martinshs- Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) Cik cilvekus var pavilkt, ar internetu 5,70 Mb/s RAM man ir 1024 un AMD 64, 3000 + 2,01 Ghz Cik cilvekur es pavilkshu, j apac speleeshu vel? aa jaa un veel, kaads var paskaidrot, kas notiek, kad man iet cs serveris lagu, bet klad es ieeju baigajaan uuberspeeliiti kura iet caur cmd, utt kr4 veca speele kkada 90 gadu, man serveriim uzmetas pings uz 1000 un veel vairaak =DDD Ko es tur varetu dariit, jo to speliiti es vnk nevaru nespeleet, mani vinja nereaali per! =]] Edited May 9, 2006 by martinshs- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 lol ja serveris stav uz tas kastes no kuras spele logiski ka speletajiem pings uzmetisies daudz lielaks, pat ar booster ta man ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 man taa nav bet taa dazreiz ir manam draugam kompis 1 gm ram cpu:3 ghz nets ap 10 mb/s free space un cd 80 gb vinam arii lago kad atnaak vairaak par 14 cuvaakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 da jūs esat nūģi kas nemāk savu kompi sačakaēt prieks cs servera mans kompis: ram: 256 mb cpu: 2.4 ghz intel Pentium 4 matesplate: kaukada asrock nets: 8mbps man ar šādu kompi bez lagiem 14 spēlētājus + es pats spēlēju sava serverī kuram ir CSDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Maaartiņ ir labs... vajadzeetu pavilkt 20 mieriigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 man kompis ar PSDL pavelk 10 speeleetaajus bez lagiem ja nesleeedzu DC++ iegshaa, parametri: Procesors:AMD SEMPRON 3000+ S.754 64-BIT BOX Mātes plate:ASROCK S754 NF3 250 8CH LAN SATA RAID Operatīvā atmiņa:MEMORY DIMM 512MB PC3200DDR Video:R9550 256MB DDR128BIT TVODVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ar tādu kompjūteri kāds ir tev mierīgi var uztrēt pilnu server. Tas būtu 32 cilvēki. Kas nāk no tava lokāla tīkla. Ar nosacījumu, ka DC++ ir izslēgts. Jautājumi sekojoš: a - kāds tev interneta pieslēgums? b - kas pa firmu tev to piedāvā? c - kā tu zini, ka tev interneta ātrums ir šads 5,70 Mb/s ~ 38 mbps? d - cik tev ir atsevišķi download & upload ātrumi? Aptuveni vari noteikt cik tev ātrs interneta ātrums vari šai mājaslapas sadaļā - BANDWIDTH METER Neliels apstāstījums: Ja tu vēlies: a - Counter-Strike serveri b - mājas lapusīte priekš servera c - plus vēl pats strādāt uz ši datora Tad nu ir kā ir. Ar vārdu strādāt domāts - a - skatīties filmas b - lejupielādēt failus caur jebkāda veida programām c - spēlēt citas spēles (Doom3, Quake4, UT 2004 u.t.t.) d - strādāt ar vizuālajām progrāmām (3d Studio Max, Maya u.t.t. ) e - un vēl daudz ko citu darīt... Windows Xp un jaunākās Windows OS var iedalīt divos variantos 1 - Windows OS kas ir noregulēta priekš majas lietotāja 2 - Windows OS kas ir noregulēta un domāta priekš servera vajadzībām Pirmajā gadījumā tu vari laists serveri uz tāda datora, bet pilnīgi iespējāms, ka kaut kas nestrādās kā vajag. a - pilnīgi iespējams, ka būs lagi gan tev strādājot uz datora, gan arī spēlētajiem spēlējot tavā serverī. Otrajā gadījumā noregulēta Windows OS priekš servera vajadzībām. Būs daudz reizes labāka nekā pirmā varianta Windows OS. Taču priekš majās lietotāja vajadzībām galīgi neparocīgi šis variants ir. Tā kā sanāk vai nu vainu. Godīgi sakot nevienu serveri neesmu redzējis normālu, kas stāvētu kadam lietotājam mājās kurš ikdienā strādā uz tā. Taču, ja tu domā palaist severi tikai tā, lai paspēlētu ar draugiem, tad šitas viss rakstītais ir lieks. Taču ja ir doma taisīt nopietnu serveri ar majās lapu. Rēķinies, ka tev nāksies ieguldīt naudu šāda veida projektā, un neceri, ka tu to atpelnīsi ar Counter-Strike servera palīdzību. Var teikt tu ziedosies cilvēkiem. Mokoties ar kaut vai to pašu amxbans sistēmu. Kamēr pieleks, ka amxbans.sma failā jānomaina dažas rindiņas pret ko citu, lai strādātu uz nosteam serveriem amxbans sistēma, un priekšā tev vēl gaidīs daudz citas problēmas. Tā kā padomā labi. Tad jau izdevīgāk ir izveidot Ultima Online serveri pa maksas iespējām. Tur ir daudz reālāka iespēja dabūt zaļo. Labi! Kaut kā es te aizrāvies esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinshs- Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 nu tie lagi man bija mazajaas mapees. de_italy_gign bija normaali ~ avarage 20 - 30 bet probleema ir taada, kad ir viena taada speeliita veca veca ~ 90 gadu, bumbas tur jasavaac 5 veinadas krasas bunbas jebkada seciiba. Vinju kad es saaku speeleet uzmetaas nereaaalaakie lagi ~ 1000 vai pat vairaak! Serveri es vnk draugiem, kad buushu lielaaks, tad jau var domaat, par normalu serveri uz normala kompja! Ziedoties ta ziedoties, bet tomeer, tas jau nav galvenais lai naaktu nauda! Pasam kkads prieks un gandarijums arii ir kad ir pasam savs serveris kur tu esi un nav japakljaujas citu cilveku domaam. + nets man ir http://baltinet.lv caur to net.apollo.lv man raada 5,70 Mb/s un galvenais ka patstaaviigi, es domaju moska tur kkas ir sataisiits taa vai saa lai buutu vislaik taads speeds! Pa upload, es nezinu, neesmu atradis vietu kur var izmeriit taada veida aatrumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Tici man tev tas gandarījums un prieks apniks jau pec pāris mēnešiem. Es to zinu. Kad visādi antiņi sāks lečīt nezinko. Beigas tev pat apniks banus likt. Tā vien gribēsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now