Jump to content
GIGN Forum

Vw


Jaanis
 Share

Recommended Posts

Guest TradeMAAK

Mašīnu reklāmas vienmēr ir visforšākās. Laikam tāpēc, ka viņiem daudz piķis un var atļauties noalgot kaut kādus baigi krutos reklamradītājus.

Link to comment
Share on other sites

Nav pietiekoši liels tirgus, lai reklamētos tik dārgā medijā, acīmredzot smile.gif.

nu bet es domaju gan ka latvijaa taa reklaamas minuute salidzinot ar daudzaam citaam valstiim vispaariibaa neko nemaksaa. un vaacijaa es piemeram shitas reklamas arii nebiju redzeejis daudzas reklamas kuras ir domatas produktiem kuras razho tajaa valstii tajaa valstii nemaz neraada.

bez tam latvija vai tad nerada mashinu reklamas?

Edited by radler
Link to comment
Share on other sites

Vot šitādas reklāmas arī varētu paciest, nevis tās tizlās, kuras skatoties domā, cik stulbiem cilvēkiem tās taisītas. Vismaz ekšens k-kāds. Līdz Latvijai tādas reklāmas nenonāks, tas ir skaidrs. sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Šīs reklāmas ir paredzētas tikai internetam un viņas pa televīzijām nevar rādīt, citādi būtu pamatīga tiesāšānas ar citām auto kompānijām, jo citu konkrētu režotāju nedrīkst reklāmās salīdzināt vienalga auto,mobilais vai kas cits. LMT un Tele2 jau arī ne reizi vien ir bijis kašķis par reklāmām.

Ak jaa fordam arii bija prikoliigas reklaamas tikai internetam paredzeetas, tikai shii veca krietni. http://video.google.com/videoplay?docid=-3...+ka+cat&pl=true

Edited by ^V^
Link to comment
Share on other sites

kuraa vietaa tajaas reklaamas bija redzams kads salidzinajums ar citu autorazhotaaju firmaam? man liekas ka nevareja noteikt kas taa par firmu mashinu ir jo vinjas bija parak traki partaisitas.

tik pat labi var but tiesashanas tad ar persil vai aral vai ka tur tos veljas mazgajamos lidzekljus sauc kur tiek raditas pacinjas ar nolimetiem firmas logo.

bez tam ja jau televiizijaa ir aizliegtas tadas reklamas tad domaju ka internetaa taadas arii ir aizliegtas.jo nedomaju ka Volkswagenam interneta ir atljauts nodirst citas firmas ...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...