Jump to content
GIGN Forum

Ir Laiks...

Recommended Posts

Labas rytas!

Jau labu laiku speleju gign servaka ar nick CHETOR smile.gif.Tad nu domaju izmegjinat savu laimi tiesibu iegushana.Domaju ka ar kick slap slay komandam man pietiktu kartibas ievieshanai.No ritiem tadas komandas lieti noder!4iterus gan ar to nevar banot, bet slay`ot vinjus var lidz nelabumam laugh.gif .Zinu ,ka ir daudz adminu,bet no ritiem neviena nav..tapec myb varetu uz parbaudes laiku iedot devil.gif

Triis pousti dzeesti un diviem dzhekiem atvaljinaajums. thumbsup.gif Cerams tas kalpos par labu piemeeru nespamot tiesiibu sadaljaa un vispaar neko nerakstiit dzhekiem, kuru viedoklis nevienu neinteresee. Siikaaka informaacija ieksh FAQ.

Isteniba baigi pozitivi attiecos pret so lugumu pec tiesibam, bet vienigi personigi man gribetos iedot vinam uzreiz XB , jo cilveks tiesam daudz spele un to dara ari no ritiem. Pats dazreiz no 07-08 pirms darba ieeju ieksa tikai lai patiritu serveri no pingeriem, citeriem, kemperiem, matjuganiem utt - tiri aiz cienas pret tiem kas seit spele jau ilgaku laiku bez ACC.

isak sakot - es par

Guest blody

nu blood sad.gif itkaa jau buutu jaadod jo keks sakariigs un arii galva ir , dazreiz kopaa pareecam , kad fuj1 kauko dirsh pa mic kad chetor ar aim speelee tad vispaar lol laugh.gif nu nez es lieku REC

P.S>ali forsha bilde avataraa

Guest darek
Pret, vairāk gribētos tomēr redzēt bukuci sarkanaa vai zalaa krasa nekaa šo keksu !

Btw adminu ir loti daudz!

same, jo bukuci serverii redzu daudz biezhak!

mees, juus krushijat!

es domāju ka šim calim var iedot, jo sen jau kā spēlē gignā un domājams, ka mācēs apieties ar tiesībām. ja kādam ir kas iebilstams, sakiet tagad vai arī klusējiet mūžīgi biggrin.gif

labi labi tas pēdējais bija joks.

pieliku CHETORAM slap slay kick un ban tiesiibas

pārbaudes laiks- 1 mēnesis... nevārīsi sūdus- būsi admins

wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...