Hugo Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 topiks par musdienigiem jaunieshiem, kurus medz saukt par pokemoniem. mans ieteikums - mest ieksa visus fiksi vai ne tik fiksi atrodamos monstrozos smadzenotajus un rakstitajus, lai tauta varetu papriecaties shis pusis izceljas ar apbrinojamu bildes nosaukumu kkas lidzigs apbrinojama jauna daama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 mani favorīti no iepriekšējā: šī censoņa citas bildes arī nav peļamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 (edited) meklejot kkadus realus individus uzduros sitam ne gluzhi poke style bet nu jaa... >< fiftijs ir dzivs un vel dzivaks sita bilde priecee sirdi Edited April 26, 2006 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 meklejot kkadus realus individus uzduros sitam ne gluzhi poke style bet nu jaa... >< ahahhas shitais jau sen redzeets bet par tiem p0k3, buus veelaak kaut kas arii jaaiemet sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 sita bilde priecee sirdi Tas jau paralēlklases Toms No RV1G, starp citu. Bet nu par to "kačoku" centieniem gan var smalki nosmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 nav gluzhi bilde, bet nu taapat ir labi paarpokemonizeetaajs man vislabaak patika paarpokemonizeet www.likumi.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOo- Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Tīrs spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 sita bilde priecee sirdi perfektais metaļurga! zābīši tādi feini feini... mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 aj, agraak shaada veida liidziigs topiks bija www.rotos.lv (tas ir ritenjbrauceeju forums), man liekas, ka sheit arii bija ielikts links uz vinju, bet tur bija reaali daudz, man liekas kaadas 20 lapas saspamotas ar bildeem (vinjiem laikam vienaa lapaa bija 25 posti vai kaut kas taads). bet beigaas vinju izdzeesa aaraa, jo bija parak daudz suudziibu par to forumu, bet beigaas cik redzeeju muusu myth arii tika iekshaa tajaa topikaa bet tur bija dazhi nereaali labi, zheel, ka nav vairs tas topiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 meklejot kkadus realus individus uzduros sitam ne gluzhi poke style bet nu jaa... >< Shito cilveku es pazistu, shamais Dobele dzivo (mo6 jau vairs ne) un ir runats kopa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Shito cilveku es pazistu, shamais Dobele dzivo (mo6 jau vairs ne) un ir runats kopa . da laaaabi... papildinformacija vinam per esmu jautrs lienu meitennu klaatbuutnee zem galda, maaku uzstaisiit meerkakkiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 izskatās, ka abiem sāp ānis, jo dirsas izgrieztas, tā, ka pat suns tur nevarēs iekost. Bet galvenais, ka fiftijs ir viņiem iedevis savus blingus. G-JUNIIIItttt in da maskČkā'"AĀ tad vēl var palasīt šo un vēl šo un preslijs ir alivE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 -ha- bilde ar tiem diviem čomiem ir vienkārši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 sita bilde ir pelnijusi atsevisku postu gangstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 no Hugo sērijas =) gangstas.... ievērtējiet to feisu, kurš ir pašā malā =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charter Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) nu shitie arii tadi neslikti gailji.... Edited April 27, 2006 by Charter Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Luuk tas ir kkas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 hmm tie "keksi" no Chartera bildes skiet paziistami ps neesmu ne draugi.lv ne one.lv ne liidziigu webu cieniitaajs taapeec ar sitdaau kolekciju nevaru kaadam prieceet sirdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 reku puikam pieskārās meitene un pēc sejas var spriest, ka viņs bez maz vai ir pabeidzis biksēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ha, taa tava bilde nav gluzhi pa teemu. Bet jaaatziist, ka vareeja sanaakt forsha bilde, ja vien tas dzeks nebuutu neapteests pidinjsh. Kaut arii, ja es buutu vinja vietaa un ar vinja mazgadiigo redzi uz meiteneem, es arii buutu laimiigs, jo taa meitene ir tiiri piemiiliiga (nee, es neeesmu pedofiilis... laikam). BET SHITAIS GAN IR VIENKAARSHI PSC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charter Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mjaa ir ir taadi ''saldie'' chomi ,bet Shitie mums peec viena cw solija pa muti ,kaut ari vinju skype profilos bija rakstis ,ka dzekiem 11 gadi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mjaa ir ir taadi ''saldie'' chomi ,bet Shitie mums peec viena cw solija pa muti ,kaut ari vinju skype profilos bija rakstis ,ka dzekiem 11 gadi ... ak dievs pasaule sajuuk praataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 nee, es neeesmu pedofiilis... laikam Pēc idejas tu vēl gadus četrus nevari būt pedofīls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now