^Ali^ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) 1) SKOTT USA soma, specjāli paredzēta sk8 vai snb nesēšanai, ļoti ērta pirkta pa 60Ls Iekšā ir specjāla nodaļa mitriem apģērbiem utt fīčas! Vienīga LV, jo pirkta Austrijā pirms gada! CENA : 35 ls 2) Logitech WINGMAN ATTACK 2 joystick, pie PC slēdz caur USB lietots varbūt 3x CENA : 5Ls AIZRUNAATS 3) Akumulātoru lādētājs var uzlādēt 4 AA tipa akumulātorus ! CENA : 3Ls AIZRUNAATS 4) Video karte nVidia Gf mx400 64mb 32bit, agp 4x, s video , CENA : 6Ls 5) Sony Memory stick Duo 64mb atmiņas karte CENA : 3Ls 6) Vēl ir datu kabelis no SE k750i ( gan der arī citiem modeļiem) CENA : 5ls 7) Ladētājs SE k750i (gan der citiem modeļiem) CENA : 5ls Vads ar ko parasti no focuka pārdzen uz PC bildes arī dažiem mp3 playeriem der kipa USB viena galaa otraa MIni usb ! CENA : 1ls EDIT : 3 prezervatīvi (neizlietoti) atradu atvilknē CENA : 50 sant par izlietotiem bus 25sant! 8) Mecca bikses 100% orģinālas 1x vilktas(man par platu, ideālas reperim ) izmērs kipa 28 nu tas ir ~ uz 177 augumu ! CENA : 15ls (runājama) EDIT : Datu kabelis der šādiem modeļiem : passt auf: SonyEricsson D750i | K750i | P990i | W550i | W800i | W810i | W900i | Z520i Lādētājs arī tiem pašiem modeļiem ! Btw kādam Xu nevajag? es domāju 4x pirkt and tiks tirgots viens > abas bremzes pegas aizmugrē 3kāršais disks , jauni bremžu kluči , apvalks, 3daļīgie klaņi CENA : 100ls protams ir dokumenti ! Bildes vēlāk Edited April 10, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Ali ,labāk atzīsties kam tu atņēmi to somu ar visiem pričendāļiem??Desmitnieks man un nenodoshu tei poličonkuļiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ali atdod man lādētāju a to man zb jau visu laiku pirkt baterijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 Fuj1 3 alini @ chilli no tevis un tavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 a ko taadu esi iecereejis pirkt ka taisi izpaardoshanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 I POD NANO ! vajag vel drusku klat naudinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ali peedeejaa laikaa taads tirgoniigs palicis. P.s Ja es kko gribeetu nopirkt, tad tu vestu uz liepaaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ali peedeejaa laikaa taads tirgoniigs palicis. P.s Ja es kko gribeetu nopirkt, tad tu vestu uz liepaaju? Tu piemēram esi Rīga noskatijis kko pirkt, bet dzīvo kkur citur, tad veikalam pie tevis vajadzētu braukt? Pa tēmu runājot varētu to joystick paņemt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 nariks! dozai naudinja pietruukst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 Ja ir kautkas ko vēlaties iegādāties PM me and runāsim tālāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 eu - es gribu dzhoistiku pa 5ls man tikai viens dzhoistiks ir - gribu divus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Taaa Pievedums (brāļi urļiki tikko atveda ) CD/mp3 plejieris Sony D-Ne509 atskaņo gan parastos diskus gan mp3 diskus ir antisoks uz displeja var redzet dziesmas nosaukumu( ne tikai ciparinus kura dziesma ta ir) ir atrac3 Pluss atbalsts(ar splecjālu sony programmu var viena CD sabaast looti daudz mp3 dziesmas) Līdzi dodu Adapteri lai var neterejot baterijas klausities piesledzot pie straavas Viss stradajos nav nekadi gluki ir antisoks ! CENA : 20ls Edited April 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Tas joystick`s izskataas baigi noputeejis. Taapeec pirmais iespaids rodas ka joystick`s ir pavecs. Bet zinu ka joystick`s nav vcecs . Vareeji pirms focheeshanas joystick`u notiiriit. P.S. Kaa man patiik vaards joystick. Edited April 9, 2006 by Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Staveja vinsh plauktaa tapec ari noputejis ( apsolu, ja pirksi tad notirisu vinu, lai rokas nenosmeree, bet iet vinsh iet un ir lietots 2x (vnk nepatik speles kur vinu pielietot var, ja loti gribes varesu iedot lidzi Microsoft Orginalo speli - lidmasiinu kautkadu!(ja atradisu) Edited April 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Atvēris savu biznesu, ko? Soma smuka, tik nav liekas naudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Vēl ir datu kabelis no SE k750i ( gan der arī citiem modeļiem) CENA : 5ls Ladētājs SE k750i (gan der citiem modeļiem) CENA : 5ls Vads ar ko parasti no focuka pārdzen uz PC bildes arī dažiem mp3 playeriem der kipa USB viena galaa otraa MIni usb ! CENA : 1ls EDIT : 3 prezervatīvi (neizlietoti) atradu atvilknē CENA : 50 sant par izlietotiem bus 25sant! Edited April 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 EDIT : 3 prezervatīvi (neizlietoti) atradu atvilknē CENA : 50 sant par izlietotiem bus 25sant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Izskatās ka ali istabu kārto Es pat iedomāties negribu, ko es atrastu ja to izdarītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Mecca bikses 100% orģinālas 1x vilktas(man par platu, ideālas reperim ) izmērs kipa 28 nu tas ir ~ uz 177 augumu ! CENA : 15ls (runājama) EDIT : Datu kabelis der šādiem modeļiem : passt auf: SonyEricsson D750i | K750i | P990i | W550i | W800i | W810i | W900i | Z520i Lādētājs arī tiem pašiem modeļiem ! Btw kādam Xu nevajag? es domāju 4x pirkt and tiks tirgots viens > abas bremzes pegas aizmugrē 3kāršais disks , jauni bremžu kluči , apvalks, 3daļīgie klaņi CENA : 100ls protams ir dokumenti ! Bildes vēlāk Edited April 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Atvēris savu biznesu, ko? Soma smuka, tik nav liekas naudas. The same.. btw bikses izskatās simpātiski.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Karoc tel 6199534, bet zvanat nevis sūtat sms tel displejs saplīsis Lādētājs aizsists Laimīgais īpašnieks būs fuj1tsy Edited April 9, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ej tu dirst ali bikses paardot tas ir aa nee nav normaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Drug, a ko man darīt mest ārā > ? Nopirku es viņas par "nelielu" ciparu + būsi savādāks, jo tev nebūs MASS bikses kāa visiem un kā jau teicu viņas ir vienreiz uzvilktas un izmazgātas , kopš tā laika stāv kumodē! Edit : Joystick aizsists by naajsiks kurs skraida ar ponponu ieroci jeb vnk MaCh0 Palikuši Soma , Video karte , atmiņas karte , Bikses , Plaeeejieris , ladētājs,datukabelis , kā arī prezervatīvi . Skātīt iepriekšējos postus, lai dabūtu det infu + bildes! Edited April 10, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 par prezervatīviem tu nekādu sīkāku informāciju nesniedzi. Un es neesmu ponpons. Naajsiks - viennozīmīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 hehe! soli taalaak! mosh arii ko nopirksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now