VALDIS-=CS=- Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Man ir taada proleema man visu laiku mainaas IP adrese ko lai es daru pleez paliidzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Nu tad uzgriez uz apkalposhanas nr. un tev tur siki un smalki pakaidros kas un ka.. Aga man tas pats ir ,ne vienu reiz esmu dabujis kada 4itera ip ,kursh ir uz daudziem serveriem banots Edited June 7, 2006 by JeM-Garidznieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 sākumā izdomā ko tu gribi darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALDIS-=CS=- Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 es gribu lai man nemainaas IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Bet kas tad tev mainās ( neskaitot pašu IP ) no tā, ka jamā mainās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALDIS-=CS=- Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Bet kas tad tev mainās ( neskaitot pašu IP ) no tā, ka jamā mainās? ko noziime tas jamā drusku sakaidraak izsakies ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 lols tu esi. Kavacky ļoti skaidri uzprasīja citiem vārdiem prasot - kāpēc tu gribi lai tev ip nemainītos? savu cs serveri (Kurš visiem ir nenormāli vajadzīgs) esi uztaisījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALDIS-=CS=- Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 jaa man vins ior ar nosaukumu un man katru reizi kaa mainaas ip man atkal ir jaaiet un jaaregulee nosaukums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nu Ja tev nav ko dariit saax 4itoot bet tas r LOOOTI LOTI LOTI LOTI GALAICIIGI bet tas ieteukums vnk tapaat! Sazinies ar tehnisko nodalu un ja nejedz pa telfonu izdariit sauc vinjus pie seviiim! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 lols tu esi. Kavacky ļoti skaidri uzprasīja citiem vārdiem prasot - kāpēc tu gribi lai tev ip nemainītos? savu cs serveri (Kurš visiem ir nenormāli vajadzīgs) esi uztaisījis? ku tik skarbi uzreiz... Lai jau top jauni serveri , pasaule aug un mes tai idz! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Piezvani savam provaideram , lai uzliek tev ''Real IP'' , jo šobrīd tev ir ''No real IP'' . Katram i-neta provaideram ir ''ķipa'' , jāgādā real IP adrese , katram useram . Pasties i-neta līgumā , tur drošvien ir kaut kas tamlīdzīgs rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 jaa man vins ior ar nosaukumu un man katru reizi kaa mainaas ip man atkal ir jaaiet un jaaregulee nosaukums kādu nosaukumu? wtf? ja no-ip, tad nolādē to dns updater tūūli no no-ip.com mājaslapas..... viņš automātiski apdeitos tev to šitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roNz Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 viss labakais risinajums butu pazvanit , uzzinat , ja nemaldos par patstavigo ip ir jamaksa mazliet vairak aptuveni 2ls ~ bet vismaz tev bus tava Ip , un varesi dzivot laimigs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now