Jump to content
GIGN Forum

Demkas Demkas Demkas


RedBull
 Share

Recommended Posts

Tev nevajag programmas, pietiek ar CS. Iemet ...\cstrike direktorijā *.dem failu, tad ej cs un konsolē raksti viewdemo *.dem (* - faila nosaukums) vai playdemo *.dem. Ja gribi programmu, tad pameklē forumā, manuprāt, slow hands bija iemetis linku uz baltgames, kur bija kaut kāda programma, kas man personīgi nerādīja nevienu demku smile.gif. Tā kā nebiju īpaši noskaņots meklēt iemeslu, kāpēc tas tā notiek, tad vienkārši to šitu izdzēsu.

Link to comment
Share on other sites

tas arī ir SK-player, kuru Alwis domāja smile.gif esmu te neskaitāmas reizes licis LINKU uz baltgames failu sadaļu, kur šo brīnumu var nolādēt, takā to vēsi varēja atrast caur foruma search un to varēja izdarīt kādās 2min max, takā es uzskatu, ka būtu taisnīgi pret pārējiem ''nezinīšiem'', nu kr4e domu sapratāt smile.gif Lai šis plejeris strādātu tanī pirmajā tukšajā rindiņā ir jānorāda hl.exe atrašanās vieta, tas varētu izskatīties lūk šādi - "C:\Program Files\Valve\hl.exe" tālākais jau ir formalitāte - dablkikšķis uz novikltā demo faila un skatamies demkas smile.gif kruta, ne?

Link to comment
Share on other sites

Es tikai neredzu starpību caur cs vai SK player, jo tas SK tik un tā to demo atver caur cs.  rolleyes.gif

starpiiba ir taada, ka -

Lai skatiitos tieshajaa caur CS, tev jaaiepasto visas demkas, ko gribi redzeet /cstrike/ mapee. Tad veel apniciigais darbs, kad jaaieraksta konsolee viewdemo tralala.

Caur SK player vienkaarshi atrodi dirrektoriju, kur ir demkas, ieliec kjeksi pie viewdemo, atrodi zemaak ar browse hl.exe un Start.

Edited by n00ke
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...