flashback Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Jā es sapratu viņa dziļo domu, bet dzīvē tā reaali nenotiek. Un staigaat ar krekliņu uz kura uzrakstīts "visi pārējie ir dauņi" būtu apmēram tas pats kā ieiet melnādaino cilvēku rajonā ar uzrakstu ienīstu nēģerus p.s. esu redzējis ka tagad ir modē lielo biksu galus sabāzt zeķēs Es vienreiz skolaa speeleejot florbolu sabaazu bikses zekjees, jo man vinjas savaadaak shljuukaajaas pa zemi. Peec kaadas nedeeljas redzeeju, ka lielaakaa dalja reperu taa staigaa un tad es sapratu, ka es esmu bijis reaali stiliigs tajaa briidii, kad speeleeju florbolu P.S. To visu laikam aizsaaka X-eri, kas baaza labo biksi zekjees, lai vinja nesmeereejas pret ritenja kjeedi. P.P.S. Kaadaa 6. klasee tas likaas nereaali reeciigi, ja sabaaza bikses zekjees un pastaigaaja pa skolu. Tad arii mees veel nezinaajaam, ka tas ir reaali stiliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 LOL, gribētos aiziet uz kādu skolu un palūrēt, kā tagad ģērbjas, jo klausoties, ko jūs te stāstat bez maz vai neticās . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 pokemonu eera ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 es nerunaaju par kexu ar kreklinju, es runaaju par iedaliishanu reperos/metaalistos/utt un peec taa kaut kaadu mega spriedumu izdariishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 pokemonu eera ! ir viena tāda latviešu dziesma (nezinu izpildītāju, bet dzirdēts noteikti ir): jauna ēra jauna ēra jauna ēra nāk nu tu esi nu tu esi vecajā Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Es vienreiz skolaa speeleejot florbolu sabaazu bikses zekjees, jo man vinjas savaadaak shljuukaajaas pa zemi. Peec kaadas nedeeljas redzeeju, ka lielaakaa dalja reperu taa staigaa un tad es sapratu, ka es esmu bijis reaali stiliigs tajaa briidii, kad speeleeju florbolu P.S. To visu laikam aizsaaka X-eri, kas baaza labo biksi zekjees, lai vinja nesmeereejas pret ritenja kjeedi. P.P.S. Kaadaa 6. klasee tas likaas nereaali reeciigi, ja sabaaza bikses zekjees un pastaigaaja pa skolu. Tad arii mees veel nezinaajaam, ka tas ir reaali stiliigi Netikai tāpēc bāž iekšā lai ari neierautu Bikses staru zobretā jo mēdz būt platas bikses... mazliet pastāstīšu kā man bija, vienreiz ka biju maziņš braucu ar lielo feli un man ierāva bikses staru un es taču nevarēju apsēsties jo biju par sīku un tad bija tāda sajūta ka tevi tulīt tā stanga tevi līdz ar olām sadalīs uz pusēm un tad es vnk neminos un apstajos un nokritu un tā brēcu tas bija tipa vīriešu rāmis... bet olas labi nodauziju Edited June 1, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 jauna ēra jauna ēra jauna ēra nāk nu tu esi nu tu esi vecajā Sīpoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Es vienreiz skolaa speeleejot florbolu sabaazu bikses zekjees, jo man vinjas savaadaak shljuukaajaas pa zemi. Peec kaadas nedeeljas redzeeju, ka lielaakaa dalja reperu taa staigaa un tad es sapratu, ka es esmu bijis reaali stiliigs tajaa briidii, kad speeleeju florbolu P.S. To visu laikam aizsaaka X-eri, kas baaza labo biksi zekjees, lai vinja nesmeereejas pret ritenja kjeedi. P.P.S. Kaadaa 6. klasee tas likaas nereaali reeciigi, ja sabaaza bikses zekjees un pastaigaaja pa skolu. Tad arii mees veel nezinaajaam, ka tas ir reaali stiliigi LOL? tas skaitaas stilliigi? es parasti taa daru, kad braucu ar riteni (un ko es daru ljoti daudz), bet nekad neesmu ieveerojis, ka to dara kaut kaadi reperishki. ak dievs. es laikam esmu stilliigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 tas ir iemesls, kapēc reperi nestaigā vieni , viņi vienmwer ņem talkā bitas vai kedes un sitaas ar skiniem baigi labs skats vienreiz pie centralas stacija pasta kadi 4 repas vs 6 skins.. mm.. es gan njemu talkaa laapstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Lol, par bikšu bāšanu zeķēs gan nebiju dzirdējusi. Parasti tak braucot ar riteni bikses uzloka uz augšu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Lol, par bikšu bāšanu zeķēs gan nebiju dzirdējusi. Parasti tak braucot ar riteni bikses uzloka uz augšu . es gribu redzeet kaa tu ar kaut cik plataam bikseem (nu ne plataam, bet taadaam videejaam) kaut ko uz augshu uzlociisi, lai arii nelociitos nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 es gribu redzeet kaa tu ar kaut cik plataam bikseem (nu ne plataam, bet taadaam videejaam) kaut ko uz augshu uzlociisi, lai arii nelociitos nost. Iedod bikses, parādīšu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 man nepatik ne sitas un vairs ari ne sitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ko tad tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 un vairs ari ne sitas vinsh agraak bija tavs draudzinsh un tagad tu vinju pamet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 agrāk viņš pats bija rāpars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Kā sauc tos, kas staigā gaumīgās drēbēs no Dressman ar ādas kurpēm, kas pieskaņotas ādas jostai, kas pieskaņota ādas makam, kas pieskaņots ādas jakai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Kā sauc tos, kas staigā gaumīgās drēbēs no Dressman ar ādas kurpēm, kas pieskaņotas ādas jostai, kas pieskaņota ādas makam, kas pieskaņots ādas jakai? nez, bet mūsu skolas krutie repaki saukā viņus par "Saldajiem" , "Kuiļiem" p.s. man patīk tā ķēde, kura hugo postā tam džekam ir... Edited June 1, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nezinu, kāpēc kuiļi, bet saldie jau ir tie ar auskariem un krekliņiem, un smaidiņu. Es vairāk domāju tādus, kas ģērbjas kā pieauguši cilvēki. Tjipa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 vot es nevaru saprast kā mani vajadzētu saukt, jo saldais es toč neesmu. Kuilis ar diezvai, bet ģērbjos, kā pieaudzis cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 casual! a tas pacans hago posta ir riktigs un 100% CHAVA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Kā sauc tos, kas staigā gaumīgās drēbēs no Dressman ar ādas kurpēm, kas pieskaņotas ādas jostai, kas pieskaņota ādas makam, kas pieskaņots ādas jakai? tos sauc par soliidiem cilveekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 WTF is casual ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 ieraksti to tilde un par tevi naks apgaismiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Pareizi, casual. Casual tu vari redzēt arī bildē. Tas nav gluži darījuma, bet, vārdu sakot, pieklājīgs apģērbs, ar kuru var iet uz restorānu, tikšanos un citiem pasākumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts