noreikkinaasimies.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 kompja parametri : pentium 4 ,768 RAM i-net = balticom lagu nebuus jo pasham nebija uz pub Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Es jau tad par baltu velti varu piedavat savu kompi protams portu 27016 Pentium 4 3.3ghz ram 2048mb Inet 5mib/sec Vismaz liguma ta ^^. Parejas fiskas sarunat privati varetu P.S Up 24/7 ja provaiders inetu neatrubi remonta laika Edited June 10, 2006 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 jaja pa velti peec tam tev apniks un aiztaisiisi, un "pichakareesi"kaadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 da lai taisiitu norm cw servu vaig vismaz 1 gm ram un cpu 2 ghz butu labi intel ne amd un nets min 1 mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 mersy man gan liekas kad CW serverim jābūt netam vismz 32 Mbps vai tas ir 4 mb/s jo ja tev puse no spēlētājiem ir ar kaukādu tur dsl tad ar 1 mb/s būs ļoti švaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Kapec tu doma ka apniks. Serveris dzivo no popularitates skaita. Ja 0% menesa laika speletaju=close Ja kaut 20 menesi paspele ir verts turpinat. p.s 500 konekti diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 njaa.... prieksh cw servera pieitiek i-net 10mb/sec un 512 RAm (+booster) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Kapec tu doma ka apniks. Serveris dzivo no popularitates skaita. Ja 0% menesa laika speletaju=close Ja kaut 20 menesi paspele ir verts turpinat. p.s 500 konekti diena nu man ir diena ap 1000 konektiem tas ir maz... tas ir videjais jo vnk paris dienas serv bija izsleedzies... a ta dazudien ir pie 2000 konektiem tas ar maz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 karo4 kadam vaig kautko uzlikt uz mana kompja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ynk Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Briivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 da lai taisiitu norm cw servu vaig vismaz 1 gm ram un cpu 2 ghz butu labi intel ne amd un nets min 1 mb/s ko tu vispaar saproti kas tur raxtiija par to velti: tu lajkam neesi veel no mates brunchiem izliidis, nezini kaa ir ka pasham nauda jaapelna un jaamaxa avisi reekjini, elektriiba , gaaze, siltais uudenis. Tev tas liekas elementaari "pff zhiids gruuti par velti uztaisiit" 2 coldmember, varbuut veelaak vareetu kaadu projektu sarunaat man arii bija doma kko saakt dariities Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 ai lab karo4 ja kaadam tomer vajdzee tad rakstiet man privat #Dnbzone.cs @ irc.lv bb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts