Atamans Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Mans pub fragu mūviks , kačājam šeit Svars -199 mb garums - 6 minūtes un 20 sekundes Nosaukums - diezgan lolisks Atamans un čomi. Edited June 2, 2006 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) Mans pub fragu mūviks , kačājam Domaa?? Baigi smags! Edited June 2, 2006 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Bija jau redzēts iepriekš Fragi cmuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 visu izbojāja tas, ka acīmredzami nošauti tiek pēdējie boti bet tāpat man doublekilli patika un vēl pāris momenti. Skatāms gabals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) ieniistu pDSL 2h jaaveelk, nekas nokachaasnu un paskatiishos EDIT: tie glock kill ir labi un arii tie dubuult kili Edited June 2, 2006 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 visu izbojāja tas, ka acīmredzami nošauti tiek pēdējie boti bet tāpat man doublekilli patika un vēl pāris momenti. Skatāms gabals. tava muvika vaitad bij shautu parakie pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) m3phi5t0. šajā mūvijā vienu aptrakušu glokeri nevar iznest 3 'džeki ar m4a1.... Mūvijs izdevies labs.... man patika tas, ka nebija nekādu video effektu...(old school moviemeikings rulz) man patika cpl_mill kartē, kur ar usp izrubija k-kādus 7. purnus.... vnk rindiņā pēc kārtas. dubultie ar dīgli un awp arī bija diezgan smuki.... p.s. can't stop the glock Edited June 8, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) + : mūvijs nebija pārbāzts ar specefektiem. + : skaisti fragi + : dažviet kruts muzons - : uz rēku var paraut viens no movie varoņiem ar segvārdu -=*N.I.K.Y*=- - : botiski enemy Edited June 2, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 man patika mūzika, kvalitāte bija laba un arī dažviet skaisti frago, tomēr, jāatzīst, ka mani tomēr vairāk piesaista mūviki ar cw fragiem vismaz atzīstami, ka Latvijas mūvīmeikeri nesēž uz vietas, bet arī kko muķī, respekt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 tava muvika vaitad bij shautu parakie pro? Man liekas pārāk eksesīvi nav jāpiepūlē smadzenes, lai izdomātu, ka šeit iet runa par Atamana nevis manu mūviju. Bet kā nu kuram ar tām smadzenēm. Pie tam, ja tu runā par pēdējo manu "short cs movie" tad gl pastāstīt koxxiem kādi viņi ir boti. Bet vispār citādi skatos tu esi izdevies idiots btw jā tiešām, aizmirsu piebilst, ka viennozīmīgs pluss ir neesošie specefekti (kuri sax). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Bet tomeer novilku bija ilgi pastijos nu jaa jaapiekriit Macho par tiem specefektiem jo tie specefekti traucee skatiities pashu video. Un tie pretinieki bija k-kaadi boti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Nu nav , jau tie pretinieki tik botiski , un enīvej tās ir sitoācijas no puba Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kvalitāte jau nu lieliska. Piekrītu, ka liels pluss bija tas, ka nebija pārbāzts ar nevajadzīgiem specefektiem. Nu vispār izdevusies filmiņa. Ja nu vienīgi tās beigas drusku savādāk uztaisīt varēja. Bet tā tīri skatāma, lai arī tie fragi pēc baigajām haļavām izskatījās . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nez man ne iipashi bet taakaa es neko taadu taapat nevareetu uztaisiit tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 btw jā tiešām, aizmirsu piebilst, ka viennozīmīgs pluss ir neesošie specefekti (kuri sax). slowmosen jau nu nekadas vainas nav... par muviju: patika un ta glock dziesma bija baigi labi izdomata Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Svars -199 mb 204,6 MB Bet, kas attiecas uz mūviku - Nice touch EDITED: Ak jā, Aizmirsu piebilst - Ļoti patika gājieni ar glock Edited June 3, 2006 by 3ncOunTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Labs mūvijs. Liels pluss ir tas, ka nav daudz efektu. Fragi arī smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Nu nevarētu jau teik ka specefekti vienmēr sako, bet nu šoreiz kaut kā tomēr patikās bez. Glock ruļit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 slowmosen jau nu nekadas vainas nav... par muviju: patika un ta glock dziesma bija baigi labi izdomata Nevis GLOCK BET ROCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Nevis GLOCK BET ROCK muvika bija rakstits nevis ROCK bet GLOCK tapec ari es teicu GLOCK dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechupz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Jā, Tie double kill's bija ļoti skaisti un galvenasi, ka to biju ļoti daudz Mūviks foršs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 STOP THE GLOCK no taas wietas bija viss foršāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Man liekas pārāk eksesīvi nav jāpiepūlē smadzenes, lai izdomātu, ka šeit iet runa par Atamana nevis manu mūviju. Bet kā nu kuram ar tām smadzenēm. Pie tam, ja tu runā par pēdējo manu "short cs movie" tad gl pastāstīt koxxiem kādi viņi ir boti. Bet vispār citādi skatos tu esi izdevies idiots smile.gif es runaju par to ''macho - the uuberPRO story''.. citus neesmu redzejis, un es to tavu muviku piemineju, jo par atamana muviku tu teici, ka tiek apsauti pedejie boti, bet taveja muvika speletaji nebij ar diezko lielaku pieredzi! btw man patika muviks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Vispār jau manā mūvikā bija vairāki zināmi cilvēki, bet, pat ja nebūtu, KĀDS TAM SAKARS AR ŠO TOPIKU????? ķipa pēc tavas analoģijas sanāk tā. Cilvēks uzbūvē māju, kura nav varbūt pārāk smuka. Paiet laiks, kāds cits cilvēks uzbūvē māju, kura arī ir nesmuka. Tātad pirmais cilvēks otrajam NEDRĪKST teikt, ka viņam māja ir nesmuka, jo pašam nav smukas mājas. zini, čalīt, tādus kā tevi es saucu par IDIOTIEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desT- Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 movijs psc fragi super,muzons ar super manaa uztveree - jautri. P.S stop the glock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now