spite Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Paldies par šo nedēļas nogali! Forši, jautri & jauki - būtībā klasiska GIGN balle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 Klasiska anekdote no GIGN tusa par Alūksnes tēmu: Reģistrētais tu arī kāvies? - Nē Tu biji ar draudzeni aizgājis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 ir atrasts mais ar brūniem zābakiem.. kaam? Bildi studijā, sākuma cena 3 eiro!Mani peldšorti kokā pie teltīm arī atradās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Klasiska pirmdiena. klasiska. kājas sāp, mugura sāp, pohas purina.. klasiski. p.s. par šortiem neko nezinu, ganjau ir. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 10, 2015 Author Report Share Posted August 10, 2015 Klasiski lielisks GIGN summer party ! Ar katru gadu saprotu arvien vairāk šī pasākuma būtību un pozitīvās sajūtas, kas pārņem 1dienas rītā, kad atceries šīs kopā pavad....atvainojos nodzertās dienas Ar katru gadu gribās arvien mazāk kaut ko rakstīt par pasākumu, jo ar katru gadu, tas paliek arvien labāks un cilvēki, kas ierodās paliek tikai pozitīvāki, smieklīgāki un jautrāki un iedziļināties garos domrakstos nav vienkārši vērts. Lielisks 5dienas vakara, ar Worm un Ali kopa saskaitījām 9 dažādas diskusijas paralēli, visiem bija par ko runāt 6dien protams ekskursija pa upi, siena rulliem un aizaugušām pļavām, futbols, sagriezta kāja un sastiepta mugura. Lieliski, tiekamies nākošgad pie Usmas ezera 2jā augusta nedēļas nogalē ! p.s.Bildes un video studijā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Njā, milzīgs paldies visiem kas organizēja, un visiem kas ieradās. Burvīgs pasākums neskatoties uz lietu sestdien pa nakti. Vienīgiais laikam moments ko ieteiktu pārdomāt - vairāk ēdamā. Būtu gatavs maksāt vairāk, ja būtu vēl kaut kas uzkožams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Es iesaku uz nākošo gadu iegādāt pāris GIGaNtiskas salātu pakas, kaut vai tajā pašā RIMI, vai ja kāds kaut kur var dabūt uz pasūtījuma par lētākām naudām. Gaļa imho pietika, pat svētdien palika pāri (?). Par uzkodām gan vajadzētu domāt katram pašam, jo tas ir pārāk delikāts jautājums, lai benciks brutāli atvestu kasti ar cūkādām. Braucot mājās, man prasījās GIGN karodziņi, ko mašīnām aizmugurējā sānu stiklā ieinstalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Man šķiet, ka ēdiena kā vienmēr pietika ļoti normāli, un ka pārējās uzkodas atliek katra paša ziņā. Bet man gribētos afterpārtiju. Anyone, anywhere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Es par labieti! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Iesim skatīties Coja videoklipus? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 http://faili.gign.lv/4Z3Sa/gign_tuss_2015.zip Parole: ko apēda bīfs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Manas nedaudzās ziepainās miglubildes: http://foto.inbox.lv/oddy/gign15?orderby=date_asc parole tā pati kas worma bildēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 pēdējā bilde lieliska p.s. reku es tavām bildēm uzliku wormfiltru, lai košākas un asākas: http://faili.gign.lv/JlSGX/gign_tuss_2015_odinsh.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Man šķiet, ka ēdiena kā vienmēr pietika ļoti normāli, un ka pārējās uzkodas atliek katra paša ziņā. Bet man gribētos afterpārtiju. Anyone, anywhere? Es par afterpartiju. Būtu forši kādā āra vietiņā pamalkot aliņu, bet tikai ne piektdien un sestdien. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 Uz nākošo gadu, nedaudz mazāk gaļas, bet paņemsi līdzi vairāk sieru, desas, majonēzi, lai var ātri sataisīt maizītes brokastīs un nav jāgaida līdz gaļu izceps, sitam es piekriitu. Cepumus čipšus utt. katrs pa savam Bilde ļoti labas ! Gaidam vel gludo ! Klasisks GIGN pasākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Ta mēs dzersim alu vai nē afterpārtija ietvaros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Count me in! Beefs edit: google deep dream movie - https://www.youtube.com/watch?v=oyxSerkkP4o Edited August 13, 2015 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Gaidām priekšlikumus vietai un laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Es piedavaju dzert labieti un sakt to visu ar burgera panemsanu delisnekaa.. lielais asais resnais taukainais meksikanis ir mans milakais! Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 (edited) Es piedavaju dzert labieti un sakt to visu ar burgera panemsanu delisnekaa.. lielais asais resnais taukainais meksikanis ir mans milakais! Beefs You aren't supposed to eat your family, u know... Edited August 13, 2015 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 beefijam ir ideāls plāns. klasiski labs plaans. es esmu par, siekala jau satecēja mutē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Cabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 es pirms kāda mēneša biju cabo, k-kas vairs tur nepatika (naktī gan bij neorganizēta pliko pelde meitenēm, tas patika). un cabo ir problemātiskāk nokļūt bez mašīnas. hzm, bet var ar velo takš.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Jaunakais info: udenskrituma atrasti 6 valmiermuizas alinji kaadas pa maz dzeera </p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Vēl gribēja manējos muižniekus sasiet, UTAS I PSC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now