r&r Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Viens klasesbiedrs vislaik vinju mauc un vislaik shjnaukaajas salvetees, ti debili atljauj mineet, kublinsh? vinja melnie braalji no manas kalses arii regulaari ierodas klasee ar sarkaniem deguniem un tad prasa salvetes... un vispaar, esmu meghinajis, nekaadu jeegu neredzeeju iipashi, vel jo vairaak jo latvijaa nevar nopirkt (tas ir, ir aizliegts tirgot, bet lietot jau nav aizliegts), atceros, ka kad tik kaads brauc uz aarzemeem uzreiz visi draugi prasa, lai peerk vairumaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Baltais ir dqaudz kapitālāks! Pats labākais ir tas, ka pēc viņa nenāk tās pretīgās asmazgas ārā! Bet toties viņš ir vājāks par melno! -bet ne daudz- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 sarkanaas baigi pa degunu dod esu meegjinaajis... Bet nezini kaa taas paareejaas garsho, Anglijaa vinjas paardodas vispaar ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 nesen biju Londonā, un tur bija šitādas snufa paciņas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 shnjaucis esmu abus, gan balto, gan melno! njaa jaasaak taisiit bizness man vecteevs brauc katru meenesi uz poliju paprasiishu lai sapeerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 1. šņaucamā tabaka: a. tiešām laba pretiesnu manta b. rēķinies ar pretīgas krāsas puņķiem c. cilvēkiem ar vājiem deguna asinsvadiem neiesaku( tādi cilvēki kuriem asinspiediena palielināšanās ietekmē sāk asiņot deguns) d. NEKAD NERISKĒJAT ŠŅAUKT UZREIZ MĒMO ČUPU , VAI VĒL SŪDĪGĀK - AR TRUBIŅU PA TAISNO. e. Lietot pa retam - lai nerodas atkarība Man labāk zelējamo ( aizlūpas ) tabaku atved tad nopirkšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Pilniiga huinja ir taas shnaucamas tabakas , efekta nekaada , daargi un nepatiik 6ls 3/4 un aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 itkaa shnaucamaas tabakas sastaavaa nikotiins taapeec itkaa ir +18 , bet virus paardod taapat ! .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 esu meegjinaajis, bet man nepatika labaak kaadu aleenu mmm alus kaut gan, ja jau taada maigaaka. moska var, jo kad testeeju, coms teica ka esot kaut kaada stipraa. kaut kan tad bija pox (kad bija mazs un pilniigs idiots (14 g.) taga esmu tikai idiots (20 g.)) kursh var taadu maigaaku piedaavaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 (edited) Neiesaku iesācējiem bliest neko stipru iekšās! Mierīgi asins vēzi var dabūt! (un šitas nav kārtējais vecmammas solijums par dzīves grūtumu utt) eLL ieteiktu kaut kur dabūt tās manējās mīļotās. Plusi - Nav tik stipras kā melnās, Red Bull, Cream utt. N' pretīgo melno punķu nav pilnībā.. Edited April 3, 2006 by Ghost` Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 eu probleema tada tuvaakajaa laika ali es netiksu uz riigu sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 snuffs - prikoliiga fishka, vareetu balto dabuut ieveerteet zeeleejamaa - kreps. ne dirsaa ne galvaa, fana nekaada. vot chomam gan bija labi. naakoshajaa riitaa. atklaajaas, ka shams visu laiku rija siekalas un peecaak ar kunjgji mocijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 man ljoti patiik šņaucamaa tabaka ar Piparmeetras aromaatu Iesaku viesiem to izmeeginaat un busiet shaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Man labāk zelējamo ( aizlūpas ) tabaku atved tad nopirkšu Luuk ar ko tas nereti beidzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 (edited) fuj es eedu p.s. nevajag nekaadu shnaucamo tabaku. Sajauc sali ar cukuru un aiziet shnauc iekshaa Edited April 6, 2006 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 fuj es eedu p.s. nevajag nekaadu shnaucamo tabaku. Sajauc sali ar cukuru un aiziet shnauc iekshaa un kaads ir gala iznaakums - Asinis un Piens Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 nevajag nekaadu shnaucamo tabaku. Sajauc sali ar cukuru un aiziet shnauc iekshaa tas taa kaa mums te klasee dazhas meitenes un veel redzeeju dazhus siikos no 5taas klases, kas shnjauca degunaa tos pulveriishus, ar kuriem taisa "putojoshaas limonaades" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 tas taa kaa mums te klasee dazhas meitenes un veel redzeeju dazhus siikos no 5taas klases, kas shnjauca degunaa tos pulveriishus, ar kuriem taisa "putojoshaas limonaades" esmu mēģinājis, bij agrāk tādas paciņas ar sūkajamo pediņu uz kociņa un iekš pakā bij tāds pulverīts, kurš šprakstēja, vot to mēs ar džekiem maucām nāsīs... reaļna Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Kads no piedavajumiem vel ir speka? Esmu nolemis pameginat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Labaak shnjaukt kriitu! Bet veel ir labi kaadu pretklepus kapsulu pulveriiti... Man 1x peec taadas devas acs paaris dienas bija sarkana Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Labaak shnjaukt kriitu! Bet veel ir labi kaadu pretklepus kapsulu pulveriiti... Man 1x peec taadas devas acs paaris dienas bija sarkana omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Ir vēl viena, ja intresē PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Kr4 mekleeju kaadu no kura varu iepirkt snaucamo tabaku !!! 8g un 10g pacinas veelams . Vai kaut kaa savadaak !! Par cenu veel vienosimies !! msg me @ IRC.LV Mr|KIll Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOo- Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 sorī, man apnika, padzīvosi 100 dienas bez šī foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts