Jump to content
GIGN Forum

Retry \\ Tcp/ip

Recommended Posts

kad draugi konekteejaas manaa serverii vinjiem visu laiku retry retry retry ,,un vinjiem konsole paradas :

WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE

NET Ports: server 27015, client 27005

Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabl ?????????????????????????????????????????/

HELP! laugh.gif

Da serveri paarinstalee pa jaunu un nokonfiguree to... wormam ir ljoti lapa pamaaciiba kaa uztaisiit serveri zem wina... viss sanaaca chotka un nekaadu taadu stulbu gljuku kaa Tev... smiliez.de_2125.gif SWDS.DLL vieniigi buus jaanokachaa i viss.... smiliez.de_2523.gif

es to amxx novilku no vinju saitas ielieku mapee adons bet vinsh man nestraadaaa kaapeec ????? aaa un ja man buus tas amxx 1.71 tad manaa serverii varees ienaakt?????????

vispirms extrakto AMX Mod X Base un tad Counter-Strike Addon, tad nokonfiguree peec worm pamaaciibas

Tas bija otrs variants, ko gribēju ieteikt. Runājot par swds.dll, man bija kaut kāda proga, kas viņu cracko, bet tā programma ir sūds, atradu forumā ar meklētāju swds.dll, nomainīju to, kas uz mana servera un viss čikiniekā.

a bet kas tajaa listib.gam jaabuut ???? un kas tur man vareetu buut nepareizi shitaa man izskataas liblist.gam::::::

game "Counter-Strike"

url_info "www.counter-strike.net"

url_dl ""

version "1.6"

size "184000000"

svonly "0"

secure "1"

type "multiplayer_only"

cldll "1"

hlversion "1111"

nomodels "1"

nohimodel "1"