worm Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 nu kas ir miizeeju bars, neesu vel nevienu redzejis uz kalna... biju 4dien ap 18, 5dien visu dienu, 7dien no riita... baigi pasiivi, dzjeki, baigi pasiivi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Ja kunkuļosi ar seju pa sniegu, tad tiešām nevienu uz kalna tā arī neieraudzīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Vakar biju aizmaucis 1x uz Jekaba gravu, ar tiri normals kalns, tikai tautas parmaz (dudas). Gaja jautri lidz sastiepu celi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Iesaku visiem SIGULDU tur daudz trases It iipashi iesaku Kordas trasi kas ir pie BOBenes. Vairaak asu izjuutu cieniitaajiem. Var arii aiybraukt uy reini, jo tur ir uztaisiits halfpipe, bet cik es esmu dyirdeejis nav nekas dizsh 5.metri sienas laikam bija . Es tagad seezhu Viesniicaa TERCHOWA un dzeru shokolaadi pulkstens peec shejienes laika ir 9 25 un araa spiid saule. Peec 1h maucu uz kalnu kura galotni no lejas nevar redzeet. Ar snowu diezgan miiziigi, bet nu po. AAA ps tagad es esmu Slovaakijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 es pavasara brivdienas uz Austriju bet mani baigi biede zinas ka visos alpu kurortos taisas ciet del lavinu draudiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 tatad, kas nemiizh, riit atkal braucam uz riekstkalnu no pulksten 12 liidz 18 starpcitu, izcenojums shajaa laikaa ir 3Ls par pacelaaju (uz visaam 6 stundaam)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 tatad, kas nemiizh, riit atkal braucam uz riekstkalnu no pulksten 12 liidz 18 starpcitu, izcenojums shajaa laikaa ir 3Ls par pacelaaju (uz visaam 6 stundaam)... Fook sūdīgi ka pa dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Shodien 1 reizi taa pa iistam bijaam Zhagarkalnaa un iemeegjinaajaam gandriiz visas trases. Riktiigi forsh kalns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Aaaa, veel man radaas viens taads jautaajums visiem, kas kaut ko sajeedz no sleeposhanas / snowboarda inventaara. Respektiivi, vai ir iespeejams kaut kaadaa veidaa pamainiit slepeem/deelim dizainu - ar kaukaadaam specifiskaam kraasaam, iipaashaam uzliimeem utml? Un ja var, kur kauko taadu var nopirkt, cik tas maksaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) par kraasoshanu nezinu, bet uzliimes...kaadas ir - taadas liimee virsuu p.s. par uzliimeem neko nevaru pateikt, jo nezinu kaadas tev patiik... zinu, ka uz boards.lv var aizbraukt un tur kkas ir, bet tur laikam ir baigi daargi... (uzliimju pirkshana - lieka naudas teereeshana) EDIT: paliidzeeju spitei +10cm EDIT2: cerams, ka paliidzeeju Edited March 12, 2006 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Shodien 1 reizi taa pa iistam bijaam Zhagarkalnaa un iemeegjinaajaam gandriiz visas trases. Riktiigi forsh kalns! labas ritas sanak ka es jus redzeju uzlimes sux it seviski ja ir normals delis pec izskata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 (edited) o jēē'! zaibis tērpi jums abiem Par uzlīmēm, drugani aktīvi snovotāji, un uzlīmes līmē uz dēļa, bet tādas smukas, extrēmas, like Birdhous, element... bet nu kāda kuram gaume. P.S. ir dēļi, kuriem vajag uzlīmes un kuriem nē. EDIT: tev uz dēļa labi izskatītos, kāda caurspīdīga ar melnām kontūrām uzlīme, a worm`am arī caurspīdīga tik ar baltām or sarkanām kontūrām. P.S.S. man liekas, ka ir firmas, kas uz pasūtījuma nakļeikas taisa! Edited March 12, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 o jēē'! zaibis tērpi jums abiem Nju taadi biku smiekliigi vinji ir - it iipashi ja abi kopaa esam, bet nju vismaz var pamaniit Njaa un tad sanaak ka taada liimeeshana laikam nav visai populaara un kraasoshana laikam netik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 jums taks normali deelji prieks kam krasot Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 jums taks normali deelji prieks kam krasot Man draudzene nopirka lietotas sleepes un vinjas taadas nobruzhaatas biku ir, un taa nu mees domaajam, ka vareetu nokraasot, kauko saliimeet vai kaukaa tamliidziigi, lai izskatiitos labaak, bet laikam jau nekas nesanaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) Ir tāds kantoris Spīdola.lv Kurš nodarbojas ar aerogrāfiju veidošanu uz autiņiem, tiesa prasa ļielu piķi bet nu domāju, ka viņiem nebūs problēmas arī ar snova apkrāsošanu! Edited March 13, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) Boards.lv veikalā -> Webs - tur uzlīmes ir, bet pārsvarā viņas limē uz skeita (pārsvarā skeita uzlīmes), bet, ja arī ir kāda elan vai kkas tml., tad nu minimums 50sant. - lētākās, tāpēc arī neviens īpaši neaizraujas ar dēlu aplīmēšanu... EDIT: sheit velviens links uz vienu veikalu, kur kkas varētu būt - Treesounds Web Edited March 13, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 (edited) hehe, es braucu katru nedeelju pa 2dien 4dien ( ja sanaak ) un briivdienaas P.S Uz riekstkalnu, jo tur es braucu cik tik gribu un pa briivu Edited March 14, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 kas man ir janosit (vai kam jauzliek slots ) lai arii dabuutu brivbiljeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 ai nu viena vecene no teeta kafejniicas tur vislaik tusee un vinjai mutere straadaa milzkalnaa un ja vinja brauc liidzi uz riekstu kalnu vinja vnk pasaka ko mums lai iedod panjem pa briivu taas kartiites ( mees parasti braucam kaados 19.00 liidz pashai naktij lai var kaartiigi izbraukaaties ) iedod mums un liidz naktij braukaajam! paprasiishu lai vinja mani iepaziistina un tad vareeshu pats braukt bez sen4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 ai nu viena vecene no teeta kafejniicas tur vislaik tusee un vinjai mutere straadaa milzkalnaa un ja vinja brauc liidzi uz riekstu kalnu vinja vnk pasaka ko mums lai iedod panjem pa briivu taas kartiites ( mees parasti braucam kaados 19.00 liidz pashai naktij lai var kaartiigi izbraukaaties ) iedod mums un liidz naktij braukaajam! paprasiishu lai vinja mani iepaziistina un tad vareeshu pats braukt bez sen4a ta kas man iisti janogalee ir? taa vecene, vinjas mutere, tavs senciitis vai arii tevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 lai būtu drošāk - nosit visus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 just to be sure Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 nu es sarunaashu ar to veceni kaadu dien ! vai arii kad es brauksu vakaraa mosh tu arii brauc un tad tev briiv bileti sarunaat tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 ok busim abi ar spiti noteikti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now