DJ&Live Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Nu ir viens blaa mana stulbaa maasa ar tiem debiilajiem draugiem traka. Vai ir taada prog kad var atlaust paroli? Gribu vinas kontu noblokeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 vnk paņem firefoxā peimērma uzlieclai saseivo paroles Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 agraak man uz datora metaajas viena taada proga, kur nolasiija visu ko raksta uz klaviatuuras, visas paroles, un ik pec kada laika njeema skriinus, man liekas , ka saucas vinja spy007 vai kaut kaa taa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ&Live Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 meniks said: vnk paņem firefoxā peimērma uzlieclai saseivo paroles vinja nav stuulba... esu to 12000214 reizes meiginaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 uyinaators said: agraak man uz datora metaajas viena taada proga, kur nolasiija visu ko raksta uz klaviatuuras, visas paroles, un ik pec kada laika njeema skriinus, man liekas , ka saucas vinja spy007 vai kaut kaa taa! taadas lietas saucas par keylogeriem un nevajag nekaadus screenus Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 uyinaators said: agraak man uz datora metaajas viena taada proga, kur nolasiija visu ko raksta uz klaviatuuras, visas paroles, un ik pec kada laika njeema skriinus, man liekas , ka saucas vinja spy007 vai kaut kaa taa! Ljoti daudz tadas progas ir, bet ar vinjam ir jauzmanas. Jo daudzam ir iestradata tada funkcija, kad pec noteikta laika vinjsh (proga) nosuta visu nospiesto taustinju informaciju uz noteiktu e-mail adresi (ta adresi, kuru noradija progas veidotajs) un tadejadi tu apdraudi savu personigo informaciju. Piem., sencits iet noreikjinaties e-banka, a dels doma, kad baigais hackers un pajokosies ar tadam progam, domadams, kad uzlauzis cita pc un rezultats tads, kad vinja tevs vairs nav sava konta ipashnieks. Diezgan daudzi tadi un citi gadijumi ir lasiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 panjem kameru, nosleep taa lai taa filmeetu kavushku un ieraxti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ&Live Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Inc. said: panjem kameru, nosleep taa lai taa filmeetu kavushku un ieraxti... iedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 keylogers tev derees. tikai daudzus no tiem antivīrus programmas pamana un izdzēš tā kā uzmanies! a, kad izdzēsīsi viņas kontu un viņa par to uzzinās (tā notiks), uzmanies vēl vairāk. problēmas būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ&Live Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 krish said: keylogers tev derees. tikai daudzus no tiem antivīrus programmas pamana un izdzēš tā kā uzmanies! a, kad izdzēsīsi viņas kontu un viņa par to uzzinās (tā notiks), uzmanies vēl vairāk. problēmas būs! man poh pasaki pilnu nosukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 DJ&Live said: man poh pasaki pilnu nosukumu http://www.google.lv/search?hl=lv&q=keylog...%C5%A1ana&meta= Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 njaa.. man arii taads dereetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 lol kr4 biaj arxtiit netgamos , dass_killa uztaisija topiku , vinam bija lidziiga probele ar ar draudzene , vian visulaiku seez draugos. Un vins iemeta prikolu kaa var noblokeet draugiem .lv ) kr4 pameklee tur topiku vai zutaisi jaunu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 elementarno watson! system32\drivers\etc\hosts failaa ieraksti rindinu draugiem.lv un kaut kadu nepareizu ip addresi, piemerama 80.232.169.233. un pieliec ari rindinu new.draugiem.lv ar to ip addresi. Rezultata, kad tava masa ies uz draugiem.lv, dators uztaisis nepareizu dns un vina netiks uz draugiem. Accountu nevajag bloket, jo tad vina paliks loti dusmiga! Protams, ir vel daudzi citi panemieni! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 DJ&Live said: iedod es tev neuzticos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 DJ&Live said: Nu ir viens blaa mana stulbaa maasa un DJ&Live said: vinja nav stuulba bet tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 macho said: un bet tas tā. bish ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Netisham uzgaju sho , tedelj izdomaju iemest shet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzze Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Kaads luudzu vareetu paskaidrot kaa 007 Spy Software jaalieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now