Vetonit Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Kas ir par vainu ja es ielieku disku CD-ROOMA bey man uzraadas ka disks nav ielikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 diska vai cd roma vaina. šokējoša atbilde ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 vai arī vienkārši jāpieslēdz cdroms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetonit Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Kaa tad var piesleegt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiddL Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Kaa tad var piesleegt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) man bija kaut kas līdzīgs, poxodu CD roms bija sajājies - vedu pie meistara... ja tev ir garantija, tad vari aizvest uz servisu... vispār CDromiem ir garantija? es piemēram pirku jaunu, jo gribēju raxtītāju (iepriekšējām nebija rakstītājs) un tad tanī servisā ielika to jauno + vēl cietais bija kaput un to nomanīja pa velti, jo cietajam garantija laikam 2 gadi... kr4e, ja nav nekādu zināšanu par PC (Kā man), tad labāk neko pašam tur, tautas valodā runājot "nepist", bet labāk vest pie gudrā onkuļa P.S. neklausi ko saka visi šitie sliktie zēni, viņiem galvenais tikai apcelt mazākus, mnu piemēram, kas tāds DiLdo, tb DiddL ir? uzliek vienu baigi asprātīgu smailiju un sēž laimīgs... tu domā viņš pats zin atbildi uz šo jautājumu, nē, viņš tikai māk uzlikt tizlus smailijus, viņš ir nožēlojams... neņem viņu galvā! redzi tos džekus manā signaturē? viņi atnāks pēc DiddLa dvēseles, kādreiz atnāks... Edited February 25, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiddL Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Atsukat tie dzeki man atnaks (ka jau katru vakaru ap devinjiem), nu es nezinu daudzas lietas, bet pieslegt cd rom es maku ... atskjiriba no tevis cik sapratu . p.s mana dvesele pieder Ozijam p.p.s ej nahuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 quiet rude, lai neteiktu vairāk! Bet par tēmu, man ar ir šat tad, ka nelasa diskus, bet pārsvarā tās ir disku vainas, bet reizēm arī labus cd nelasa. Tātad no manis 2 varianti : 1) disks sux 2) ved meistaram ( es to tik vnk nevaru izdarīt, jādzenās 200 km ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Kur tad tu dzīvo ja tuvākais meistars 200 km attālumā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Blja, es k-kad atskruuveeju kompi un sadirsu gan floppy`u gan cd-romu un man neviens vairs nestraadaa jau labu laiku, tachu k-kaa iztieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 flashij tu nelaime nenjem skruuvgriezi rokaas vairs un pie elektroieriiceem nelien tu visu sabojaasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Nelienu jau arii vairs A tur daudz netruuka, lai arii cietais atrubiitos, k-ko es tur nolauzu kautko atpleesu, kautko ar skochu saliimeeju, hvz, pagaidaam veel kompis straadaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Vai arī tas disks ir DVD, a varbūt vienkārši sporta metamais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now