macho Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Tātad man ir sekojoša problēma (ar cs un fps), kompis man ir AMD ATHLON 64 X2 3800+ 1GB Kingston DDRAM MSI GeForce 7800GT, 256MB DVD RW nu vot, un fps ir vislaik 100. Lai ko es arī darītu, nenokrītās pat ne nedaudz. Esmu mēģinājis likt nenormāli daudz botus klāt, izmētājis vismaz 30 dūmenes - nekāda efekta. Varbūt kādam ir kāds padoms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Gribēju šo nosaukt par ironiju, bet tas jau ir sarkasms . Vienīgais, kas man ir precīzi tāds pats - operatīvā, pārējais 54x0rzīgāx!!1!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 starp citu, man tiešām ir tāds kompis, nesen nopirku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 vajadzeeja palieliities Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ja nav noslēpums, tad cik tāds kompis maksā? man jau ar 1 dūmeni fps nokrītas uz 1/2, bail iedomāties kas notiktu, ja es iekļūti tādā dūmu laukā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ok man ir pāris risinājumi. 1) palaid doom3 noliec trayā, never ciet, tad laid CS. 2) ja tas nestrādā- palaid vēl quake 4 vai dungeonsiege vai Empire Earth 2 un notrayo. tad atpakalj uz CS. vispār ja šis nestrādā es uzrakstīšu tev vienu programmu, ko palaist pirms CS, lai praktiski nebūtu brīva rama un tad jau, pie rezultāta kaut kā tiksim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 man jau ar 1 dūmeni fps nokrītas uz 1/2 tas noziimee, ka viens freims divaas sekundees? p.s. krishinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 nezinu ko tas nozīmē, bet man visu laiku ir 85fps, ieskrienot 1 smoke fps samazinās līdz 40 vienreiz mēģināju piemest pilnu busiņu, nu apmēram 10smoke assault kartē un ielīdu tur iekšā, fps nokrita līdz 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 nezinu ko tas nozīmē, bet man visu laiku ir 85fps, ieskrienot 1 smoke fps samazinās līdz 40 vienreiz mēģināju piemest pilnu busiņu, nu apmēram 10smoke assault kartē un ielīdu tur iekšā, fps nokrita līdz 5 paskadro, jo es īsti nesapratu, kā tas varētu palīdzēt Macho problēmā? vajag līst busiņā ??? pain- tas nozīmē ka katru sekundi tev parāda pus freimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 pain- tas nozīmē ka katru sekundi tev parāda pus freimu that's what I said Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 nē tu mazliet jauc. viens freims 2 sekundēs- katru 2. sekundi dabū jaunu attēlu. a otrs variants ir kad tu katru sekundi dabū pusfreimu. nezinu gan kā slow hands tas izskatās vai tur uzzīmē ekrāna augšu un tad apakšu vai labo un pectam kreiso pusi, bet ideju tagad sapratīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 jā, mans ieteikums ir samest tā asault busīņā baigi daudz smoke (apmēram 10 un vairāk) un tad tur pašam ielīst iekšā un pastīties, iespējams fps kritīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 vienkaarhsi uzliec 1600x1200 un es domaaju probleema buus atrisinaata. kaut man buutu shaadas probleemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 vienkaarhsi uzliec 1600x1200 un es domaaju probleema buus atrisinaata. kaut man buutu shaadas probleemas. kas tad buutu, ja tew taada buutu probleema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Aizej 3 dienas atpuuties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ar tādu kompi - stipri šaubos vai tur kautkas kritīsies! Bet nu jāaaa Labs krāaana Pagarinātāajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 ok man ir pāris risinājumi. 1) palaid doom3 noliec trayā, never ciet, tad laid CS. 2) ja tas nestrādā- palaid vēl quake 4 vai dungeonsiege vai Empire Earth 2 un notrayo. tad atpakalj uz CS. vispār ja šis nestrādā es uzrakstīšu tev vienu programmu, ko palaist pirms CS, lai praktiski nebūtu brīva rama un tad jau, pie rezultāta kaut kā tiksim. teicama ideja. Visvairaak ramu aizdauza man LOTR II - PF usage skatiijos bija 800MB, buus tas jaapalaizh un jaapaskataas. ble, tilde jaauzinstalee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Procesors man suudiigaaks paareejais apmeeram taads pats nu mosh video sliktaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) Noņem visiem iespējamiem devaisiem koolerus!? Maybe that will work!?? EDIT: kantoris004 un ko tu ar to vēlējies pateikt!? Edited March 6, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Noņem visiem iespējamiem devaisiem koolerus!? Maybe that will work!?? EDIT: kantoris004 un ko tu ar to vēlējies pateikt!? tu bieži kopē idiotu idiotiskās idejas? neuztraucies, tas bija rektorisks jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 protams, uzreiz atvainojos, ka atļāvos uzdot jautājumu, bet vai tad 120fps neskaitās krutāk? . Kāpēc tev nav 120? Monis nevelk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 risinajums vinkars speed hack, nezinu nevienu pc kurs nelago kad skrien ar speed Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 es beidzot atradu risinaajumu, taa ka saprotu, ka tava probleema ir taa ka tev fps ir tikai 100, kas, protams, tevi noliek vienaadaa staavoklii ar kaut kaadiem "kontariem04" un co, kas protams nav pienjemams. taa ka tu vareetu skaitiities daudz krutaaks , ka tev fps buutu kaadi paaris simti, atceros ka agraak bija tada komanda kaa "developer 1" (laikam), kad fps vareja but vairak par 100, ir tikai viens miinus - tu skriesi leenaak, bet es domaaju, ka tas upuris ir panesams, jo ar shaadu panjeemienu noteikti tev buus krietni garaaks par visiem paareejiem foruma apmekleetaajiem. tu varesi uztaisiit tadu pashu topiku, tik ieliksi 100 vietaa , piemeeram, 200 un uzreiz +10 cm (man nepatiik likt smailikus tapec ar nelikshu to dzelteno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now