Jump to content
GIGN Forum

Ieteikumi par psp vita


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Nopirku vitu..nedēļu paspēlēju..tagad apaug ar putekļiem. Tur diemžēl nav tādas spēles kādas bija uz psp, piem, fight night. Bet tā jau gaumes lieta.. Spēles var pirkt kā jau ierasts - online vai parastā veikalā.

Sākumā ieteiktu papētīt, ko ar vitu var darīt un vai tev viņu tiešām vajag. Labāk ps4 paņem.

Link to comment
Share on other sites

:D

Vienkarsu man adventure style dzive un darbi. Nav ta ka es sezu 1 spota lielakoties.

katram sezonam savs stils. Diena darba es videji varu atlauties 2h neko nedarit vienkarši sedet. Kad iekrit retas nakts apsardzes tad man ir 12h sezoss darbs, radio klausities boring, mobilais jau atspaidits, vot i gribas dazadibu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

SUPERREMBO , man ir parādījies žilbinošs jautājums, pēc tik ilgi rakstītā tava mēsla, cik ilgi tu sitisi sev kulakā?????????????????????????????????????????????????????????????????Mani te var banot kaut 100 reizes, bet es jau GIGNĀ esmu 10 gadus, un zinu šo politiku, kā viņa strādā. Bet tu esi viens no kulakā sitējiem :)

Edited by Cumshot
Link to comment
Share on other sites

Iespējams, ka ps vitai ir tāda pata iespēja kā PS3. Reģistrējies US vai UK(izvēlies pats, bet parasti US spēles ir lētāk. Var arī abos. Gan jau ps vitai arī ir iespēja izmantot vairākus kontus) ar fake adresi. Varēsi pirkt kartiņas ar naudu, likt sev uz konta un pirkt spēles. + vēl vari nopirkt sev PS plus subscription un vēl bonusus saņemt - papildus atlaides, spēles.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...