Loading Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Gribeju paprasit vai [GIGN] klans, jus spelejat tikai GIgnaa? Jo biezhi esu redzejis ka kkados servos spele [GIGN] klana memberi, biezhi neticaas jo shoti itka nav piemeroti shi klana memberu skilam... un biezhi tas notiek kkados nubu serveros, piemeram sodien mirca mana kanala saspamo kkadu servera IP, es domaju pastishos kas tur labs, ieeju un skatos spele [GIGN] macho un stasta wisiem lai paliekot shitaja serva ka labs u.t.t. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.W.A.T. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Gribeju paprasit vai [GIGN] klans, jus spelejat tikai GIgnaa? Jo biezhi esu redzejis ka kkados servos spele [GIGN] klana memberi, biezhi neticaas jo shoti itka nav piemeroti shi klana memberu skilam... un biezhi tas notiek kkados nubu serveros, piemeram sodien mirca mana kanala saspamo kkadu servera IP, es domaju pastishos kas tur labs, ieeju un skatos spele [GIGN] macho un stasta wisiem lai paliekot shitaja serva ka labs u.t.t. !! Domā ar galvu!!!!!! Domā ar galvu!!!!!! Vai arī triecies ar galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ROFL labais , jaa man jau taa likaas, ka macho staigaa apkaart pa citiem serveriem un reklamee, beidzot shis buus piekjerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ROFL labais , jaa man jau taa likaas, ka macho staigaa apkaart pa citiem serveriem un reklamee, beidzot shis buus piekjerts Pfff. Nu beidz ! Visiem tak sen zinaams, ka worms ar macho abi dolee reklameejaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.W.A.T. Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Pfff. Nu beidz ! Visiem tak sen zinaams, ka worms ar macho abi dolee reklameejaas. Vo vo, padlas! Visus tur bano par REKLĀMU, bet viņus nē. Laikam viņi TUR baigie čiekuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Veel nesen kaads no GIGNiesiem (cerams ka mani atmina nevil, bet ja tomeer tad palabojiet mani) teica ja redz uz citiem serveriem kaadu no viniem lai droshi bano Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 čiekuri. Šitas vārds man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now