worm Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 nu paleekaat sanaaks tikai uz riekstkalna... mezhkalns sameraa prasts ir, bet pozitiivais ir tas, ka arii cilveku maz edit: lai gan patiesiibaa ja tik agri brauksim, iespejams buusim riekstkalnaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinep Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 bleeeee man ir kaaja lausta taa es arii vareetu jums pievienoties!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 ok, deelis ir, a kaa ar braukshanas prasmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Biku jau to lietu pieprotam, njemot veeraa ka braucam tikai vien ar pus meenesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Biku jau to lietu pieprotam, njemot veeraa ka braucam tikai vien ar pus meenesi Tagad jāgaida kamēr spite uz olimpiādi nākamo brauks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 vismaz no nomas deelja uz pirkto deeli paariet bija gandriz tas pats kas saakt no sakuma ar deeli macities braukt nu labi... visvairak uz pagriezieniem atskiriba sajutama... stabilitates un balansa izjuuta saakumaa bija vispar 0... 2x pa 2h pabraukajamies un nu jau tiiri ok ir... nakamnedelj laizham atkal uz riekstkalnu, cerams ka lietus neliis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Dēļi labi, tagad tikai uz karpatiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Man arii ar savu deeli bija griiti iesaakt, jo juns deelis ir labi ievaskots utt.. Tipa piekriitu worm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 man otra sezona iet (jauns un labs smailijs), bet worm ieteikums braukt pa nakti tev jo tur vislabakais progress(ja vien nepiedzeras), zin ka pabrauc vakara no 21-2 un tad no rita 10-15 un tad baigi labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 tagad tikai uz karpatiem... 4. martaa izbrucu Pa celam ukrainaa piestaasim pie kaada kalna kur paceelaajs 2.7km velk augshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ble kaa man noskauda! -4cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 20, 2006 Author Report Share Posted February 20, 2006 tiko no kalna, iesvetijaam macho ar pirmo braucienu... bet izskatijas ka shim ne ipashi pie sirds gaaja (-10cm )... vakaraa tieshaam forshi, cilveki reali maz, pie pacelaja pat jagaida nav - piebrauc klaat un mochii augshaa... a labakais uz mazaa (iesaceju) kalna bija - galaa stavoshais trases darbinieks uzjautaja vai es negribot "izliidzinaat" celinju pa kuru brauc visi (jo visi tur parsvaraa uz dirsas brauca, nevis staavot)...nezinu ko shis tur padomaja par mani, laikam domaja ka es kaut kads pr0... a es ne reizi nebiju meginajis pat pagriesties uz pacelaaja bet nu, tiiri ok sanaca ( ) un pasham jautri... visiem iesaku vakaros braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Es pagashziem pa visu laiku kautkur 20x aizbraucu uz klanu (pa kadam 2-3h) un iemacijos normali - jau no liela kalna nobraugt un pa sikiem uzkalniem palekat (tur tadi bija speciali) , bet ta ari visu to laiku neiemacijos uzbraugt ar pacelaju, ka shis sak kusteties ta es gar zemi un kaveju visu rindu. Vienreiz bija pat ta kad, draugs uzbrauca jau tadu krietnu gabalinju uz augshu (ar pacelaju) un nenotureja lidzsvaru un krita leja, pakjerot visus, kas brauca ar pacelaju aiz vinja btw tas bija milzkalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 lol, tu neredzēji kāds man ātrums bija priekš pirmās reizes un pat ja fakts, ka man snovošana ne īpaši iet pie sirds, ņem nost centimetrus, tad mans jaunais kompis pacels to lietu astronomiskos izmēros Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 heeey, worms aizmirsa mani! Man ar šī bija pirmā reize uz snowa! Nav slikti, bet slēpes tomēr rulzzz P.s Par laimi tie centimetri uz mani neattiecas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 lol, tu neredzēji kāds man ātrums bija priekš pirmās reizes un pat ja fakts, ka man snovošana ne īpaši iet pie sirds, ņem nost centimetrus, tad mans jaunais kompis pacels to lietu astronomiskos izmēros iemaaciisies pagriesties, buus tev kad braucam veelreiz? heeey, worms aizmirsa mani! Man ar šī bija pirmā reize uz snowa! Nav slikti, bet slēpes tomēr rulzzz P.s Par laimi tie centimetri uz mani neattiecas! pa to vel varetu pastriideeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 oj labas mantiņas, worm! kā tu vispār vēl bikses vari uzvilkt es brīnos.. es neesu saņēmies nopirkt sev, jo reāli sanāk 2-3 reizes gadā aizbraukt līdz kalnam, un man liekas pirkt dēli galīgi neatmaksājas, ja to ielto 3x gadā arī tā summa tomēr ir paliela. bet nu prieks par jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 21, 2006 Author Report Share Posted February 21, 2006 nu ja nedeljaa 3x brauc, tad es domaju atmaksajas gan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nu ja jus brauktu vel kadu reizi pa brivdienam es labprat pievienotos ak ja leja mans uuberkomplekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 apgeerbs jau nu reaali pwnz un deelis arii bet stipr un zaabaki izskataas ka nav iipash labie bet nu iisti jau saprast arii nevar...;)mjaa nebuutu es paardevis savu deeli arii vareetu kaadu pic ielikt bet nu taisos uz sezonas beigaam jaunu iepirkt tad jau driizumaa ielikshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiddL Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ak ja leja mans uuberkomplekts nice socks dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 (edited) stipr un zaabaki izskataas ka nav iipash labie zabaki sux bet stiprinajumi pagajusas sezonas Drake ta ka noteikti nesux Diddl zekes no Zviedrijas Edited February 21, 2006 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Hugo, tava doska vnk ierulle, man loti patiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Vispār jau laikam 5dien pa dienu braucam. Tāda ideja kaut kur paspīdēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 nu ja nedeljaa 3x brauc, tad es domaju atmaksajas gan... tev sanāk tik bieži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now