{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 (edited) es veeleejos uzzinaat kaa uztaisiit web lapu kaa shiii http://evilinside.sytes.net/news.php man lloti gribeejaas taadu uztaisiit!! meegginaaju jau wamp uztaisiit itkaa ir bet to vbulletin nevar novilkt!! a pasakiet peec kaada veidaa ( vai ar wamp vai kautko citu) ir veidota shiii maajas lapa! http://evilinside.sytes.net/news.php TNX .. ka uzklausiijaat!! ja esiet izpaliidziigi tad pamaaciibu kaa uztaisiit shaadu web!!! aaaaa un kaads foruma veids ir shai maajaslapaiiii (vbulletin phpbb....vai kaut kaa taaa!! Edited June 5, 2006 by {AppoLLo 13} Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 (edited) Edited June 5, 2006 by {AppoLLo 13} Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN_LADEN Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 php fusion bet iesaku labak e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 es veeleejos uzzinaat kaa uztaisiit web lapu kaa shiii http://evilinside.sytes.net/news.php man lloti gribeejaas taadu uztaisiit!! meegginaaju jau wamp uztaisiit itkaa ir bet to vbulletin nevar novilkt!! a pasakiet peec kaada veidaa ( vai ar wamp vai kautko citu) ir veidota shiii maajas lapa! http://evilinside.sytes.net/news.php TNX .. ka uzklausiijaat!! ja esiet izpaliidziigi tad pamaaciibu kaa uztaisiit shaadu web!!! aaaaa un kaads foruma veids ir shai maajaslapaiiii (vbulletin pphpb....vai kaut kaa taaa!! ta majaslapa ir likta zem wamp vai appserv isti nezinu.. un pašu mājaslapu ir phpfusion sīkāk tev iespējams pastāstīs Norkizzjo vinam pašam mājaslapa ir no phpfusion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 (edited) eu a niic paskaties kaads vinjam ir forums nu tajaa maajaslapaa kuraa es iedevu! a tev ir nezinu kautkaada citaads! a kaa lai es dabuuju taadu kaa vinjam taa izskataas reaalaaka! Edited June 5, 2006 by {AppoLLo 13} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Psc ta majas lapa ir kaukads murgs , nekas nav pashu taisits viss panjemts, baneeris panjemts parlabost texts..., Faili njemti no citam majas lapam... pat texti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 a kas vinjam tas par forumu! tas labs man taaliekas!! kaads nevareetu pateikt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN_LADEN Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 tas forums jaw ir taja php fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
hl.id.lv Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 a kas vinjam tas par forumu! tas labs man taaliekas!! kaads nevareetu pateikt??? Tas jau arii ir tas pats php-fusion liidzi naakoshais forums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 tew vajadzīgs šis + šis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hl.id.lv Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Man jau cepii shitaads uzraxts: "Pedejais aktivais Foruma Sakars" Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 vot jaa man tas arii nesaprashanu ienesa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 a es nevaru taisiit nevis wamp + php fusion bet appserv + php fusion???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 es nesaprotu to vbuletin vispaar vajag vai nevajag ja es lieku php fusion ! jo vbuuletin ir forums! a tam php fusion arii naak liidzi forums!! ko??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 lol banneris pizģīts no cs.wire.lv ROLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 (edited) kaads var iedot preciizu linku ar vbulletin forumu??????????????/ es nevaru atrast ^em dotajaa linkaa nevienu vbulletin forumu! HELP MY Edited June 5, 2006 by {AppoLLo 13} Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 ar kaadu programmu var uztaisiit php vai html lapas????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ar kaadu programmu var uztaisiit php vai html lapas????? nu ir daudz dažadas programmas lūk dažas: notepad, WordPad, Frontpage, Web Page maker un es tev pats ieteiktu Macromedia Dreamweaver, jo tur nav ne tikai php bet arī css, java un vel daudz kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 es nevaru nekur atrast vbulletin forumu!! kaas var iedot preciizu linku ja protams naw gruuti???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 nu bet ir tak vel citi foruma veido bez vBulets Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 kaadi iedod luudzu !!! a var vispaar bez taa foruma?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 a kas tas taads vispaar ir??? vaitad shitaads forums vainu es neko nesaprotu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ko bez taa foruma, ko tu tieshi gribi izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 a kuru web taisiit labaak ar appserv vei wamp??????????????? neeee es domaaju vai vispaar to vbulletin forumu vejag?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 a tev valcher ir webs iedod paskatiities kaads!! un luudzu pasaki ar kaadu vbulletin vai kautkaadu citu forumu tu taisiiji savu web!! un ar kaadaam paliigprogrammaam??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts