Jump to content
GIGN Forum

Atkal Un Atkal Tas Fps!


SheYn
 Share

Recommended Posts

Kaadreiz man bija fps 99 visu laiku [pat ar skype] tagad ieeju cs'aa pirmaas ~2min normaali 99fps a tad saak kristies... kad neviena nav tad 99 a kaa kaads izlien uzreiz nokriitaas sad.gif raunda saakumaa vispaar ap 40 smiliez.de_2477.gif Ceru ka kaads zinaaas ko dariit...

Link to comment
Share on other sites

Es ar esmu uzreguleejis fps uz 99!

Tachu peedeejaa laikaa fps man krietni un periodiski iespregaa(rekords ir bijis 4), t.i., ik ~5min. man fps saak krietni chakareetaas kaadas ~15 sec., tad atkal viss nostabilizeejas un peec 5min. atkal aiziet chakars! dry.gif

Man gan liekas, ka vaina ir i-neta piesleegumaa, tachu ieprieksh nekas taads nenotika! sad.gif

Edited by VincenT-
Link to comment
Share on other sites

Sheyn man ar ir kas lidziigs ! Agraak amn arii 100 stabili , tagad psc vispaar GIGN`aa nevaru normalai paspeleet FPS neatlauj man pirlvertiigi paspeleet ! Manliekas , tas ir tadeel , ka videokarte saak novecot . manai jau ir kaut kur 2 gadi un es jau riit laikam pasuutu jaunu smile.gif !!! Vari vieniigi FPS uzka4aat pasliktinot grafiku ( nedaudz) gl_picpim 1 . Bet es tev ieteiktu nopirkt jaunu video karti !!!

Link to comment
Share on other sites

Es pat istenībā nebrīnos par tevi Sheyn, tev vienmēr kautkas notiek vai arī tu tomēr esi padumš un V sync, ja tev nav laba video karte ir jatur izslēgts savādāk vairāk par 60fps nedabūsi! Un cik zinu tev nav laba videokarte, protams , ja nēsi nomainījis!

Link to comment
Share on other sites

GF 5700Xt Xt geforciem nozime apgraiziita versija! Visas 5xxx serijas kartes ir huiņas izņemot 5900 Ultra (vai kā tur) Un es tev pateicu atslēdz Vsync + Caur task manegeri apsties kuras(nevajadzīgas progas) rij daudz atmiņu un tas atslēdz!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...