Jump to content
GIGN Forum

Problema Ar Mikrafonu .

Qmer
 Share

Recommended Posts

looti klusi mani csa dzird ,

Kapeec tu domaaa ka taa ir tava probleema varbuut viniem kaut kas nav kaartiibaa ar austinaam, tumbinjaam. Iespeejam viniem uzgriezts uz klusaaako "mikrafona sanemsanas skalums."

man bija interesanta shtelle. man ir leetaas austinjas ar mikji. ar ieprieksheejo mobo ar pci skanjas karti mikjis citur skaneeja norm, bet csaa mani nevareeja saprast. nomainiju maati ar iebuuveeto sound un tag mani varot saprast norm. pat dareks vakjer dirsa virsuu, lai aizveros biggrin.gif

Jaa man ir austinas kopa ar miki , bet esmu izmeginais ari citus, vienalga tas pats.

Viss man staav uz max , iesakiet kautko ludzu sad.gif

Nu bet es iesaku nopirkt parkaadiem 20 - 30 ls un tad vieniigi tu vari cereet uz jebkaadu kvalitaates uzlaboshanos , man piemeeram uz galda staav mikjis pa 4ls , un kad bija austinjas ar mikji pa (30 ls ) ad dzirdeet vareeja pilniibaa visu , nebija pat jaapacelj tonis , bet tagad jabljauj mikrafonaa , laitikai kko dzirdeetu ...shausmiigi new_321.gif

mby saac kraat naudinju ... rev.gif

Edited by ecology

Manupraat, skanjas karte pie vainas. Man bija vienas austinjas ar mikji pa 5.50 Ls un ar veco kompi vareeja reaali labi un skalji mani dzirdeet, bet ar jauno kompi daudz klusaak. Taadeelj es jau labu laiku pieturos pie domas, ka skanjas karte vainiiga.

Celerons 1700ghz

256 DDR Rams

Gforce 2 MX 400 (64mb)

HDD - 80GB Samsung

(Pc reali pavecs, bet daudzas jawnas spelet velk [labi velk] un csa fps 70-80)

Windows - WINXP Prof SP2

Nets - 3mbs/512kbs (nets labs)

Edited by Qmer

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...