Jump to content
GIGN Forum

Naaksi Vai Nenaaksi


allworth
 Share

Recommended Posts

Tipa taa, neteelojiet krutos, jo taads esmu es un jums taapat nekas nesanaaks (karoche iesaakums debiils un no ta nav jeegas biggrin.gif), bet shodien, 2006. gada 25. martaa, sestdienaa, plkst 18:00 ieluudzam visus veeloshos (domaats - ieintereseetos, griboshos (lol kaads vaards - griboshos)) uz kaadu alus kausu un picas rinjkji Chilli picaa, kura atrodas LU apkaimee pie kakja veestnieciibas (naak praataa koshkers, tiiri taa - asociatiivi). Jaa, nee? A? A mosh v elike 1vs1 na 20 ls? a?a?a?

Nu oke, taatad briivi piesakieties un nekautreejaties, viss buus garshiigi un sabiedriiba, cerams, cieshama ^|^ (banaangjiimis). Domaajiet aatri, laika nav daudz. Un veel - mans telefona numurs 8345367, ja kaads grib par to parunaat smile.gif. See ya on the place.

Link to comment
Share on other sites

testik piekaap ariidzan, beidzot nebuus biljards smile.gif

P.S. buus jaasagaida arii kaads no heiteriem - l30n1d mani soliijaas iet sist, oxdead noshaut un nrkz aicinaaja pie sevis uz Liepaaju (shis variants laikam atkriit) biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Neatceros precīzu izdzerto alu skaitu, bet bija kādi padsmit smile.gif, pasākums bija labs, jūtos samērā dzīvs. Ai īstenībā biki sūdīgi ir tāpēc gari nerakstīšu.

EDITĒTS: Nu ok, tagad gan jūtos nedaudz labāk. Jāpadrukā. Vakar vispār bija smagi - paģirains rīts, kas noslēdzās ar būšanu aukstam vakarā. Man liekas, ka es visiem apriebos ar savu nepārtraukto muldēšanu biggrin.gif. Bet visi tādi baigi sakarīgi džeki. Neviens nenopirdās un neko tādu ekstrēmu pārāk gan nedarīja, ko es te varētu izbazūnēt rolleyes.gif , bet nu nevar jau gribēt no viena vakara visu. Gaidu no kāda cita recenzijas arīdzan, jo vakara noslēgumu tā mazliet neatceros, pēdējā bilde - bloodlorda seja taksī atvadoties smile.gif.

Link to comment
Share on other sites

Principā es tur gāju ar mērķi vienkārši apēst picu, ieraudzīt jaunas sejas (ko arī izdarīju), iedzert vienu-divus aliņus. Beigās (ap pulkstens 4:30 (laikam)- pēc vasaras laika) tika izdzerti kadi 6 kalsbergi + 1 guness + 1 zelts un apēsta viena liela ģimenes pica. ES PICU GADU NEEDĪSU!!!

Jā, ja alworth - nekas ekstrēms nebija, ļauj atgādināt par:

1. Oficianti un tavu nepārvaramo tieksmi padriaskoties ar viņas dibenu.

2. Tavus piedzīvojumus toletē.

3. Mēģinājumus piekukuļot macho, lai viņs iedod tev zilās tiesības 18.gif) summa bija normāla - vismaz man tā likās.

Ā ja kas - mačo aparātā, manā un alworta mobilajā i bildes. Nupat paskatījos - vienīgā sakarīā kur irmisters sāpe.

PS. gaidījām kG. Diemžēl sagaidījām tikai vilšanos:(

PPS. Čilī picā pa naktīmir pilns ar tautu + pilns ar ~18 gadīgām džondžām.

PPPS. Leģenda par thu neuztruacies, bija bomba.

Link to comment
Share on other sites

LOLROFLMAO, ja tu šitā sāc rakstīt, tad jāsāk atcerēties biggrin.gif. Ai, izskatās, ka bija sāpīgi. Es tomēr gaidīju ierodamies kādu no tiem, kas solījās atnākt mani nosist, nošaut, noslīcināt vai vienkārši nolamāt acīs skatīdamies, bet nekā ... smile.gif

P.S. Piekukuļošanas mēģinājumi bija labie. Vari atgādināt summu? Es katrā ziņā neatceros smile.gif.

Link to comment
Share on other sites

Man liekas 100 lati.Bet tā kā macomaen bija nelokāms, tev vairāk interesēja cik naudas vispār vajag. Uz to atbildes nebija tādēļ arī laikam to tēmu aizmirsām 18.gif

Vispār "zabei" uz tiem visiem solītājiem

Btw. Es nevau atrast to smailiju kur džeks SEV sit ar āmuri.sad.gif((

Link to comment
Share on other sites

ooo tas ka mēs ar testu apēdām katrs ĢIMENES picu bija vienkārši TOPĀ smile.gif Es sen tik ilgu laiku no vietas nebiju kodis vispār. Un bildes man dažas tīri ok. bloodlords tā kā tāda modele vislaik galvu uz sāniem šķieba smile.gif A tas ar to āmuru ir šitas - smiliez.de_2469.gif

bet tas par ko alvorss runāja bija - smiliez.de_2125.gif

ĀĀ LOL PIEDZĪVOJUMI TUALETĒ laugh.gif ar kaut kādiem kēksiem paguvi veselīgi sadirsties smile.gif haha, jā pareizi.

Link to comment
Share on other sites

Tu stastīji ka ienāk viens - tu tur čurāji - tas viens kaut ko tev uzdirsa(vārdiskā veidā), tu pabeidzi kārtoties un piegaji pie vinja un teici tipa ko tādu "KO tu man teici ? Tu gribi mani sist? Ja? tad sit - un es tev sitīšu pretī, un tad jau redzēs. Nu sit!! Ko nesit ?" tad ienākuši vel 2 un kaut ko mēģināja tevi tur pisināt , bet cik sparatu tu visiem piesoliji un tie atšuvās.

Btw- alworth - no tevis 22 Ls 18.gif)

Edited by test2
Link to comment
Share on other sites

Nopietni? biggrin.gif Kam es esmu parādā? Man jau likās aizdomīgi, ka man atradusies nauda taksim un kam tur vēl, jo man bija līdzi 20 ls. Bet kādā vēl sakarā 22ls jopcik biggrin.gif. "Nu vecīt!" - man gribās sev tā pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...