SmaceniS Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 (edited) Sadomāju uzrakstīt savārstījumu, kas varbūt kādam būs noderīgs Čīteri un to dezinfekcija Es tos iedalu trīs grupās: Mazgadīgie perdeļi Šiem čīteriem parasti ir no 8 - 12 gadiem, viņi spēlē tikai tāpēc ka viņu draugi arī spēlē (bara instinkts) Nikus parasti viņi nekad neizvēlas smieklīgus, cenšas izdomāt ko krutu Šie ir VISdrausmīgākie čīteri, jo viņi bojā spēlēt prieku visvairāk. Viņi nebaidās no tā, ka atklās ,ka viņi ir čīteri, mauks ar AIMu WH, nemaz neieveerojot nekādus pasākumus lai viņus neatklātu. Viņi nebaidās no 500 m uztaisīt tev Headshoot ar Glock, lecot no jumta, vai vēl trakāk - Headshoot ar HE Grenede Viņi aiz laimes shajos brīžos var pat apkakāties vai apčurāties. Viņiem patīk ja viņus uzskata par pieaugušiem, tāpēc ir jādara pretējais, jāsaukā par sīkajiem. Tā kā Humoru viņi vēl nesaprot tas būs pavisam viegli izmantojot frāzes : ''Vai mammai pastāstīji, ka spēlēji shodien ar aimu??'' Vēl labs veids ir, kādus 10 raundus vinju ''Slay'', viņš paliks tik dūsmīgs, ka sāks dauzīt savu UUber kruto tēta datoru. Var arī ierēkt par viņu nikiem, kas nez kāpēc līdzinās Botu nikiem Piemēram : Ja viņa niks ir B 13 (tikai piemērs), tad varētu izsecināt ka B - nozīmē ''bērns'' un 13 - ka vinsh ir 13 gadus vecs Bet atceraties :!: , jo sūdu vairāk kustina, jo tas vairāk smird Standarta Boti Šiem čīteriem parasti ir 13 - 15 gadu. Bez čītiem viņi prot spēlēt tīri normāli (vidēji), bet ja reizēm neveicas, tad iesleedz AIM, WH un visu pārējo, stingri noliedz ka čīto teikdams, ka PRO. Kad tiek kādā augstākā vietā, tā pārstāj čītot. Niki viņiem no citiem neatšķiras. Viņus vajag paaris raundus ''paslapot'' viņi neizpratnē prasīs kāpec, tad ir arī jāsaka ka viņi čīto, tie kurie draudzējas ar savām smadzeneem sapratīs un beigs čītot, tad visiem būs labi, bet ja tev nav vēlēšanās ar smērēt rokas ar sūdiem, tad izbno viņu, atpakaļ nenāks. UUber krutie jefinji Šos droši var saukt par Pro čīteriem, viņiem ir speciāla stratēģija. Viņi niki, kā vienmēr ir UUber kruti. Tiem obligaati jāsatur šādas zīmes ''^'' ''//'' ''*PrO'' un tekstam 1337 rakstā. Reku piemērs : ^^UrLu_84nd4^^:/// LoH5. Tādus ir grūtāk pārakstīt banojot. Viņi VIENMĒR ir apvienojusies savos klanos. Vienmēr di*š, ka vinju klans jau 6 gadus un vinji spēlējuši visas CS versijas Čītojot viņi izmanto tikai WH. Viņi ir ļoooti uzmanīgi, darīs visu lai viņus neatklātu, dažreiz speciāli mēģinās mirt lai rezultaats nebūtu 51:1 Ja, kāds sāk viņus saukt par čīteriem viņi neko neatbild, lai neizraisītu lielākas diskusijas. Viņi manuprāt vismazāk bojā spēlētprieku, jo biezhi vinji tiek noturēti par PRO jefinjiem (nūģiem) Turnīros gan tos ku*es vajadzētu ******* Banot viņus nav jēgas, tāpat atnāks ar citu IP un Niku. Nu tāds nu ir mans vērtējums. Paldies par uzmanību Rakstu Sagatavoja un publicēja SmaceniS, ja gribat rakstu pārpublicēt, tad pierakstiet, ka tā autors SmaceniS. Gaidu jūsu viedokļus. Edited April 10, 2006 by SmaceniS Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_blood Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Es esmu secinajis to.... Ka kadi 90% kuriem nikaa ir vards PRO ir 4iteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 labs raksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Tā nekas, bet kopumā neskan diez ko smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 itkā ir jau normāli, tikai par tiem pro, ir dažī provaideri kas neļauj mainīt ip adresi savadāk sods vismaz man tā ir un ja nomaina un vīņi uzķer, tad ja nemaldos sods bija 75 Ls vai 300 Ls ligumā kaukas tāds bija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ir OK. bet man ir PO, es vienmēr lieku banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 Tā nekas, bet kopumā neskan diez ko smieklīgi. Viss, kas saistās ar čītošanu nav jau diez cik smieklīga lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Raktsss labbss un biezi taa izraadaas arii patiesiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 taada ir taa skarbaa patiesiiba un realitaate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samsung^__^ Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Raktsss labbss un biezi taa izraadaas arii patiesiiba Normaa !! Pro esu bet nelielos taa jav normaals texstinshh!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 bet protams šim visam ir izņēmumi, jo nevienmēr čito mazie pidiņi, arī lieli pidiņi čīto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 bet protams šim visam ir izņēmumi, jo nevienmēr čito mazie pidiņi, arī lieli pidiņi čīto... Nu lieliem jau ir Standarta boti Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 lol laikam jaapariet uz UBERecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
CsBoy Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 ^^UrLu_84nd4^^:/// LoH5 shito jau nav gruuti nobanot uzraksta amx_banip urlu_ 0 aims & wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy91 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 uuu baigi ieinterigeejosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 Ja man ir laiks un nav ko darīt es noteikti chiiterus pirms izbanoshanas pamoku ar Slay lai vinjiem naaktos ciest taa pat kaa bija jaaciesh tiem pret kuriem vinsh speeleeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufu Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Piemēram : Ja viņa niks ir B 13 (tikai piemērs) Es tiko izbanoju taadu B 13. Laikam poplaars 4iiters. Vinam bija speedhack + aim + wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 10, 2006 Author Report Share Posted April 10, 2006 Es arii vinju vairaaks reizes esu banojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufu Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Normaali. Lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 ^^UrLu_84nd4^^:/// LoH5 pie sita es pareecu visvairak kretine tadi citeri kuri MAK citot ta ka vinus pat riktigi skilloti admini nevar atpazit... tadiem es visvairak neredzu jegas chitot jo lai ta macetu spelet ar wh ir jabut skillam ari bez taa. ch34t0rz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Ziniet a varbut var kautka uz MAC adresi banot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shorty.from.lv Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 njaa textam nav nevainas a tad sanaak ka es arii esmu uber pro 4iiters jo man ir * nikaa un man shoti shad tad arii ir normaali piemeeram 47 : 9 ahujet es taapeec vieiesm iesaku kurus sauc par 4iiteriem ierasxti demo un lai paskataas 4alliishi ja nee taa visi jau savlatojushies ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 Manupraat demo rakstiishana ir parak bezjedziiga nodarbe, labaak banot arii nedrosham, nekas slikts nenotiks ja viens speleetajs buus mazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 tiesi ta kas tad tur tads liels notiks vismaz vairaki neies prom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now