archee [FR4G] Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Man ir: AMD Athalon 2500+ 1024Mb RAM 7200RPM - HDD GeForce FX5900XT 128Mb 256Bit + mDSL pieslēgums! Cik slotus man serverī vajadzētu likt??! Un ja nu es panemu vietējo netu 10MB/s, bet reāli ir kādi ~4Mb/s?? Cik tad/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Tas smailijs posta beigaas izsaka visu par tevi nez 10 slotus uzliec, ja ir HLTV tad liec 11 (1 prieksh HLTV), bet tici man lagos tas tavs serveris vismaz boosters tev ir uz vinja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) hmm apmeeram kaadu ~15 Edited March 6, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
archee [FR4G] Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Tas smailijs posta beigaas izsaka visu par tevi nez 10 slotus uzliec, ja ir HLTV tad liec 11 (1 prieksh HLTV), bet tici man lagos tas tavs serveris vismaz boosters tev ir uz vinja? Protams, ka ir- bet man liekas, ka kādus ~18 slotus vajadzeetu vilkt ar pingu ~60, jo uz mana vecaa P4 1,4GHz 512RAM - bija 12 sloti (toreiz veel bija nosaukums CS Nice ) un visi speleja ar pingu ne vairaak, pa 80!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ja varēji atrast naudu tādam kompim tad gan jau nebūs problēmu tikt pie laba neta, jo šis ir vienk KAKA Protams pastāv otra iespēja tu uztaisīji šo topiku lai vienk parādītu citiem cik kruts tu esi un palielinātu savu krāniņu kurš tāpat tagad būs nelielāks par 10 cm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archee [FR4G] Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Ja varēji atrast naudu tādam kompim tad gan jau nebūs problēmu tikt pie laba neta, jo šis ir vienk KAKA Protams pastāv otra iespēja tu uztaisīji šo topiku lai vienk parādītu citiem cik kruts tu esi un palielinātu savu krāniņu kurš tāpat tagad būs nelielāks par 10 cm! Nezinu ko tu tur muldi, bet es zinu ka tu sho postu uzrakstiiji, lai tava posta 2. dalja vareetu atteikties uz tevis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) noutiss - videokarte serverim nav vajadziiga ~_0 -10 ! Edited March 7, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) es saku liec kaut visus 20 ja es ar savu luzni varu pavilkt 15 tad tev vilks 20 to4 2,86ghz 512 ram mdsl Edited March 7, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 To ^Ali^ nu shis kompis shaubos ka palielinaatu vinja kraaninja izmeeru kautvai par millimetru, jo procis ir diezgan shvaks video arii taa ir kaa ir un hvz kaada vispaar ir taa operatiivaa mosh 1x 512 un 2x 256 taadaa gadiijumaa nekas labs tur nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Labaak netaisi, taapat neizkonkureesi paareejos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now