Qmer Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Tauta man te tada problema , looti klusi mani csa dzird , kautari viss stav uz max (boost ari ieslegts). Iesakiet kautko (iespejams ka vairums ar shadu problemu ir saskarushies). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 nopeerc normaalu mikrafonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Tev gadijumā nav austiņas kopā ar MIC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 nopeerc normaalu mikrafonu blja tas neko nemaina, man arii uz jauno (cik nu jauno, bet nu labi) PC dzird diezgan klusi, kaut arii esmu kaadus 4-5 mikrofonus meegjinaajis un vienmeer visur visu uzgriezis uz max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 looti klusi mani csa dzird , Kapeec tu domaaa ka taa ir tava probleema varbuut viniem kaut kas nav kaartiibaa ar austinaam, tumbinjaam. Iespeejam viniem uzgriezts uz klusaaako "mikrafona sanemsanas skalums." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 man bija interesanta shtelle. man ir leetaas austinjas ar mikji. ar ieprieksheejo mobo ar pci skanjas karti mikjis citur skaneeja norm, bet csaa mani nevareeja saprast. nomainiju maati ar iebuuveeto sound un tag mani varot saprast norm. pat dareks vakjer dirsa virsuu, lai aizveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Tev gadijumā nav austiņas kopā ar MIC? Jaa man ir austinas kopa ar miki , bet esmu izmeginais ari citus, vienalga tas pats. Viss man staav uz max , iesakiet kautko ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Varbuut vnk jasamierinaas ar to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Jaa man ir austinas kopa ar miki , bet esmu izmeginais ari citus, vienalga tas pats. Viss man staav uz max , iesakiet kautko ludzu Nu bet es iesaku nopirkt parkaadiem 20 - 30 ls un tad vieniigi tu vari cereet uz jebkaadu kvalitaates uzlaboshanos , man piemeeram uz galda staav mikjis pa 4ls , un kad bija austinjas ar mikji pa (30 ls ) ad dzirdeet vareeja pilniibaa visu , nebija pat jaapacelj tonis , bet tagad jabljauj mikrafonaa , laitikai kko dzirdeetu ...shausmiigi mby saac kraat naudinju ... Edited March 4, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 jaskatas jau arii kadu firmas preci iegadajies es piemeram nopirku pa 1.20ls Trust mikrofonu -> pilnigs mesls.Pec tam paravu Logitech mikji - cita runa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xavi Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Nu ja pa 1.20 Ls,tad nav briinums ks suuds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Nu ja pa 1.20 Ls,tad nav briinums ks suuds 9Ls =-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Es savu pirku pa 2Ls un mani loti labi var dzirdeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Nu ja pa 1.20 Ls,tad nav briinums ks suuds Xavi - velreiz apvainosi manas austiņas - norausies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Jus varbut man paskaidrojiet , kam labi iet mikrafons , kas jums kadi konfigi salikti u.t.t. kas csa jaliek un kas windowsa (vel labak butu ja screnus uztaisitu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Es savas pa 5ls pirku, austiņas un mic kopā! No sākuma man negāja mic, bet kko sačakarēju un aizgāja! Edited March 4, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 Es savas pa 5ls pirku, autiņas un mic kopā! No sākuma man negāja mic, bet kko sačakarēju un aizgāja! Ko tad tu sachakareji ;-)) man looti vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Manupraat, skanjas karte pie vainas. Man bija vienas austinjas ar mikji pa 5.50 Ls un ar veco kompi vareeja reaali labi un skalji mani dzirdeet, bet ar jauno kompi daudz klusaak. Taadeelj es jau labu laiku pieturos pie domas, ka skanjas karte vainiiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 a kaads tew pc? un kuursh windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmer Posted March 4, 2006 Author Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Celerons 1700ghz 256 DDR Rams Gforce 2 MX 400 (64mb) HDD - 80GB Samsung (Pc reali pavecs, bet daudzas jawnas spelet velk [labi velk] un csa fps 70-80) Windows - WINXP Prof SP2 Nets - 3mbs/512kbs (nets labs) Edited March 4, 2006 by Qmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now