FBI.Informant Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Nu taa , tas saakaas pirms kkaadas 1.Nedeeljas un izskataas ka nebeigsies lieta taada ka kompis ik peec ~ 1 - 0.30 stundas vienk izsleedzas un tad 10 min to nevar iesleegt , vai kaads vareetu pateikt kas par vainu , jo pie energy siitinigiem neesmu neko nemaz mainiijis ! ... Dazreiz tas loti loti traucee , un taapec veelos kko dariit lietas labaa , ceru uz atsauciibu bljag un taadelj speleejot sodien gign'a cupaa netiku vienk , jo tas dzelzis atsleedzaas ... P.s no P.s Edited April 9, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Tev kka karst, paskaties vai tev kooleri strādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Tev kka karst, paskaties vai tev kooleri strādā! Piekriitu , looti iespejams ka cooleri nestrada kaa vajag ! Jaunakiem PC ir taa kaa temperatuura ir paari normai uzreiz PC izsleedzas ! Norma ir laikam kaut kur pei 80 graadiem manliekas . Man bija aks lidziigs , kad overclockoju PC Tad vnkm nevareeja pavilkt , bet man restartejaas nevis atsledzaas . Bet ja nav vaina temprturaa tad laikam ir viirus , tada gadijujmaa paarinstale Windiws Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 9, 2006 Author Report Share Posted April 9, 2006 a ok , parlietu mjau tiek domaats ! varat lock .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ja tev viss kartiba ar kuleriem tad novelc speed fan un palielini nedaudz procesora kulera atrumu, jo vaina ir tur , man ari bija tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Man arii taa pati probleema tieshi tagad ir taada pusaktuaala, jo to es atrisinaaju nonjemot kastei vaaku. Iemesls tam shitam ir jau augstaak mineetais, ka paarkarst droshi vien procesors. Man kompis ir nedaudz aizaudzis, taapeec nopirkshu saspiesto gaisu, lai patiiriitu. Un atrisinaajums tad, kad vinjsh izsleedzaas, lai aatraak iesleegtu ir izsleegt knopku kompja aizmuguree pie baroklja, pagaidiit 10 sec, iesleegt atpkalj un starteet savu darba staciju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 āāā un vēl paskaties vai tev kaste nestāv tuvu radiatoram, jo man pazīstamam bija tā, ja māja nav iekurināta, tad kompis bez problēma iet, bet ja māja ir silta tad slēdzās arā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) iespeejams ka kondensatori uz maates plates uzpuutushies ... man taada huinja bija , ko tev raada taas 10min kuras tev vish nesleedzaas iekshaa PC itkaa duuc bet monitoraa neko neraada? Un cik biezji tev zuud elektriiba? Edited April 9, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 (edited) ja tev viss kartiba ar kuleriem tad novelc speed fan un palielini nedaudz procesora kulera atrumu, jo vaina ir tur , man ari bija tas pats Uzraxti kas man tieshi un kaa ir jaadara , jo novilku drusku pa4akareejos un viss ! Blody man ar elektriibu majaas vis k , vienk dakjis izsleedzas pa mirklim Nu monitoraa paraadaas itkaa ekraana check man ir LG flatron L1715s un raadaas kkaads uzraxts pa krieviski , bet tas raadaas katreiz kad iesleedzu PC ! A un kad iesleedzu kompi vins itkaa noduuc un uzreiz izsleedzaas , itkaa truktu elektriiba :/ Edited April 11, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Viss ticamak ta ir ta parkarshanas probe bet ir veel viena lieta noskene kartitig kompi man bija virus kas kompi izrubii ik peed 4 h noskeneju kartigi kompi atradu vienu kartigu Troju bet prikols neviens iznjemot AWG neko neatrada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 laiku pa laikam visiem ir ieteicams atvert kasti un kulerus apchekot un izsukt puteklus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now