adidasd Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Bilde buus pie attached cerams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Liec sev deskopā kādu foršu zaķi nevis cs bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ja godīgi, tad lēti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Liec sev deskopā kādu foršu zaķi nevis cs bildi. Droši vien, ka mamma neļauj. Lēti gan, bet nu ir labāk, kā dažiem citiem jaunajiem censoņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 starojums ir galīgi garām (jāņem nost) priekš pirmās ir OK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ja man būtu tāds desktops, tad man nebūtu dators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 diezgan beediigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 Droši vien, ka mamma neļauj. Lēti gan, bet nu ir labāk, kā dažiem citiem jaunajiem censoņiem. Droši vien, ka mamma neļauj. :) Tieši tā ir , padomā mamma piesēdīsies un skatās vecene uz desktopa , noteikti pusgadu neatļautu daķi spēlēt!! P.S.Tikai 12 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Srazu kad ieliec vildi aiziet arii kritika bez ta neiztikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Droši vien, ka mamma neļauj. :) Tieši tā ir , padomā mamma piesēdīsies un skatās vecene uz desktopa , noteikti pusgadu neatļautu daķi spēlēt!! P.S.Tikai 12 gadi OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 OMG Pats ķipa tu baigais papucis ? Čalis vismaz normāli pasaka cik gadi un kad neļauj, ne jau viņš vainīgs, kad mamma viņam ir uzstādījusi tādus noteikumus. Un patiesībā gludekli tu pārāk daudz te mēta kruto iekš gign, varbūt tādēļ, kad tev brālis te ir labi pazīstams un ir normāls (atšķirībā no viņa brāļa) vai ar vienkārši tu esi stūlbs. _________________________________Mans viedoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Lēti gan, bet nu ir labāk, kā dažiem citiem jaunajiem censoņiem. Es ceru ka tu nedomā mani. Jo tad tu būtu baigais melis. em^ (: Edited June 1, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Haha, nē. Es zinu tonnām visādu pidaru, kas taisa kaut kādus sūdus un stāda priekšā kā baigos darbus. Tu jau tāds pieticīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Tencinu. Edited June 2, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Pats ķipa tu baigais papucis ? Čalis vismaz normāli pasaka cik gadi un kad neļauj, ne jau viņš vainīgs, kad mamma viņam ir uzstādījusi tādus noteikumus. Un patiesībā gludekli tu pārāk daudz te mēta kruto iekš gign, varbūt tādēļ, kad tev brālis te ir labi pazīstams un ir normāls (atšķirībā no viņa brāļa) vai ar vienkārši tu esi stūlbs. _________________________________Mans viedoklis 1) Man sanāca smiekli par šo ", padomā mamma piesēdīsies un skatās vecene uz desktopa , noteikti pusgadu neatļautu daķi spēlēt!! ", un es viņu NEIZSMĒJU, bet smējos par to, ko viņš uzrakstīja. Vienkārši iedomājos šādu situāciju. 2)"Un patiesībā gludekli tu pārāk daudz te mēta kruto iekš gign, varbūt tādēļ, kad tev brālis te ir labi pazīstams un ir normāls" Jā protams. P.S Sorry, ka nemāku likt tās foršās quotes. Edited June 1, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Gludeklis normāls pipars . Tā bilde... Hmm ... Nu galvenais jau kaut ko darīt, tad jau ar laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 "em" tu labs , reāls čoms !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ja es pateiksu ka man patik ta bilde es ar busu tavs coms? bet ma patik bilde, drusku pa asinainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 ja es pateiksu ka man patik ta bilde es ar busu tavs coms? bet ma patik bilde, drusku pa asinainu nu palasi viņa rakstu, tad sapratīsi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Pis vinj zirgs ,cilveks censhas ,bet jus vinju noliekat Sigs tiri ta neko ,bet ipashi nepiesaista tas "counterstrike" noformejums ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Man nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 еnfisa isi un kodoliigi aprakstiija arii manu viedokli bet protams taa kaa es no photoshopa nifiga nesaprotu tad lieku 4 acis Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 (edited) es jau tikai vakar iemācījos!tā diezgan labi taisīt Edited June 2, 2006 by adidasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 iesaku pamacities no tutorialjiem ( http://gfx-dream.be/f2/ ) un ar laiku pats redzesi, ka atminja iespiezhas kautkas un saksi taisit labakus darbus Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 (edited) Stulbi ir tas ka tādas bildes ir jau kādas 321425. Vienīgais varbūt citā krāsā. ? es jau tikai vakar iemācījos!tā diezgan labi taisīt Nu nemaz jau tik labi tev nesanāk. Bet kā saka - Pirmie kucēni jāslīcina. Edited June 2, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now