Glud!naTajs Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Tātad vakar mierīgi spēlēju cs iekš gign un mājās parādās jurko. Mani nošāva, un es aizgāju uz virtuvi pakaļ rijamajam(foršs vārds ) Nāku atpakaļ, jurko sēž pie pc! Es šim saku:"davai lasies nost!" Šis man atcērt:"pag, es 3 roundus izspēlēšu" Es tā nedaudz wtf? Tas ir kārtējais pierādījums, ka jurko bez cs nevar iztikt. demka laiks 17:30. Diemžēl nevar redzēt to, ko viņš teica. Edited May 4, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 un kura demka ir īstā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bus fans, kad jurko sho topiku ieraudzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 gludais, jau visu šito taisa, lai jurko būtu izmanīgāks un neuzrautos vairs gludajam jau tagad labi laiki pienākuši - bračka ta vairs nekandidē uz cs spēlēšanu, tagad visu dienu var cs iekapāt, kā sak' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 gludais, jau visu šito taisa, lai jurko būtu izmanīgāks un neuzrautos vairs gludajam jau tagad labi laiki pienākuši - bračka ta vairs nekandidē uz cs spēlēšanu, tagad visu dienu var cs iekapāt, kā sak' slow tā i tagad 2x vairāk tieku pie pc. gaidu to dienu, kad viņš atstās māju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 slow tā i tagad 2x vairāk tieku pie pc. gaidu to dienu, kad viņš atstās māju zini, negribas tevi apbēdināt, bet ja jurko sāks mācīties, tad vienu dienu viņš varēs atļauties atstāt māju, atšķirībā no tevis no gaišās puses - varēsi ar viņu cs 1vs1 uz 5ls iet spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 zini, negribas tevi apbēdināt, bet ja jurko sāks mācīties, tad vienu dienu viņš varēs atļauties atstāt māju, atšķirībā no tevis Zini ir tāda maza atšķirība vidusskola un augstskola. Secinājumus izdari pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Taapat kaa ir atshkjiriiba starp rievotaam un gludaam smadzeneem ~_- Secinaajumus izdari pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Taapat kaa ir atshkjiriiba starp rievotaam un gludaam smadzeneem ~_- Secinaajumus izdari pats Tāds mazs uzsvars.. Ordinary +11cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 Taapat kaa ir atshkjiriiba starp rievotaam un gludaam smadzeneem ~_- Secinaajumus izdari pats So be it! Palūgšu nespamot, ja nav ko teikt pa tēmu. BTW Starwars r0xz! Šodien 21:00 pa TV3 Latvija-Čehija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Blood. Vakar tas pidiņš man pat neļāva izspēlēt normāli 3īs roundus (līdz 3ijām nāvēm) Bļe bet es pat ar viņa debīlajiem kontroļiem - Insert, Page Up, Page Down, Shift, Ctrl, Alt, End, Home, bultiņām un bļe mouse2 kā jump (man ir zooms) nošāvu kādus 3īs cilvēkus. Blood. Gribās jau uzraut, bet jārūda raksturs! Blood, atceros vakar tās 5cas minūtes ko pavadīju CS un sāk nākt atkal lomkas virsu! Edit. Blood, trīs Blood visā postā. Blood, nu jau pieci, blood, nu jau septiņi blood! (astoņi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ar atkariibu ir jaaciinaas! cik tad ilgi iztureeji? cik sanaak? man slinkums mekleet veco topiku un parbaudiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Mar 10 2006, 22:50 <datums, kad viņš uztaisīja topiku par savas cs karjeras beigšanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now