Jump to content
GIGN Forum

Mazdruscinj Par Gign


robbins
 Share

Recommended Posts

un ko tu gribeeji ar to panaakt? pieraadiit, ka esi "labais" speleetaajs ?

Link to comment
Share on other sites

mjaa... naak praataa, kaa reiz iegaaju serverii (vai varbuut seerverii) un mazliet paspeeleeju cs. Un tad ne no shaa, ne no taa peekshnji kaads pateica "Dr. Pain wh" (iespeejams, bija gadiijusies kaada veiksmiiga epizode). Taa bija laimiigaakaa diena manaa nuuzhaa. Taas pashas dienas vakaraa aizvedu visu (jaa, VISU) savu gjimeni uz smalkaako Riigas restoraanu (ne taa kaa parasti - "4 promiles"). Pierunaaju pat vecmaaminju, kura vispaar reti iziet no maajaam, atnaakt. Protams, visi gribeeja zinaat, kas par sveetkiem. Vai esu dabuujis paaugstnaajumu vai kas? Un tad pieceelos es, paceelu kristaala glaazi, kura bija pildiita ar "Crystal", un teicu "Juus tam neticeesiet, bet mani shodien nosauca par chiiteri!"

eusa_clap.gifeusa_clap.gifeusa_clap.gif

Visi bija tik laimiigi. Pienaaca klaat mans teevs, teevishkji (kaa jau teevs) paspieda manu roku un teica "Tavs vecteetinjsh ar tevi lepotos!" Gjimenes dailjaa dzimuma paarstaaves birdinaaja priekpilnas asaras, un otraas pakaapes braaleens, kursh ar mani nebija runaajis 12 gadus, pateica "Savu pirmdzimto nosaukshu tavaa vaardaa!"

Restoraana apkalpe, sadzirdot, par ko klaajas runa, atnesa man torti un visi kopiigi nodziedaaja "Happy birthday to you", jo taa bija kaa jauna dzimshanasdiena.

p.s. AIM HIGH, GO PRO

p.p.s. AIM HEAD, GO PRO

Link to comment
Share on other sites

nu katrā ziņā senāk gignā tā nebija. Varbūt vainīgs ir daudzo čīteru skaits kopumā, kas apgrozās Latvijas serveros un cheating-death arī sen nav updeitots...

tagad arii taa nav ja spelee pa dienu!

Link to comment
Share on other sites

man arī ir tā bijis smile.gif tik forši justies pārākam - tu esi čīteris, tu mūs powno, tu esi pārāks, mēs tev neko nevar izdarīt. tanī momentā ir tāda sajūta it kā tavā priekšā nokristu visa pasaule ceļos un lūgtos - lūdzu, lūdzu ej prom, mēs nevaram ar tevi spēkoties, bet es palieku un ar smīnu sejā turpinu pownot, daudzi sajūk prāta un pamet sērveri, daži vēl pēdējiem spēkiem mēģina kko izdarīt, bet pēc nakošā hs pilnā rīklē nobļaujas: "bļa, tu job... čīteri tava māte ir zoo... kaut kāda tur pīle" smile.gif vienreiz de_nuke viens pidiņš bija, es kā ct močiju uz rampu - rampa tīra, močiju tālāk nolieku vienu uz lampas uzlīdušo, next one pa kreisi bija ielīdis tanī stūrīti pirms būdiņas, tas arī gatavs (atgādināšu, ka es šauju ar famasu), 3šais izskrien no t bāzes puses tanī priekštelpā tas arī gatavs, man palikuši kaut kādi 20hp... pēc dažam sekundēm dzirdu kustību uz jumta, kāds tur baigi skraida, nu lol daudz nedomājot paceļu stobru uz augšu un sāku spiest pa vienu jumta punktu, lol akazivaitsa tieši tur arī ir tas pidiņš - gatavs! pēc tam čatā parādās šads (es to textu saglabaaju, domāju vēlāk izprintēt, moška ierāmēt) texts: ":<--*Ultimate*-->Rasheed : slow hands kaa ir ar WH ADMIN KO?varbuut man demku tagad vajadzees paradiit kaadam" tas moments mani iedvesmoja, es sapratu, ka spēlēju kā PRO, jo tikai PRO un čīterus apvaino čītošanā, es nebiju čīteris, tātad tas 1. variants smile.gif

P.S. lol kāda šķirba, ka kaut kāds njūbs tur kaut ko saka, ka tev ir wh vai aim, ja admins teiktu, tad es saprastu, bet visus šitos nav nekāda jēga ņemt par pilniem - hud_saytext 0 un miers, spēlē tālāk it kā viņi tur vispār nebūtu!

Link to comment
Share on other sites

robbin lol, ja visi tagad saktu vert jaunus topic,

katru reizi kad kads vinju apvaino par chitoshanu,

tad kadus 30 % foruma saturetu shie topic, jau pec neilga laika.

p.s: spele pa dienu, kad parsvara visi ir savejie (zinamie)

un tad neradisies tada veida problema !

p.s.s: labs ir javer ciet, lai nepanestos galigs spams.user posted image

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...